دختر مایکل جکسون: پدرم به قتل رسیده!

پاریس جکسون، دختر ۱۸ ساله مایکل جکسون، سلطان پاپ جهان، در تازه ترین مصاحبه خود ادعا کرده که پدرش به قتل رسیده است.
 

پاریس جکسون، پس از بازگشت خود از فرانسه به لس آنجلس در تنها مصاحبه خود با مجله رولینگ استون، از مسایل جدیدی پرده گشایی کرده که تاکنون هیچ صحبتی در رابطه آن ها در میان نبوده است. از جمله می توان به ادعای به قتل رسیدن پدرش به دنبال یک برنامه از پیش تعیین شده اشاره کرد.

 
پاریس که در تمام طول مصاحبه بسیار مستاصل و اندوهناک به نظر می رسیده همچنین اضافه کرده که «آن ها یک روز مرا یافته و خواهند کشت.»
 
وی همچنین در رابطه با مرگ اسطوره موسیقی پاپ دنیا گفته که: «شاید به نظر کمی مسخره و غیرواقعی باشد، اما همه طرفدران و حتی اعضای خانواده می دانند که پدر با یک برنامه ریزی دقیق به قتل رسیده. افراد زیادی دوست داشتن مرگ او را ببینند.»
 
تنها دختر مایکل جکسون همچنین بیان داشته که این ادعا را اثبات کرده و عدالت را برقرار خواهد کرد. او این مساله را به بازی شطرنج تشبیه کرده و گفته: «من همه تلاشم را خواهم کرد تا به بهترین شکل بازی کنم. این تنها چیزی است که اکنون می توانم بگویم.»
 
مایکل جکسون در تاریخ ۲۵ ژوئن ۲۰۰۹ مصادف با ۴ تیر ۱۳۸۸ در خانه‌ ای اجاره شده در «بلوار نورت کارل وود» در منطقه «هومبلی هیلز لوس آنجلس» درگذشت.
 
سلطان پاپ درست در روز کنسرتش با عنوان «این آخرش است» که قرار بود در همان شب شروع شود و زمانی که در حال اجرای تمرین‌ های سخت بود، درگذشت. در آن زمان علت مرگ سکته قلبی اعلام شد. اما دو ماه بعد، پزشکی قانونی لس آنجلس مرگ او را «قتل» معرفی کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
ایران سرفرازم آرزوست - ورشو، لهستان
این چه دختریه که هیچ چیزش شبیه باباش نیست؟ تا جایی که من می دونم اگر پدر یا مادر سیاه پوست باشن امکان نداره بچه به این سفیدی بشه.
‌پنجشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۵
۵۱
kawir - فرانکفورت، آلمان

ماده دختره هنگام حاملگی ماست زیاد میخورده،پزشکان ادعا کردند که ماسدر این دخته در ۹ ماه حاملگی ۹۰۰ تن ماست خورده،شاید بعضیها بگن این غیر ممکنه.این غیر ممکنه ولی از مایکل جکسون سیاه یک دختر سفید حاصل بشه ممکنه!!.این مصداق مثل ای پدر گوشت ندیده بسر قصاب پا میگیره است.
‌پنجشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۹
۴۱
raha1984 - هامبورگ، آلمان

به اعتیاد دچاره این . معلوم نیست چی زده و اومده مصاحبه !!
‌پنجشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۹
۶۱
paydar22 - لاهه، هلند
اینجور بچه ها رو لول ازمایشگاهی می نامن وقتی پولدار باشی از روشهای استفاده میکنی که بچه ات کیفیت صد در صد شود یعنی گمتر بیمار بشه دچار بیمایهای نا الاج نشه ووو غیره در ضمن بدنید و اگاه باشید از طریق همین لوله ازمایش که دیپلم به بالاش میشه ژنتیگ یک مایکل درست کردن شکل خودش که تا چند سال دیگر رونمایی میشود
‌پنجشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۴
۶۶
Gharibeh-Ashena - هانوفر، آلمان
[::ایران سرفرازم آرزوست - ورشو، لهستان::]. اینطورها هم نیست دوست عزیز نگاهی به دختر بوریس بکر تنیس باز سابق آلمان بنداز که ثمره چند دقیقه لذت در اتاق وسائل نظافت در یک هتل در لندن با یک نظافتچی سیاه پوست بود و کاملا سفید پوست است. و دقیقا کپی پدرش.
‌پنجشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۹
۴۵
ایران سرفرازم آرزوست - ورشو، لهستان
[::Gharibeh-Ashena - هانوفر، آلمان::]. با شما موافقم دوست گرامی اما خیلی احتمالش کمه. در مورد دختر مایکل با لوله آزمایشگاهی و دستکاری ژنتیکی بیشتر موافقم.
جمعه ۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۰
۶۶
Gharibeh-Ashena - هانوفر، آلمان
[::ایران سرفرازم آرزوست - ورشو، لهستان::]. این البته بیشتر منطقی میرسه تا حالت طبیعی. شاد باشید.
جمعه ۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +189رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +137برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +128ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +125ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +118درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +108انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +83آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +73سازمان تبلیغات اسلامی پرونده تعرض جنسی مکرر یک مقام خود به دختر خُردسالش را پنهان کرده است