خط لوله هفت کیلومتری برای انتقال آبجو در یک جشنواره در آلمان

در این جشنواره دهها هزار نفر شرکت می کنند جشنواره Wacken Open Air در شمال آلمان که یکی از مهمترین رویدادهای موسیقی هوی متال محسوب می شود، امسال آبجوی مورد نیاز تماشاگران را با روشی ابتکاری فراهم می کند.
 

برگزارکنندگان جشنواره اعلام کردند، با احداث خط لوله زیرزمینی به طول هفت کیلومتر، آبجو را از دهکده مجاور به محل کنسرت منتقل می کنند تا از مشتریان به بهترین نحوی پذیرایی شود و آنها از نوشیدن آبجوهای خنک محلی لذت ببرند.

 
پیش بینی می شود در کنسرت های سه روزه امسال، بیش از هفتاد و پنج هزار نفر شرکت کنند، هر نفر بصورت متوسط پنج لیتر آبجو می نوشد؛ یعنی برای تأمین نیاز تمامی حاضرین به بیش از چهارصد هزار لیتر آبجو نیاز است.
براساس طرح ارائه شده، بشکه های آبجو به دهکده «وکن» حمل شده و از طریق خط لوله مزبور به محل کنسرت منتقل می شود.
 
به این ترتیب آبجو در زمانی کوتاه به مشتریان می رسد، در این حالت متصدی بار می تواند در هر ثانیه شش لیوان آبجو را پرکند و دیگر از صف های طولانی خبری نخواهد بود.
 
مقامات محلی نیز از احداث این خط لوله استقبال کرده اند، چرا که تردد کامیون های بزرگ حمل و نقل آبجو به محل کنسرت را متوقف می کند، هم مانع تخریب فضای سبز می شود و هم ترافیک منطقه را کاهش می دهد.
این دومین نمونه از تونل زیرزمینی برای انتقال آبجو در اروپا است، پیش از این خط لوله مشابهی در شهر بروژ در بلژیک احداث شده بود که البته طول کمتری دارد.
 
جشنواره امسال از تاریخ سوم ماه اوت و با حضور یکصد و پنجاه گروه هوی متال برگزار می شود، از گروههای معروفی که در این مجموعه کنسرت ها شرکت دارند می توان به «مگا دت»، «الیس کوپر»، و «مارلین منسون» اشاره کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
آذری باهوش - میانه، ایران

علم الهدی هم برای کنسرت ما آبجوب سفارش داده به صرف اردنگی
شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۱
۳۶
beerslover - بارسلون، اسپانیا
دمتان گرم
شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +258سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +224شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +190شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +164روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +147پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +125ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +121سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده