وزیر کشور آلمان خواستار اختیارات بیشتر در برخورد با پناهجویان شد

دو مزیا خواستار اختیارات بیشتری برای مقابله با خطرات احتمالی از سوی پناهجویان شده است توماس دو مزیا، وزیر کشور، آلمان خواستار تغییرات اساسی در ساختار و سیاست امنیتی این کشور به منظور مقابله با "تهدیدات احتمالی" از سوی پناهجویان و مهاجران شده است.
 

پیشنهاد وزیر کشور آلمان پس از آن مطرح می‌شود که روز ١٩ دسامبر، راننده یک کامیون حاضران در یک بازار کریسمس در برلین، پایتخت آلمان را زیر گرفت و دوازده نفر را کشت. تحقیقات بعدی نشان داد که عامل این اقدام، یک مرد تونسی به نام انیس عامری بود که به عنوان پناهجو وارد ایتالیا شده بود، اما مقامات آلمانی درخواست پناهندگی او را رد کردند.

 
او پس از انجام عملیات برلین به ایتالیا گریخت و در آنجا در درگیری با پلیس، کشته شد. گروه دولت اسلامی - داعش - مسئولیت این حمله را برعهده گرفت و تصاویری از انیس عامری را هنگام بیعت با رهبر این گروه منتشر کرد.
 
وزیر کشور آلمان در مقاله‌ای که روز سه‌شنبه، ١٤ دی (٣ ژانویه) در روزنامه فرانکفورتر آلگماینه زایتونگ چاپ شد گفته است که امکانات و ترتیبات امنیتی کنونی آلمان برای مقابله موثر با خطر "حملات تروریستی" از سوی کسانی که به عنوان پناهجو یا مهاجر وارد آلمان می شوند کافی نیست.
 
از جمله پیشنهادهای آقای دو مزیا ایجاد "مراکز فدرال اخراج" است تا اخراج پناهجویانی که درخواست پناهندگی آنان پذیرفته نشده با سهولت و تحت نظارت امنیتی بیشتری انجام گیرد.
تصویر انیس عامری از رسانه خبری داعش - کشتار در بازار کریسمس برلین باعث حساسیت بیشتر نسبت به خطر نفوذ تندروها در آلمان شده است وزیر کشور آلمان همچنین خواسته است تا فعالیت تشکیلات امنیتی و اطلاعاتی آلمان در یک نهاد فدرال متمرکز شود تا گردآوری، اشتراک و پردازش موثر اطلاعات به دست آمده توسط بخش‌های مختلف امکان‌پذیر شود.
 
آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، به خاطر سیاست‌های مربوط به پناهندگی و مهاجرت هدف انتقاد شدید قرار داشته است. در جریان ورود هزاران تن از پناهجویان به کشورهای اروپایی در سال گذشته میلادی، خانم مرکل از آمادگی آلمان برای قبول چند صد هزار پناهجو سخن گفت.
 
در صورت اجرای پیشنهادهای آقای دو مزیا، که عضو حزب اتحاد موکراتیک مسیحی، حزب خانم مرکل در دولت ائتلافی است، دولت فدرال اختیارات گسترده‌تری را در زمینه امنیت داخلی به دست خواهد آورد. در حال حاضر، مسئولیت‌های امنیتی بین نهادهای مختلف شانزده ایالت آلمان تقسیم شده و منتقدان این وضعیت شرایط کنونی را باعث کندی در گردآوری اطلاعات و استفاده از آن دانسته‌اند.
وزیر کشور خواستار تمرکز تشکیلات و مسئولیت‌های اطلاعاتی و امنیتی شده است همچنین، در حال حاضر اخراج پناهجویان در حوزه اختیارات مقامات ایالتی است و وزیر کشور خواسته است که "مراکز اخراج" تحت نظر دولت فدرال در نزدیک فرودگاه‌ها ایجاد شوند. به گفته وزیر کشور آلمان، وظیفه این مراکز زیر نظر داشتن پناهجویان "در روزها یا هفته‌های آخر حضور آنان در آلمان" خواهد بود.
 
نظام اطلاعاتی آلمان نیز متمرکز نیست و نهاد اصلی مسئول اطلاعات داخلی دارای شعبه‌هایی در هر یک از ایالت‌هاست و آقای دو مزیا پیشنهاد کرده است که این تشکیلات به شکلی متمرکزتر عمل کنند.
 
وزیر کشور آلمان همچنین خواستار ایجاد "سازوکار مقابله با ورود گسترده پناهجویان به اتحادیه اروپا" شده تا کشورهای عضو بتوانند با سرعت بیشتری نسبت به چنین وضعیتی واکنش نشان دهند و واکنش آنها هماهنگ باشد. وی تاکید کرده است که ملاحظه اصلی در زمینه برخورد با مساله پناهجویی باید امنیت کشور پذیرای پناهجویان همراه با رفتاری انسانی با پناهجویان باشد.
آنگلا مرکل و یک پناهجو در یکی از مراکز پناهجویان در برلین - رویکرد خانم مرکل نسبت موج پناهجویی انتقاداتی را در پی داشته است مشخص نیست که پیشنهادهای توماس دو مزیا تا چه اندازه مورد قبول دولت قرار خواهد گرفت و اجرا خواهد شد. انتخابات پارلمانی آلمان برای ماه سپتامبر سال جاری برنامه‌ریزی شده و انتظار می‌رود مساله مهاجرت و پناهجویی از موضوعات اصلی در مبارزات انتخاباتی باشد. خانم مرکل، از حزب راست میانه اتحاد دموکراتیک مسیحی در صدد است برای چهارمین بار به مقام صدراعظمی آلمان برسد.
 
حزب چپ میانه سوسیال دموکرات، که معمولا رقیب اصلی حزب اتحاد دموکراتیک مسیحی محسوب می‌شود، در دولت ائتلافی کنونی عضویت دارد اما به گفته ناظران، تهاجم اصلی علیه سیاست مهاجرتی دولت از سوی احزاب راستگرای تندرو صورت خواهد گرفت. این احزاب خواستار محدودیت شدید در زمینه پذیرش مهاجر و پناهجو و همچنین سختگیری در مورد مسایل فرهنگی و سیاسی اقلیت‌های قومی خواهند شد.
 
هم حزب دموکرات مسیحی و هم حزب سوسیال دموکرات باید با این تهاجم انتخاباتی مقابله کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۷
pars40 - فرایبورگ، سوییس

99 درصد پناهنده ها برای پول آمدن نه آزادی سومالی افغان آفریقایی یمنی وووو الی آخر اگر 100 سال هم اروپا زندگی کنن باز همون طرز فکرهای طالبانی و رفتار و عمل وحشی بازیشون رو دارن .
‌سه شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۹
۲۵
اسب آتش - سیدنی، استرالیا

نوبت بچه پرروهای پناهنده برلین هم داره میرسه که با اردنگی بندازنشون بیرون
‌سه شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۰
۶۱
شیخ و شآه - قم، ایران

حالا اون 99 درصدو ولش کن رفیق شما صد ساله شدین بهتون تبریک میگم
‌سه شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۴
۴۹
negeen - کلن، آلمان

[::pars40 - فرایبورگ، سوییس::]. جناب پارس لطف کرده بفرمایید خود شما چگونه امدید و اینکه ان یک درصد را تعریف کنید ؟؟!! لطفا کمی با انصاف و از دید انسانی با موضوع برخورد کنید .شاید حرف شما در مورد درصد زیادی از پناهجویان باشد اما نه اینچنین بیرحمانه . !!.
‌سه شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.