تصادفات در ایام نوروز در ایران «هر ۷۱ دقیقه یک کشته» برجای گذاشت

جانشین فرمانده نیروی انتظامی خبر داد که در ایام نوروز ۹۶ در ایران هر ۷۱ دقیقه، یک نفر در اثر حوادث جاده‌ای جان خود را از دست داده است.
 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اسکندر مؤمنی، روز چهارشنبه ۹ فروردین، گفت که در نوروز ۹۵ در هر ۶۰ دقیقه، یک نفر بر اثر حوادث در جاده‌های کشور کشته می‌شد که با این حساب وضعیت «بهتر شده است».

 
تقی مهری، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی، نیز روز چهارشنبه بدون اشاره به جزئیات اعلام کرد که تعداد کشته‌های حوادث رانندگی در نوروز ۹۶، نسبت به سال گذشته ۷ درصد کاهش یافته است.
 
به گفته آقای مهری، بی‌توجهی به جلو، خستگی و خواب‌آلودگی علت بیش از ۴۲ درصد تصادفات جاده‌ای در ایام نوروز بوده است.
 
وی اعلام کرد که سرعت غیرمجاز عامل ۲۳ درصد تصادفات و سبقت غیرمجاز عامل ۱۸ درصد از تصادفات نوروزی بوده است.
 
محمدحسین حمیدی رئیس پلیس راه ایران، نیز تعداد کشته‌های حوادث رانندگی از آغاز سفرهای نوروزی تا روز ۸ فروردین را ۱۹۵ نفر اعلام کرده است.
 
پیرحسین کولیوند، سرپرست اورژانس کشور، نیز روز چهارشنبه خبر داد که از ابتدای سفرهای نوروزی ۲۲ هزار و ۵۰۸ مصدوم تصادفات رانندگی به بیمارستان منتقل شدند.
 
همه ساله و در ایام نوروز تعداد سفرها و همچنین حوادث رانندگی افزایش پیدا می‌کند.
 
روز جمعه ۴ فروردین، دو تصادف زنجیره‌ای در اتوبان شهید شوشتری (مشهد- باغچه و بالعکس) و یک تصادف زنجیره‌ای در جاده چناران به قوچان رخ داد.
 
در تصادف‌های اتوبان شهید شوشتری بیش از ۱۳۰ خودرو با یکدیگر تصادف کردند، تصادفی که جان یک کودک خردسال به نام مهسا دولت‌آبادی را گرفت و ۸۹ نفر دیگر را روانه بیمارستان کرد. علت وقوع این حادثه «مه غلیظ» اعلام شده است.
 
پس از این رخدادها، دادسرای این استان رئیس پلیس راه و مدیرکل حمل و نقل جاده‌ای استان خراسان رضوی را احضار کرد.
 
بر پایه آمار نیروی انتظامی، در نوروز گذشته، ۴۰۸ نفر در تصادفات رانندگی کشته شده و ۶ هزار و ۱۳۸ نفر مجروح شده بودند.
 
همچنین بر اساس گزارشی که خبرگزاری ایسنا به نقل از آمار پزشکی قانونی منتشر کرده است، ۹۶۸ نفر در نوروز ۹۴ در حوادث رانندگی کشته شدند که نسبت به نوروز پیش از آن ۱۰٫۷ درصد کاهش را نشان می‌دهد.
 
پیش از این پژوهشکده بیمه مرکزی ایران اعلام کرده بود در میان ۱۹۰ کشور جهان، ایران پس از کشور آفریقایی سیرالئون، بالاترین مرگ و میر در جاده‌ها را دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۶
hamid swed - مالمو، سوئد
آخه حاک تو سرتون با این حلبیهایی که بجای ماشین به مردم غالب میکنین, فقط بلدن ور ور کنن و واسه دنیا شاخ و شونه بکشن!!!!!
‌چهارشنبه ۹ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۱
۵۵
rood120 - منچستر، انگلستان
بعد مسولین می فرمایند به ترکیه نروید امن نیست در صورتیکه اگر آنها واقعا دلشان به حال مردم می سوخت باید تبلیغ می کردند از مسافرت های داخلی پرهیز کنید که مرگ در کمین نشسته با آن ماشین های غیر استاندارد، جادهای بد و رانندگی های بسیار خطرناک پس نتیجه می گیریم که هیچ کس دلش برای مردم بدبخت ما نسوخته و سیاسی بازی هست .
‌چهارشنبه ۹ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +316ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +231اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید