ساخت دستگاهی که برای درمان میگرن داخل گوش قرار می‌گیرد

یک کمپانی آمریکایی موفق به توسعه یک دستگاه جدید شده است که با سرد و گرم شدن متناوب در داخل کانال گوش، به درمان میگرن کمک می‌کند.
 

به گزارش ایسنا،در پی پژوهشی که محققان در دانشگاه کنت انجام داده‌اند مشخص شده که این دستگاه جدید نقش موثری در جهت کمک به بیماران مبتلا به میگرن دارد.

 
این دستگاه با استفاده از روشی به نام "تحریک دهلیزی کالریک""caloric vestibular stimulation(CVS)، جریانهای حرارتی را فراهم می‌کند که اندام‌های مرتبط با تعادل در گوش داخلی را فعال می‌کنند.
 
اعتقاد محققان بر این است که فعال شدن این اندام به نوبه خود بر فعالیت در مغز، که با شروع میگرن مرتبط است اثر می‌گذارد.
 
این دستگاه که توسط شرکت "سیون نورواستیم"(Scion NeuroStim) ساخته شده، در یک آزمایش بالینی کنترل شده با "پلاسیبو"(Placebo) یا دارونما و بر روی 81 نفر در سراسر ایالات متحده و بریتانیا انجام شد. تمام افراد شرکت کننده در این پژوهش اغلب 4 تا 14 مورد سردرد میگرنی را در هر ماه تجربه می‌کردند.
 
پلاسیبو (Placebo) یا دارونما به معنی «من خوب خواهم شد» به استفاده از روش‌های درمانی تلقینی گفته می‌شود که می‌تواند با فریب بیمار، اثر مثبتی در روند بهبودی وی داشته باشد. اثر درمانی که از به کار بستن چنین روش‌هایی حاصل می‌شود را نیز اثر پلاسیبو می‌نامند.
 
اما افرادی که در گروه غیر دارونما قرار داشتند از دستگاه CVS برای 20 دقیقه در روز و در یک دوره سه ماهه استفاده کردند.
 
این دستگاه شامل گوشواره‌های آلومینیومی است که بر روی هدفون‌های پلاستیکی نصب شده و جریان واقعی را به گوش می‌رسانند.
 
گفتنی است که دستگاه جدید از راه دور کنترل و نیرودهی می‌شود.
 
در پایان این سه ماه مشخص شد گروهی که از این دستگاه استفاده کرده بودند به طور متوسط ​​3.6 روز کمتر در ماه به میگرن دچار می‌شدند و این در حالی بود که گروه دارونما فقط 0.9 روز کاهش درد را تجربه کردند.
 
علاوه بر این، افراد درمان شده با دستگاه نیاز کمتری به استفاده از دارو داشتند.
 
مقاله این پژوهش اخیرا در مجله Journal Headache منتشر شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +261سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +248شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +213شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +172پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +138سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +125کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +115پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +110اسرائیل کشته شدن فرمانده نیروی دریایی سپاه را تایید کرد: هشدار داده بودیم، انگشت تهدید برای ما بالا نبرید