۱۰ روش برای این که در کمتر از ۶۰ ثانیه سلامت جسمی خود را بهبود ببخشید - تصویری با متن فارسی

شاید این روزها بسیاری به دلیل مشغله ی کاری فراوان وقت زیادی برای ورزش کردن نداشته باشند به همین دلیل امروزه چاقی و مشکلات مربوط به سلامتی حتی در میان جوانان نیز به امری طبیعی تبدیل شده است. از این رو یکی از موضوعاتی که بیش از پیش اهمیت پیدا می کند این است که مدیریت زمانی بهتری داشته و در کمترین زمان ممکن به بیشترین فعالیت فیزیکی مبادرت ورزید. به عبارت دیگر با روش هایی ساده اما هوشمندانه می توان از کوتاه ترین فرصت های ممکن برای ورزش کردن استفاده کرد که نقش مهمی در افزایش سلامتی و توانایی بدنی افراد خواهد داشت. در ادامه ی این مطلب می خواهیم نکات ساده اما مهمی را به شما بگوییم که حتی اگر مشغله ی کاری و خانوادگی زیادی نیز داشته باشید می توانید آن ها را در کمتر از یک دقیقه انجام داده و شرایط بسیار بهتری را از لحاظ جسمانی برای خود رقم بزنید.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
اینها همه حرف مفت است. میخواهید سلامتی جسمی خودتان را بهبود ببخشید؟! از توقعاتتان کم کنید و ساده تر زندگی کنید. قانع باشید. همین.
جمعه ۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۷
۴۰
scandal - برلین، آلمان
[::تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک::]. کاربر گرامی‌، زیاد بخود و دیگران سخت نگیر! راستی‌؛ زردچوبه را "باید" با مواد روغنی میل کرد که حتی با وجود روغن موجودی خیلی‌ زود وارد روده بزرگ شده و دفع میشود! با خواندن این گزارش بخود امیدوار شدم که چرا این هستم که هستم که مورد سوال دیگران هستم که چگونه اینطور هستم!!!.
جمعه ۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۸
۴۷
تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
[::scandal - برلین، آلمان: رسوای عزیز (جسارت نمیکنم، ترجمه نام کاربریتان است) بجان مادرم ما از بسکه بخودما ن ...گرفتیم و کمی سخت نگرفتیم به این حال و روز افتادیم. ساده است ، نه؟ خالی از لطف نیست که بدانیم زردچوبه با شیر اگه مخلوط شود و بنوشید اجابت مزاج زودتر حاصل میشود. دندانهایتان را هم با ان مسواک بزنید و اثرش را خودتان ببینید. جدای از پودرش سعی کنید خود ساقه را بخرید و انرا استفاده کنید. جسارت بنده را عفو نمائید.
جمعه ۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +340شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +255شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +247شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +197رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +174پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +154پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +145علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +137وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +128یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد