دختر مایکل جکسون: با دیدن هنرپیشه نقش پدرم حالم بد شد

پاریس، دختر مایکل جکسون می‌گوید از انتخاب یک هنرپیشه سفید‌پوست برای بازی در نقش پدرش در یک فیلم تلویزیونی "به شدت دلخور" شده است.
 

پاریس جکسون ۱۸ ساله در توییتر نوشت: "به طرز باورنکردنی دلخور هستم و مطمئنم که افراد زیادی همین حس را دارند و راستش را بخواهید می‌خواهم استفراغ کنم...از توهین آشکار آن‌ها نه فقط به پدرم که به مادر خوانده‌ام، لیز، عصبانی هستم."

 
بیش از ۲۰ هزار نفر از طرفداران آقای جکسون هم با امضای طوماری خواستار تحریم فیلم شدند. جوزف فاینز، بازیگری که سابقه حضور در فیلم‌هایی مانند شکسپیرِ عاشق و الیزابت را دارد، در نقش آقای جکسون بازی کرده است.
 
"افسانه‌های شهری" (Urban Myths) مجموعه‌ای کمدی است که در شبکه اسکای ساخته شده و در یکی از قسمت‌های آن مایکل جکسون به همراه الیزابت تیلور و مارلون براندو پس از حملات ۱۱ سپتامبر از نیویورک به لس‌آنجلس سفر می‌کند.
پاریس دختر مایکل جکسون و دبی رو در طوماری که علیه این فیلم امضا شده، آمده است: "کاملا مشخص است فیلمی که از روی این داستان ساخته می‌شود چقدر جذاب خواهد بود، اما فهمیدن این که چرا هنرپیشه‌ای که بیشتر برای بازی در شکسپیر عاشق شناخته می‌شود، اولین گزینه برای بازی در نقش یکی از بزرگ‌ترین چهره‌های سیاه‌پوست موسیقی جهان است، آسان نیست."
 
این طومار همچنین به درد و رنج مایکل جکسون از بیماری پوستی لک و پیس که منجر به روشن شدن رنگ پوست او شد نیز می‌پردازد.
 
جولی رودریگز، نویسنده این طومار نوشته: "این یک توهین نسبت به یک مشکل بسیار جدی حرفه‌ای و سلامت است که مایکل جکسون در زندگی‌اش با آن روبرو بود."
در این فیلم مایکل جکسون با الیزابت تیلور و مارلون براندو همسفر می‌شود این در حالی است که بن پالمر، کارگردان چهار قسمت از "افسانه‌های شهری" به دفاع از انتخاب جوزف فاینز برای نقش مایکل جکسون پرداخت.
 
او به روزنامه گاردین گفت: "ما بازیگر نقش مایکل جکسون را در سال ۲۰۰۱ انتخاب کردیم و طبیعی است که شباهت ظاهری یکی از دغدغه‌های اصلی ما بود. ما دنبال اجرایی بودیم که بتواند روح او را نشان دهد و به نظر من جو فاینز نمایشی واقعا شیرین، ظریف و قوی داشت."
 
این فیلم تلویزیونی بخشی از مجموعه افسانه‌های شهری است که از ۱۹ ژانویه از شبکه "اسکای آرتز" پخش می‌شود.
جوزف فاینز: رنگ پوست او به من نزدیک‌تر است تا رنگ اولیه خودش
مایکل جکسون و جوزف فاینز جوزف فاینز بازیگر این مجموعه نیز با این که از انتخاب خودش برای نقش مایکل جکسون "شوکه" شد اما معتقد است که احتمالا رنگ پوست مایکل جکسون به او نزدیک‌تر است تا رنگ اولیه خودش.
 
آقای فاینز گفت: "من یک سفید‌پوست از طبقه متوسط لندن هستم و از این انتخاب شوکه شدم. اما این یک کمدی ملایم است و قصد آزار کسی را ندارد. راستش را بخواهید خود من هرچه بیشتر به مایکل نگاه کردم و مصاحبه‌هایش را خواندم، بیشتر عاشقش شدم."
 
آقای فاینز در مورد داستان این فیلم نیز گفت: "مایکل یک کنسرت داشته و براندو نیز قرار بود او را معرفی کند. نمی‌دانم این داستان واقعی است یا از افسانه‌های شهری، اما آن سه نفر به دلیل شرایط هوایی نمی‌توانند پرواز کنند و برای همین می‌پرند داخل یک ماشین و به جاده می‌زنند."
 
مایکل جکسون در سال ۲۰۰۹ و در ۵۰ سالگی درگذشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
raha1984 - هامبورگ، آلمان
از کجا سیاه پوستی رو که خودش رو سفید کرده پیدا میکردن ؟؟؟
جمعه ۲۴ دی ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۶
۵۵
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
[::raha1984 - هامبورگ، آلمان::]. دوست عزیز شما انگار در قرن ششم هجری زندگی میکنی وبا ادوات فتو شاپ وجلوه های ویژه در سینما آشنایی نداری واقعن راست گفته این کیه آدم از شکلش حالش به هم میخوره شما فکر کن مایکل پدر شما بود آیا راضی میشدی اینجوری یکی بیاد نقشش را بازی کنه ؟
جمعه ۲۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +189رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +137برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +128ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +125ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +118درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +108انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +83آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +73سازمان تبلیغات اسلامی پرونده تعرض جنسی مکرر یک مقام خود به دختر خُردسالش را پنهان کرده است