یک ایرانی متهم به قاچاق انسان در فرودگاه تفلیس بازداشت شد + ویدیو

نمایی از بازداشت ایرانی متهم به قاچاق انسان در فرودگاه تفلیس. وزارت کشور گرجستان اعلام کرد یک ایرانی متهم به قاچاق انسان که از تهران به گرجستان پرواز کرده بود را هنگام ورود به فرودگاه تفلیس بازداشت کرده است.
 

این ایرانی، ۵۰ ساله و با حروف مخفف «م.ی» معرفی شده است.

 
به گزارش روز جمعه ۱۱ فروردین سایت وزارت کشور گرجستان، این شهروند ایرانی به اتهام نقض ماده ۷۷ قانون جنایی بلژیک در زمینه قاچاق انسان تحت تعقیب پلیس بین‌الملل، اینترپل بود.
 
آن طور که گیورگی مزوریشویلی، از مقام‌های وزارت کشور گرجستان، اعلام کرده، پرونده این مرد هم اکنون در مرحله پیش از استرداد است.
 
این تبعه ایرانی که در اقدام مشترک دفتر اینترپل در تفلیس پایتخت گرجستان و نیروی پلیس آن کشور بازداشت شده، از سال ۲۰۱۵ میلادی تحت تعقیب بوده است. زمان بازداشت این فرد اعلام نشده است.
 
در پی تماس رادیو فردا، مقام‌های وزارت کشور گرجستان از ارائه اطلاعات بیشتر در زمینه اتهامات فرد بازداشتی و روند پرونده او خودداری کردند.
 
ایران هنوز به این خبر و احتمال استرداد وی به بلژیک واکنش نشان نداده است.
 
آذرماه پارسال نیز، مرکز ملی جرائم بریتانیا گزارش داد که در پی تحقیقاتی در سراسر اروپا، ۳۳ نفر در ارتباط با قاچاق مهاجران از ایران به بریتانیا بازداشت شده‌اند.
 
این افراد مظنونان اصلی در ارتباط با یک حلقه تبهکاران بودند که به گفته این مرکز، صدها نفر را با مدارک جعلی وارد اروپا و سپس بریتانیا کرده‌ بودند.
 
ویدئوی زمان دستگیری این ایرانی را ببینید که در سایت وزارت کشور گرجستان منتشر شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۹
amonbede - تهران، ایران
عجیب تر اینه که اگه اینترپل دنبال این فرد بوده پس چرا خود ایران این فرد رو تحویل نداده . ایا رابطه ایی بین دولت ایران و این فرد وجود داره که تا به حال ایران این فرد رو دستگیر نکرده
جمعه ۱۱ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۰
۵۶
Anisa - ونکوور، کانادا

خدا کنه که به اشد مجازات محکوم بشه . دو سه سال پیش هم یک ایرانی تو ونکوور دستگیر شد که دختران زیادی رو از ایران به امید یک زندگیِ خوب و با هزار وعده و وعید آورده بود و با همکاری مادرش تمام اونها رو به زور معتاد کرده و سپس به اجبار و تهدید وارد حرفه روسپیگری کرده بود و تمام درآمد اونها رو هم خودش میگرفت . حیفِ اُکسیژن که این موجوداتِ پَست و رذل مصرف کنند .
جمعه ۱۱ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴
۵۹
دوستدار - استهکلم، سوئد
[::amonbede - تهران، ایران::]. دوست عزیز , بعید نیست که جمهوری اسلامی ایران با این قاچاقچی چه بطور مستقیم یا غیره مستقیم همکاری کرده باشد. در این یکی دوسال اکثر جوانان و نوجوانان افغانی شیعه بخصوص انهای که در ایران زندگی میکردن را به اروپا صادر کردن, هدف رژیم ایران این می باشد که هرساله در سالروز عاشورا تاسوعا و دیگر مراسمهای مذهبی از شیعه های که در کشورهای اروپای و حتی امریکای زندگی میکنن برای تبلیغات شیعه گری کاملا" استفاده کند.
جمعه ۱۱ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی