ترامپ بار دیگر نسبت به صحت اتهام حملات سایبری روسیه ابراز تردید کرد

ترامپ تلویحا گفته است که تشکیلات اطلاعاتی به سختی می‌کوشند روسیه را در حمله سایبری به حزب دموکرات مقصر جلوه دهند دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا، بار دیگر تلویحا نسبت به صحت اتهام دخالت هکرهای روسی در جریان انتخابات ریاست جمهوری ابراز تردید کرده است.
 

آقای ترامپ در یک متن توئیتری نوشته است: جلسه گزارش‌دهی "اطلاعاتی" پیرامون "هک روسی" تا روز جمعه به تعویق افتاده، شاید به زمان بیشتری برای تکمیل پرونده احتیاج بوده. خیلی عجیب است!

 
آقای ترامپ به طور گسترده از توئیتر برای طرح نظرات خود استفاده می‌کند.
 
قرار بوده است رئیسان نهادهای اطلاعاتی آمریکا در ملاقات با آقای ترامپ در مورد هک شدن ایمیل‌های حزب دموکرات در جریان مبارزات انتخابات ریاست جمهوری توضیحاتی به او بدهند و به نظر می‌رسد که آقای ترامپ تاخیر در این گزارش‌دهی را به احتمال تلاش سازمان‌های اطلاعاتی برای دست و پا کردن مدارکی در اثبات نظر خود نسبت داده است.
 
مشخص نیست که قرار بوده این ملاقات در چه زمانی انجام شود و کاخ سفید هم هنوز به اظهارات رئیس جمهوری منتخب واکنشی نشان نداده است.
 
به گفته مقامات دولت کنونی آمریکا، هکرهای وابسته به دولت روسیه با هدف تاثیرگذاری بر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری، ایمیل‌های حزب دموکرات را هک کردند. دولت روسیه این اتهام را رد کرده و طرفداران آقای ترامپ پیش از این گفته بودند که حزب دموکرات با طرح حمایت روسیه از مبارزات انتخاباتی او، در صدد تضعیف "مشروعیت" نتیجه انتخابات بوده‌اند.
ترامپ در توئیتر از تعویق جلسه با ماموران اطلاعاتی تا جمعه خبر داده اما مشخص نکرده است که قرار بود این جلسه در چه زمانی برگزار شود در جریان مبارزات انتخاباتی، دونالد ترامپ موضع دوستانه‌ای نسبت به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، اتخاذ کرد و اخیرا نیز تصمیم آقای پوتین به خودداری از اقدام تلافی‌جویانه در برابر تصمیم باراک اوباما به اخراج دیپلمات‌های روسی از آمریکا را ستود و آن را "حرکت عالی" توصیف کرد. برخی ناظران گفته‌اند با توجه به سیاست خارجی ولادیمیر پوتین، که بسیاری آن را سیاستی تهاجمی نسبت به منافع آمریکا می‌دانند، تشکیلات اطلاعاتی ایالات متحده نسبت به نرمش رئیس جمهوری آینده در مورد رهبری روسیه نظر مساعدی ندارند و آن را با منافع ایالات متحده منطبق نمی‌دانند.
 
در حال حاضر، ایالات متحده و شماری از کشورهای غربی به دلیل اقدام دولت ولادیمیر پوتین در تجزیه شبه‌جزیره کریمه از اوکراین و انضمام آن به خاک روسیه و همچنین سیاست آن کشور در حمایت از جدایی‌طلبان اوکراینی تحریم‌هایی را علیه روسیه به اجرا گذاشته‌اند.
 
در حالیکه باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا مشخصا هکرهای وابسته به دولت روسیه را به اقداماتی علیه آمریکا متهم کرده و در واکنش به آن، دستور اخراج شماری از دیپلمات‌های روسی و تعطیلی دو مجتمع مورد استفاده سفارت روسیه را داد، آقای ترامپ پیشتر گفته است که تا زمانی که تشکیلات اطلاعاتی او را از نحوه و روش حمله هکرهای روسی آگاه نکرده‌اند در این مورد اظهار نظری نخواهد کرد.
 
او همچنین روز شنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت که در مورد حملات سایبری "چیزهایی می‌دانم که دیگران نمی‌دانند" و افزود که "هیچوقت نمی‌توان کاملا مطمئن بود که مسئول چنین حملاتی چه کسانی هستند." وی اظهار داشت که استفاده از کامپیوتر همیشه با خطر حملات سایبری همراه است و افزود: "مهم است که اگر چیز واقعا مهمی دارید، به همان روش قدیمی آن را روی کاغذ بنویسید و بدهید یک نفر به دست طرف مقابل برساند."
 
تشکیلات تجاری آقای ترامپ در گذشته مبادلاتی با روسیه داشته است. قرار است رئیس جمهوری منتخب آمریکا هفته آینده در یک نشست خبری در نیویورک شرکت کند و انتظار می‌رود که نحوه کنار گذاشتن فعالیت‌های تجاری، از جمله با روسیه، در دوره ریاست جمهوری او سئوالاتی مطرح شود. از رئیس جمهوری آمریکا انتظار می‌رود به منظور جلوگیری از "تداخل علایق" فعالیت‌های مالی خود را در طول دوره خدمت کنار بگذارد و اداره آنها را برای این مدت به دیگران واگذار کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.