طلسمی که بعد از ۶ سال شکست/ برگزاری کنسرت سالار عقیلی در مشهد

دوم شهریورماه، سالار عقیلی به همراه گروهش در دهکده شاندیز مشهد روی صحنه رفت.
 

به گزارش انتخاب، اعتماد نوشت: سرانجام وعده سالار عقیلی برای اجرا در شهر مشهد عملی شد و این خواننده با اجرایش طلسم شش ساله عدم برگزاری کنسرت در مشهد را شکست.

 
پنجشنبه‌شب، دوم شهریورماه، سالار عقیلی به همراه گروهش در دهکده شاندیز مشهد روی صحنه رفت تا مخاطبان مشهدی بعد از شش سال شاهد اجرای زنده یک هنرمند در این شهر باشند؛ آن هم مخاطبانی که تا لحظه آخر از برگزاری چنین کنسرتی مطمئن نبودند.
 
سالار عقیلی که در یک ماه گذشته به همراه گروه «راز و نیاز» در شهرهای ارومیه، شیراز، آمل، بیرجند و اصفهان روی صحنه رفته بود تور کنسرت‌هایش را در تابستان با این اجرا در مشهد به پایان برد تا وعده‌ای را عملی کند که سه ماه پیش داده بود. سالار عقیلی که طی هفته‌های گذشته علاوه بر انتشار آلبوم «شب زیبا» به آهنگسازی جواد بطحایی برای دومین‌بار تندیس حافظ را در بخش بهترین تیتراژ سریال و فیلم تلویزیونی و سینمایی از آن خود کرد، آن زمان در مشهد به مخاطبان خراسانی وعده داده بود به زودی در این شهر روی صحنه می‌رود.
 
عقیلی در سفرهای انتخاباتی رییس‌جمهور، به همراه او در جمع حامیان روحانی در ورزشگاه هفتاد هزار نفری مشهد حاضر شد تا با اجرای قطعه «وطنم» در این ورزشگاه تنها اجرای زنده این سال‌ها را در مشهد رقم بزند. او در زمان این اجرا ابراز امیدواری کرده بود تا بتواند در مشهد کنسرت بدهد. این اتفاقی بود که بالاخره در روزهای ابتدایی دولت دوازدهم افتاد و عقیلی در حضور ٢٠٠٠ نفر به همراه گروهش در دهکده شاندیز مشهد روی صحنه رفت. عقیلی اما در این کنسرت از محمدرضا شجریان هم یاد کرد و برای استاد آواز ایران آرزوی سلامتی کرد. او از علاقه‌اش به بازگشت دوباره محمدرضا شجریان به روی صحنه و اجرای او در ایران گفت. اینها صحبت‌هایی بود که با استقبال حاضران در این کنسرت هم روبه‌رو شد. «وطن»، «خوشه‌چین»  از جمله قطعات این کنسرت بودند. سالار عقیلی در حالی در این اجرا روی صحنه می‌رفت که حریر شریعت‌زاده، همسرش به عنوان نوازنده دف و پیانو اجازه همراهی گروه را نداشت و از بین حاضران شاهد اجرای کنسرت سالار عقیلی و گروهش در آخرین کنسرت پروژه «راز و نیاز» بود. پایان بخش کنسرت سالار عقیلی در مشهد اجرای قطعه «ایران» بود که با استقبال مخاطبان این کنسرت رو به رو شد.
 
سالار عقیلی بعد از پایان تور کنسرت‌های «راز و نیاز» قرار است شهریورماه امسال به همراه ارکستر ملی ایران به رهبری فریدون شهبازیان در تهران روی صحنه برود. این اجرا در دو سانس روز سه‌شنبه ۱۴ شهریورماه در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار می‌شود. «تبریز در مه»، «حانیه»، «شکوه گل»، «نگارا»، «افسون سخن»، «خوشه‌چین»، «از تنهایی گریه مکن»، «گلرخ»، «چرخ فلک»،  «نغمه نوروزی»، «ایران» و «خاک مهرآیین» قطعاتی هستند که در این کنسرت اجرا می‌شوند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۷
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ
وااا شغال وحشی علم الهدی چه جوری اجازه داده آخه اسلام در خطر میافته :) :) :)
شنبه ۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ ایران در گروه «جی» با بلژیک، مصر و نیوزیلند هم گروه شد
  • اکبر گنجی: امام دوازدهم وجود ندارد، فقط حضرت علی و امام حسین به شهادت رسیده اند+ ویدیو
  • تشکیل پرونده قضایی برای مسئولان و برگزار کنندگان ماراتن جزیره کیش
  • مخالفت حزب‌الله با خلع سلاح، به‌رغم تایید تصمیم دولت لبنان برای مذاکره با اسرائیل
  • قاسم مکارم شیرازی مشاور وزیر پیشین راه و از اقوام آیت‌الله مکارم به حبس و انفصال از خدمت محکوم شد
  • دولت ترامپ: تهدید ایران کاهش یافته و ما تنگه هرمز را همیشه باز نگه می‌داریم
  • جروزالم‌پست: ایران برای فلج کردن کشاورزی اسرائیل به تایلند پیشنهادی مخفیانه داده بود
  • ویدیوهای طنز روز از «پایان علی خامنه‌ای» تا «یک روز عادی در نیویورک زهران ممدانی»
  • رزمایش‌های نظامی در شمال و جنوب ایران؛ سپاه در نزدیکی تنگه هرمز موشک‌های سنگین و دوربرد شلیک کرد
  • پزشکیان می‌گوید هفت میلیون میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام روی زمین مانده است
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +188رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +137برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +128ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +125ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +117درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +108انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +82آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +73سازمان تبلیغات اسلامی پرونده تعرض جنسی مکرر یک مقام خود به دختر خُردسالش را پنهان کرده است