ساخت دستگاهی که برای درمان میگرن داخل گوش قرار می‌گیرد

یک کمپانی آمریکایی موفق به توسعه یک دستگاه جدید شده است که با سرد و گرم شدن متناوب در داخل کانال گوش، به درمان میگرن کمک می‌کند.
 

به گزارش ایسنا،در پی پژوهشی که محققان در دانشگاه کنت انجام داده‌اند مشخص شده که این دستگاه جدید نقش موثری در جهت کمک به بیماران مبتلا به میگرن دارد.

 
این دستگاه با استفاده از روشی به نام "تحریک دهلیزی کالریک""caloric vestibular stimulation(CVS)، جریانهای حرارتی را فراهم می‌کند که اندام‌های مرتبط با تعادل در گوش داخلی را فعال می‌کنند.
 
اعتقاد محققان بر این است که فعال شدن این اندام به نوبه خود بر فعالیت در مغز، که با شروع میگرن مرتبط است اثر می‌گذارد.
 
این دستگاه که توسط شرکت "سیون نورواستیم"(Scion NeuroStim) ساخته شده، در یک آزمایش بالینی کنترل شده با "پلاسیبو"(Placebo) یا دارونما و بر روی 81 نفر در سراسر ایالات متحده و بریتانیا انجام شد. تمام افراد شرکت کننده در این پژوهش اغلب 4 تا 14 مورد سردرد میگرنی را در هر ماه تجربه می‌کردند.
 
پلاسیبو (Placebo) یا دارونما به معنی «من خوب خواهم شد» به استفاده از روش‌های درمانی تلقینی گفته می‌شود که می‌تواند با فریب بیمار، اثر مثبتی در روند بهبودی وی داشته باشد. اثر درمانی که از به کار بستن چنین روش‌هایی حاصل می‌شود را نیز اثر پلاسیبو می‌نامند.
 
اما افرادی که در گروه غیر دارونما قرار داشتند از دستگاه CVS برای 20 دقیقه در روز و در یک دوره سه ماهه استفاده کردند.
 
این دستگاه شامل گوشواره‌های آلومینیومی است که بر روی هدفون‌های پلاستیکی نصب شده و جریان واقعی را به گوش می‌رسانند.
 
گفتنی است که دستگاه جدید از راه دور کنترل و نیرودهی می‌شود.
 
در پایان این سه ماه مشخص شد گروهی که از این دستگاه استفاده کرده بودند به طور متوسط ​​3.6 روز کمتر در ماه به میگرن دچار می‌شدند و این در حالی بود که گروه دارونما فقط 0.9 روز کاهش درد را تجربه کردند.
 
علاوه بر این، افراد درمان شده با دستگاه نیاز کمتری به استفاده از دارو داشتند.
 
مقاله این پژوهش اخیرا در مجله Journal Headache منتشر شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +268رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +233تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +187شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +173شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +158وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +154ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +153نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +145پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +127وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید