بررسی موشکهای بالیستیک، سپاه و تحریم های ایران در کمیته امور خارجه مجلس نمایندگان آمریکا

ایلینا راس لیتنن رئیس کمیته خارجی مجلس نمایندگان آمریکا  کمیته فرعی امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در امور خاورمیانه و تروریسم چهارشنبه در جلسه ای که با شرکت کارشناسان تشکیل داد بطور ویژه به بررسی برنامه موشکهای بالستیک، تحریمها و فعالیتهای سپاه پاسداران ایران پرداخت.
 

در این جلسه کنت کتزمن متخصص امور خاورمیانه در خدمات پژوهشی کنگره، مایکل ای زینستاد مدیر برنامه علوم نظامی و امنیتی موسسه واشنگتن، و الیزابت روزنبرگ مدیر برنامه انرژی اقتصاد و امنیت در مرکز امنیت جدید آمریکا شرکت داشتند.

 
ایلینا راس لیتنن رئیس جمهوریخواه این کمیته در آغاز جلسه چنین گفت: «از تاریخ امضای برجام رفتار ایران نه تنها بدتر شده که شهروندان آمریکایی را نیز به گروگان گرفته برای نیروی دریایی آمریکا بارها مزاحمت فراهم کرده و حمایت از رژیم بشار اسد حزب الله و حوثیها را نیز تشدید کرده است.»
 
تد دویچ نماینده ارشد دمکرات با اشاره به رفتار بی ثبات کننده ایران در منطقه گفت ایران در بسیاری موارد از نظر قابلیتهای معمولی قدرت نظامی بسیار از همسایگانش عقب است: «برای جبران این کمبودها ایران اکنون بزرگترین زرادخانه موشکهای بالستیک خاورمیانه را دارد و درحال توسعه دانش فنی پیچیده تولید قطعات است و با کمک روسیه به موشکهای اس- ۳۰۰ هم دست یافته است.»
در این جلسه اعمال کامل توافق و اطمینان کامل از انجام آن توسط ایران با تقویت رژیم بازرسی تاسیسات اتمی ایران کمک به کشورهای منطقه برای دفاع در مقابل تهدیدهای موشکی ایران و تحریم کشورهایی مانند روسیه که به توانایی موشکی ایران کمک میکنند توصیه شد.
بررسی برنامه موشک‌های بالستیک ایران و فعالیت‌های سپاه در مجلس نمایندگان آمریکا
 
کنت کتزمن در مورد تاثیر تحریمهای بیشتر علیه تهران به صدای آمریکا گفت: «چون برجام اعمال تحریمها بر بخش نفت و صادرات و بانکهای ایران را ممنوع کرده مشکل بتوان گفت که اعمال تحریمها علیه برنامه موشکی ایران بدون در بر گرفتن این بخشهای عمده واقعا تاثیر عمده ای خواهد داشت.»
 
توماس سوزی نماینده دمکرات کمیته در گفتگو با صدای آمریکا بر ضرورت اقدام علیه برنامه موشک بالستیک ایران تاکید کرد: «دمکراتها و جمهوریخواهان در نگرانی جدی در مورد برنامه موشکهای بالیستیک ایران اتفاق نظر دارند. ۱۵ مورد آزمایش موشک بالیستیک از سوی ایران صورت گرفته که تنها آموختن تکنولوژی و یا تهدید مردم نیست بلکه این یک دستور کار پیشرفته است که نیاز به اقدام از سوی ما دارد.»
 
در این جلسه کارشناسان همچنین گفتند رژیم تهران تحت هیچ شرایطی دست از حمایت حزب الله برنخواهد داشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۴
oghab - هلسینکی، فنلاند
خوب چه غلطی میخواهی بکنی...بتوچه..تو خلیج فارس چه.....میخوری
‌پنجشنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۶
۲۹
boysboys - مونیخ، آلمان
فقط یه عقب افتاده ذهنی ممکنه فکر کنه اینها کوچکترین اهمیتی به حق و حقوق مردم و حقوق بشر و یا عدالت و...میدن اینا همش شعار و سیاست مشمئز کننده و نفرت انگیزه. ایران شهروندان آمریکا رو به گروگان گرفته! حالا شدن شهروند آمریکا؟ ولی وقتی جلوی ورود خانواده و والدین پیرهمین شهروندان آمریکا رو میگیرن و وقتی پیرمرد ۷۰ ساله رو که شهزوند آمریکا هم حساب میشه و گرین کارت هم داره تو فرودگاه میبرن بازداشتگاه شهروند آمریکا نیست بلکه بیگانه و خطر تروریستیه! خفه شین بابا ترو خدا! شما و همه اون احمقهایی که ورداشتن نامه نوشتن به ترامپ پفیوز و شیادهای دور و برش.
‌پنجشنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۶
۴۴
شیرمردان - سیدنی، استرالیا
شما سر پیازی یا ته پیاز. شما بهتره دست از حمایت تروریست های دولتی مانند عربستان و امارات و قطر و اردن و داعش و طالبان و اسرائیل بردارید. همچنین از ایجاد کودتا در کشورها دست بکشید. شما در بیش از یکصد کشور پایگاه نظامی دارید و باعث هرج و مرج در همه جایید. شما از این عربهای وحشی بیابانگرد حمایت نظامی میکنید که چنین گستاخ شده اند. و در یک کلام شما رفیق دزد و شریک قافله اید.
جمعه ۱۱ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۱:۲۷
۴۴
آذری باهوش - میانه، ایران
این موشکهای پلاستیکی هم درد سر شده است برای مردم ایران
جمعه ۱۱ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۵
۴۴
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
چهار چوب برجام محدود کردن فعالیتهاى اتمى ایران بود در قبال رفع تحریمهایى که در این ارتباط وضع شده بود! کسى سیاستهاى و رفتار رژیم رو در ارتباط با مردم ایران تائید نمى کنه ، ولى توافق برجام چه ارتباطى با فعالیتهاى دفاعى در خصوص موشکهاى بالستیک و یا رفتار ایران داره !؟ نمیدونم این آمریکائیها از ..... کِیفن ، دنبال بهانه هستند، مرگشون چیه!؟ 
جمعه ۱۱ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۳:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.