اعترافات تازه برد پیت درباره جدایی از آنجلینا جولی

 برد پیت برای نخستین بار پس از رسانه‌ای شدن ماجرای طلاقش از آنجلینا جولی در این باره صحبت کرد. او در این مصاحبه مصرف زیاد مشروبات الکلی و مواد مخدر روان‌گردان را تایید کرد.
 

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرآنلاین، بازیگر «آقا و خانم اسمیت» تایید کرد که پس از جدایی از آنجلینا جولی مصرف مشروبات الکلی را ترک کرده است.

 
این بازیگر ۵۳ ساله چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت در گفت‌وگویی اعلام کرد که مصرف مشروبات الکلی را کنار گذاشته و در جلسات روان‌درمانی شرکت می‌کند. او در این باره گفت: «روان‌درمانی را تازه شروع کرده‌ام و از این کار بسیار راضی هستم.»
 
آنجلینا جولی ماه سپتامبر سال ۲۰۱۶ به شکلی ناگهانی دادخواست جدایی از برد پیت را به دادگاه ارائه کرد. خبر جدایی این زوج سرشناس خیلی زود به رسانه‌های جهان راه یافت.
 
پیت درباره جدایی از آنجلینا جولی گفت: «این جدایی منشا تغییرات بسیار بزرگی بود. من به یاد ندارم که پس از فارغ‌التحصیل شدن از کالج حتی یک روز را بدون مصرف مشروبات الکلی یا مواد روان‌گردان گذرانده باشم. خیلی خوشحالم که همه آن‌ها را کنار گذاشتم.»
 
او با دفاع از تصمیمشان برای جدایی گفت که آن‌ها تصمیم گرفتند تا به جای پیش گرفتن راه «تنفری گزنده» با همکاری مشکلاتشان را حل کنند.
 
این بازیگر پس از جدایی از همسرش با مشغول شدن به هنرهای دستی آرامش پیدا کرده است. او در این باره گفت:‌ «حالا با استفاده از چوب، گچ و گل خیلی چیزها می‌سازم.»
 
بازیگر «حرامزاده‌های لعنتی» درباره ادامه فعالیت خود در سینما گفت:‌ «دیگر چندان خودم را به عنوان یک بازیگر نگاه نمی‌کنم. این موضوع بخش اندکی از زمان و تمرکز مرا به خودش اختصاص می‌دهد.»
 
فیلم جدید برد پیت با عنوان «ماشین جنگ» طنزی تلخ درباره جنگ آمریکا در افغانستان است که از ۲۶ می در سینماهای آمریکا اکران خواهد شد.
 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
Jalal50 - ونکور، کانادا

برد در پیتی.
‌پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۸
۴۴
aarian - تهران، ایران

دمش گرم حداقل به مشکل خودش اعتراف میکنه و مثل برخی‌ آقایون تقصیر رو گردن خانمش نمیندازه!
‌پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۹
۳۳
agha_ehsan - تهران، ایران
آغا برا ما سواله اگه این بابا هر روز الکل خورده پس چجوری همچین بدن عضله ای بهم زده که تو فیلمهاش میبینیم ؟؟؟
‌پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +188رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +137برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +128ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +125ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +117درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +108انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +82آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +73سازمان تبلیغات اسلامی پرونده تعرض جنسی مکرر یک مقام خود به دختر خُردسالش را پنهان کرده است