واکنش متفاوت بهنوش بختیاری به قتل مدیر GEM

بهنوش بختیاری با انتشار متنی در اینستاگرام از سعید کریمی مدیر مقتول شبکه جم و نقش او در رشد سینمای ایران نوشت.
 

این بازیگر نوشت:‌ «ساعت هفت صبح از شب کاری خلاص شدم و بعدش باید می‌رفتم سر صحنه دیگرم‌.بدون خواب، منتظر وسیله.

 
ازاین روزایی که بیست وچهار ساعت کفش از پام در نیومده زیاد داشتم‌‌. اغلب اوقات تلاشم بیهوده بوده و خروجی نداشته.
 
سینمای نامردما همچنان با ضعیف ترین امکانات. روزی شانزده ساعت کار و دستمزدهای نداده و تحقیر آمیز و درخونه مردم رفتن برای گرفتن سرویس بهداشتی برای عوامل. چه غم انگیز تلاشی برای ما عاشقان جان فدای سینمای بی معرفت ما.
 
دراین صبح اردیبهشتی به این فکر می‌کردم که مرحوم سعید کریمیان چه نقش عجیبی در رشد سینمای ایران داشتن‌ اگر تبلیغات و تیزرهای فیلمهارو در یه زمانی پخش نمیکردن. شاید هرگز مردم با سینما آشتی نمیکردن. که خب همه زدن زیرش و گفتن خودش پخش میکنه تیزرمون رو نمیگفتن ما میدیم شبکه جم پخش کنه نگفتن دربه درجم هستیم و شماره تلفناش انسانیت حکم می‌کنه به عنوان یه هموطن که کاری عظیم برای سینما کرد. بدون حرافی وراجی برنامه های پرحاشیه بی عمل خیلی کار بود.
 
رسم است وقتی کسی دستش از این دنیا کوتاه است باید از خوبیهایش هم گفت و شاید حالا که ایشون دراین دنیا نیستن بشه اسمی ازشون آورد و کاری به هیچ گمانه زنی ندارم که ایشون چه شخصیتی داشتند. کی میدونه واقعا.
 
ایشون برای هرکی بد بود برای سینماگران بعضا بی معرفت ما و تولیدکنندگان محصولات وطنی محافظه کار ما بد نبودند. حمایت از تولید ملی رو چه کسی به واقع انجام داد جز ایشون. همه از ترس به دنبال یه سوراخ موش گفتن جم خودش پخش میکنه.
 
یاخدا. پشت رفته از دنیا حرف نزنید که تاوان سنگینی دارد. خدایا خودت وجود به ما بده که انقدر ذلیل نشیم که متوسل به فوتوشاپ بشیم. که دست از سر اموات هم برنداریم. خدایا آبادکن اذهان مارا‌. روحش شاد و تسلیت به خانواده و دوستداران ایشون.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
shirzan e irani - استکهلم، سوئد
بی‌ معرفتی رسم و قانون ایران شده و برای همین می‌توان با اطمینان گفت ایران از هر نظر فاسد‌ترین کشور دنیاست و دست مریزاد به این نظام و طرفدارانش که به خاطر سری در آوردن در سرها و یا عقده اختیار داری و کدخدأیی چنین رکوردی زدند.
‌پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۹
۴۴
aarian - تهران، ایران
یکی‌ پیدا شد که دو تا کلمه حرف حساب بزنه. آیا واقع جمهوری اسلامی مدیر جم رو کشته؟ دیگه کثافتکاری نکرده نذاشتند...
‌پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +188رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +137برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +128ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +125ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +117درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +108انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +82آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +73سازمان تبلیغات اسلامی پرونده تعرض جنسی مکرر یک مقام خود به دختر خُردسالش را پنهان کرده است