نرخ مرگ ناشی از سرطان در آمریکا در دو دهه اخیر ۲۵ درصد کاهش یافت

در حالیکه سرطان همچنان دومین علت مرگ و میر در آمریکا محسوب می شود، بنا به تحقیقات اخیر نرخ مرگ ناشی از سرطان در آمریکا طی دو دهه اخیر کاهش چشمگیری داشته است.
 

بنا به گزارشی که اخیرا از سوی «مرکز سرطان آمریکا» منتشر شده، نرخ مرگ ناشی از سرطان، در مردان و زنان، از سال ۱۹۹۱ تا سال ۲۰۱۴، ۲۵ درصد کاهش یافته است.

 
بنا به گزارش منتشر شده در مجله آنلاین ZEM Science، دکتر اوتیس براولی، پزشک ارشد مرکز سرطان آمریکا، درباره موفقیت روش ها و تحقیقات پزشکی که منجر به کاهش این نرخ شده است گفت «برای ادامه این روند موفقیت آمیز نیاز به تحقیقات بنیادی بیشتر داریم تا بتوانیم روش های تشخیص به هنگام و درمان را بهبود بخشیم.»
 
مرکز سرطان آمریکا پیش بینی می کند که در سال ۲۰۱۷، بیماری سرطان در حدود یک میلیون و هفتصد هزار نفر تشخیص داده شود که حدود ششصد هزار نفر از آنها جان خود را از دست خواهند داد.
 
با اینکه این نرخ مرگ و میر ناشی از سرطان بسیار بالا است، اما به گفته کارشناسان نرخ تشخیص بیماری سرطان طی دهه اخیر سالانه دو درصد کاهش یافته است، و در همین دوره زمانی نرخ مرگ و میر ناشی از سرطان نیز سالانه ۱.۵ درصد کاهش یافته است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +271رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +236تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +190شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +175شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +161وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +156ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +154نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +146پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +129وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید