۳۰ درصد مرگ‌ و میرهای سرطان به دلیل تشخیص دیرهنگام است

عضو هیئت‌علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: ۳۰ درصد سرطان‌ها مطمئناً چنانچه به‌موقع تشخیص داده شوند شاهد کاهش مرگ‌ومیر به خاطر این بیماری خواهیم بود.
 

به گزارش فارس، مریم متین عصر امروز در جمع خبرنگاران در حاشیه دومین سمپوزیوم بین‌المللی سرطان نسترن که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، بابیان اینکه سرطان ریه ششمین سرطان شایع در کشور است، گفت: شایع‌ترین سرطان میان بانوان سرطان پستان و در میان مردان سرطان معده است و این در حالی است که در دنیا سرطان ریه بیشتر رشد دارد.

 
وی با اشاره به اینکه گونه‌های مختلفی از سرطان در جهان وجود دارد، اظهار کرد: به‌طورکلی عواملی همچون تغذیه نامناسب، ورزش نکردن، چاقی، سیگار کشیدن و عوامل ژنتیکی در بروز سرطان مؤثر هستند.
 
عضو هیئت علم دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه باید تمرکز بر مسئله پیشگیری از وقوع سرطان باشد گفت: متأسفانه در ایران کمتر به مسئله پیشگیری توجه شده و به همین دلیل بیشترین تمرکز پزشکان بر روی درمان متمرکز شده است و همین عامل سبب می‌شود سرطان‌ها دیر تشخیص داده شوند.
 
متین تصریح کرد: در سطح ملی متأسفانه از نظر مطالعات دچار کمبود هستیم و با توجه به این‌که بیمه‌ها هزینه‌های لازم را پرداخت نمی‌کنند، باعث می‌شود افراد کمتری به سمت غربالگری بروند و همین مسئله مرگ‌ومیر مبتلایان به سرطان را افزایش می‌دهد.
 
وی با اشاره به اینکه با افزایش غربالگری باعث کاهش میزان مرگ‌ومیر بیماران سرطانی خواهیم بود، افزود: متولی غربالگری در کشور وزارت بهداشت است.
 
عضو هیئت‌علمی دانشگاه فردوسی مشهد بابیان اینکه غربالگری باعث کاهش ۳۰ درصدی مرگ‌ومیر مبتلایان به سرطان می‌شود، بیان کرد: ۳۰ درصد سرطان‌ها مطمئناً چنانچه تشخیص به‌موقع داده شوند شاهد کاهش مرگ‌ومیر به خاطر این بیماری خواهیم بود.
 
متین ادامه داد: به‌طور حتم برگزاری چنین سمپوزیوم و همایش‌هایی بسیار مؤثر خواهد بود، چراکه با دیگر کشورها به تبادل اطلاعات خواهیم پرداخت و تازه‌ترین اطلاعات درمانی و پیشگیرانه درزمینه سرطان مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +105تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +103شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم