نقشه هوایی مشهد روی شال انوشه انصاری

 لباس ها در مراسمی همچون فرش قرمز اسکار فارغ از جنبه های زیبایی شناسی پیام های متفاوت و معناداری دارد، یکی از این لباس ها که از آن انوشه انصاری اولین زن فضانورد و البته نماینده اصغر فرهادی در اسکار است هم پیام جالبی دارد.
 

به گزارش جام جم آنلاین انوشه انصاری شالی را در مراسم اسکار پوشیده است که نقشه هوایی مشهد روی آن نقش بسته. پیامش این است که از فضا مرزها دیده نمی‌شوند. طراح این شال آذین والی است.

 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Alish_uk - بیرمنگهام، انگلستان

نمایندگانیشایسته و درخور فرهنگ و تبار ایرانی. تبریک مخصوص برای آقای فرهادی به خاطر انتخاب این دو ایرانی موفق. اسکار دوم هم مبارک آقای دابل وینر فرهادی.
دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۲
۷۸
تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک

زنی که تو مشهد به دنیا اومده؛ باید جای شال چادر بندازه که حرمت مقدس شهر رو نگه داره.
دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۵
۴۶
ایران سرفرازم آرزوست - ورشو، لهستان

پس میشه مرز کشور و قاره ها رو رد کرد و حتی به فضا رفت و در عین حال سرزمین خود را دوست داشت. وطن هر چقدر هم که بد باشه وطنه. آفرین بر این بانوی بزرگ ایران زمین.
دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۲
۴۹
Cocoo - تورنتو، کانادا
این همه جوان تو ایران دارن زنده زنده میمیرن. حتا چهار تو جوان نمی‌تونن برن رو پشت بوم خونه خودشون یه آهنگ هپی رو بخونن چون دستگیر میشن و تو تلویزیون مثل قاتلا با دستبند دستشون میدن و شلاق میخورن اونوقت این انوشه‌ها و این اصغری‌ها و این نادری‌ها کجا بودن که بیان اعتراض کنن؟ وقتی‌ سر چهار راه‌ها جلوی چشم بچه‌های بیگناه اعدام عمومی می‌کنن این دلواپسان کجا هستن؟
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۴:۰۶
۳۹
پریستوک - تهران، ایران
اسکار سیاسی و جولان دادن نمایندگان و سینه چاکان جمهوری اسلامی. مسخرست. مرده شور فرهادی و فرهادی ها رو ببرن که در مقابل ظلم و زورگویی سران کشورشون کشورشون کور و کر هستن و این سخنرانی های وقیحانه رو در دفاع از حقوق آخوند و بچه آخوند انجام می دن.
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ناجیان بی‌دفاع؛ آتش‌نشانانی که برای حمایت از معترضان خود را سپر گلوله کردند
  • زندانی پیشین فرانسوی در ایران: سخاوتمندترین، مهمان‌نوازترین و مهربان‌ترین مردمی هستند که دیدم
  • جعفر پناهی در جشنواره برلین: مردم در ایران حتی نمی‌توانند سوگواری کنند
  • سپاه، پدافند هوایی و تاسیسات موشکی: اهداف احتمالی در حمله آمریکا و اسرائیل به ایران
  • مهدی نصیری: مردم ایران و شاهزاده در پی استقرار پادشاهی مشروطه‌اند
  • گزارش کامل روزنامه «استرالیَن» از زندگی آزاد هانیه صفوی، دختر یحیی رحیم صفوی، فرمانده ارشد سپاه در استرالیا
  • دیپلماسی یا درگیری؟ کارشناسان: احتمال صلح یا جنگ بین ایران و آمریکا «برابر» است
  • شوخی با ترامپ؛ اگر ترامپ به جای آمریکا کشور دیگری از جمله ایران به دنیا می‌آمد اسمش و ظاهرش چطور بود؟
  • پیام کاخ سفید به مناسبت چهلم کشتار معترضان: رژیم ایران بداند که دونالد ترامپ به آنچه می‌گوید، متعهد است
  • نتانیاهو: اگر تهران حمله کند پاسخ ما غیرقابل تصور خواهد بود