فروش زندان اوین به شهرداری تهران منتفی شد

رئیس سازمان زندان‌های ایران از منتفی شدن فروش زندان اوین به شهرداری تهران خبر داده و گفت شهرداری تهران «رغبتی» برای خرید زندان اوین نشان نداد.
 

به گزارش روز چهارشنبه، ۲۹ دی، در نسیم‌آن‌لاین٬ اصغر جهانگیر در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت فروش زندان اوین به شهرداری تهران گفت این اتفاق در شرایطی رخ داد که «کارشناسان ما بارها از شهرداری تهران خرید و فروش اوین را پیگیری کردند.»

 
وی افزود که سازمان زندان‌ها نیز «این عدم تمایل برای خرید را به ریاست قوه قضائیه منعکس» کرده است.
 
آقای جهانگیر اضافه کرد در حال حاضر هم ممکن است «با جاهای دیگر از جمله مجموعه‌های دولتی که آنها هم متقاضی بودند، مذاکره کنیم که در صورت نهایی شدن این مسئله٬ نام آنها را اعلام می‌کنیم.»
 
رئیس سازمان زندان‌ها در شرایطی از تمایل نداشتن شهرداری تهران برای خرید زندان اوین خبر داده که محمدباقر قالیباف٬ شهردار این شهر٬ پیشتر خود این پیشنهاد را مطرح کرده بود.
 
وی با اشاره به موافقت رئیس قوه‌ قضائیه برای تبدیل زندان اوین به بوستان عمومی اعلام کرده بود که قوه‌ قضائیه آماده است تا بخشی از هزینه‌های این کار را بپذیرد و مجموعه اوین تبدیل به پارک عمومی شود.
 
با این حال به نظر می‌رسد پس از آن که اصغر جهانگیر گفت که به هیچ عنوان زندان اوین به صورت رایگان به شهرداری تهران واگذار نمی‌شود و با توجه به قیمت بالای زمین در منطقه اوین٬ شهرداری تهران به این نتیجه رسیده که قیمت زندان اوین برای این سازمان بسیار گران تمام می‌شود.
 
خبرگزاری مهر نیز به نقل از آقای جهانگیر گزارش کرده که بر اساس برنامه ششم توسعه٬ امسال ۲۰ زندان باید به خارج از شهرها منتقل شود.
 
وی درباره بودجه انتقال زندان‌ها به خارج از شهرها نیز گفت که «قبلاً برآوردی بین هشت تا ۱۴ هزار میلیارد تومان داشتیم که البته این برآورد نیاز به بازنگری دارد.»
 
با این حال رئیس سازمان زندان‌ها خواستار اختصاص بودجه متناسب با این هدف شد و افزود که «وقتی زندان از محیط بسته به باز خارج از شهر می‌رود٬ مشکلات آن هم منتقل می‌شود.»
 
جهانگیر در ادامه با بیان این که سازمان زندان‌ها «با ۵۰ درصد کمبود بودجه مواجه است و در بخش‌های مختلف تغذیه و بهداشت و درمان با مشکلاتی» مواجه شده٬ از آن چه «ضعیف بسته ‌شدن» بودجه قوه قضائیه نامید انتقاد کرد.
 
وی به موضوع «متناسب‌سازی جمعیت زندانیان با فضای زندان‌ها» هم اشاره کرد و گفت که «مقامات قضایی برای فرستادن متهمین به زندان‌ها باید ملاحظات قانونی را بکنند و برای جاهایی که بیش از حد زندانی دارد از اعزام خودداری کنند.»
 
این مقام قضایی درباره وضعیت ورودی‌ها و خروجی‌ها به زندان‌های ایران هم افزود در سال‌های اخیر «هر سال ده درصد افزایش ورودی داشتیم٬ اما در دو سال اخیر و با توجه به دستورالعمل جدید این روند متوقف و سپس کاهش یافت.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
شاه و شیخ - قم، ایران
نخیر، حتی کسی‌ حاضر نیست این میراث "تمدن بزرگ" را تخریب و به پارک تبدیل کند. باید این لکه ننگ‌ همچون تخت جمشید که بر تارک اسکندر ماند بر پیشانی خاندان معدوم پهلوی جاودانه شود.
‌چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۶
۴۹
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
[::شاه و شیخ - قم، ایران::]. از عمر تقریبا نیم قرنی زندان اوین فقط ۶ سال یعنی ۵۰-۵۶ مربوط به شاه هست.(۵۶ زندانیان آزاد شدند) و کلا چند ده نفر بیشتر اعدام نشدند.اما اوج شکوفایی این زندان در عصر جلادان دینی بود. و چندین هزار نفر اعدام شدند. خیلی جالبه که کوچکترین اشاره ای تو کامنت شما نیست.
‌پنجشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۸
۶۴
شاه و شیخ - قم، ایران
اشاره بوده خیلی هم بوده منتهی به قول زنده یاد سهراب " چشم‌ها را باید شست" و جور دیگری خواند. تا زمانی‌ که یک جانبه و شاه پرستانه میخوانید هیچ چیز دستگیرتان نمیشود و قضاوت کردنتان مثل قضاوت قاضی صلواتی و سعید مرتضوی می‌ماند. بار‌ها نوشته‌ام که سیلی یک استاد دانشگاه با فرهنگ هزار بار دردناک تر از قمه و چاقوی یک لمپن بی‌ سواد و بی‌ فرهنگ است. به همین طریق، به بند کشیدن یک دگر اندیش در حکومت شاهی‌ که خود را پیشوای تمدن بزرگ می‌دانست برابر است با به بند کشیدن هزاران دگر اندیش در حکومت شیخی که کشت و کشتار پایه‌های دین و ایمانش است و از بد حادثه, شاه شما نیز به همین دین آنچنان اعتقادی راسخ داشت که در مدارس, اول صبح, کودکان معصوم باید مدرسه را به جای موسیقی زیبا و دلنشین با تلاوت قرآنی شروع میکردند که امروز همه شاه پرستان این سایت آن‌ را موهوم، ارتجأعی و متعلق به سوسمار خوارها میپندارند. بنابرین,
‌پنجشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۳
۶۴
شاه و شیخ - قم، ایران
بنابرین, این مصداق کامل ضرب المثل ایست که میگوید "آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب" چه یک زندانی و اعدامی چه صد زندانی و اعدامی، مهم تفکر و بنیاد دگر اندیش ستیزی است که پایه‌هایش در نظام پادشاهی‌ گذاشته شد که خود را دایه دلسوز تمدن و دموکراسی می‌پنداشت, پس از شیخ متحجری با یک ملت مبتلا به بیماری دگر اندیش ستیزی واکسینه شده چه انتظاری میتوان داشت؟؟؟ همان شیخ به قول شما شاه اللهی‌ها متحجر که وقت و بی‌ وقت به هنگام سفر شاه، به هنگام عزاداری‌های منظم دربار و به هنگام گرفتاری‌های سیاسی , شاه متمدن به آنها دخیل می بست.
‌پنجشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.