پوره های خوشمزه برای فصل سرما

پوره خوردن از زمان کودکی شروع می شود. از زمانی که دندان های کوچک جوانه می زنند و مادرها برای تغذیه کودکانشان برای آن ها پوره تهیه می کنند. بدون شک با پوره سیب زمینی آشنا هستید. در این مطلب شما را با 5 پوره دیگر که مناسب زمستان است آشنا می کنیم.
پوره سیب زمینی شیرین
پوره سیب زمینی شیرین خوش رنگ، شیرین و خوشمزه بوده و برای فصل سرما مناسب است. این پوره سرشار از ویتامین بوده و طعم شور و شیرینی دارد و به راحتی تهیه می شود.

 

می توانید این پوره را در کنار غذاهای دیگر سرو می کنید. افزودن گشنیز تاره خرد شده طعم این پوره را بهتر کرده و خواص آن ها بالا می برد. برای داشتن یک پوره زمستانی کامل با سیب زمینی شیرین حتماً به آن عدس نیز اضافه کنید.
پوره بروکلی تهیه پوره بهترین روش برای خوراندن سبزیجات به کودکان است. این پوره از سیب زمینی و بروکلی پخته تهیه می شود. توصیه می کنیم در فریزرتان بروکلی داشته باشید تا در فصولی که این سبزی وجود ندارد از آن استفاده کنید. این پوره به سادگی قابل تهیه و خوردن است.
پوره کرفس کرفس فواید زیادی دارد. اگر نمی دانید با این سبزی پرخاصیت چه غذایی تهیه کنید بهتر است پوره را در نظر بگیرید. پوره کرفس با غذاهایی مانند ماهی سرو می شود و برای جشن ها عالی است. می توانید از کرفس نیز در ترکیب پوره سیب زمینی استفاده کرده و طعم جدیدی را امتحان کنید.

پوره کدوحلوایی کدو حلوایی سرشار از ویتامین A و C و دیگر مواد مغذی است که برای زمستان بسیار مناسب است. توصیه می کنیم که از این سبزی فصلی چشم پوشی نکرده و به صورت پوره در کنار گوشت های سفید سرو کنید. این پوره را درست کرده و کمی تخمه کدوی بو داده به آن اضافه کنید. در این صورت حین مصرف، تخمه های کدو زیر دندان رفته و لذت خوردن این پوره را چند برابر می کند.
پوره نخود سبز
 
نخود سبز جزو سبزیجاتی است که به ندرت از آن استفاده می شود. این نخودها مغذی و پرخاصیت هستند و تهیه پوره از آن ها کار بسیار ساده ای است. می توانید از آن در ترکیب پوره سیب زمینی استفاده کنید و یا اینکه آن ها را به تنهایی پوره کرده و در کنار غذا سرو کنید. توصیه می کنیم همیشه در فریزرتان نخود فرنگی داشته باشید تا در مواقع لازم استفاده شود.
روش تهیه پوره ها
 
یکی از آسان ترین دستور پخت غذاها، آماده کردن پوره است. سبزیجات شسته را پخته، سپس کاملا له می کنند. بعد به آن نمک، فلفل، اویه و جوزهندی اضافه کرده و در نهایت کمی کره به آن می افزایند؛ به همین سادگی! اگر این پوره ها را برای کودکانتان آماده کردید، مقدار نمک و ادویه ها را خیلی کم کنید تا ذائقه شان به نمک عادت نکند و ادویه ها هم که ممکن است موجب ایجاد حساسیت شوند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +196شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +144شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +133حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +123نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +104شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم