Warning: session_start(): open(/home/ukuser/tmp/sess_b951a3719c63de6790455c4a083beb9c, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/ukuser/public_html/amp/db/db/inc/ui.php on line 1

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/ukuser/tmp) in /home/ukuser/public_html/amp/db/db/inc/ui.php on line 1
آقایان از همسران خود چه می خواهند؟

آقایان از همسران خود چه می خواهند؟

یکی از مسائل و مشکلات مشترک بین مردان و همسران عدم توجه به خواسته‌های آنها است که آتشی را به زندگی انداخته و آن را به کام هر دو نفر آنان تلخ کرده ، درواقع عدم آگاهی مرد و زن نسبت به خواسته‌ و نیازهای روحی و جسمی یکدیگر است که دردسرساز می شود. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علی باجلان متخصص روانشناسی و مشاور خانواده در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره خواسته مردان از همسرشان گفت: علاوه بر خواسته‌هایی که بطور مشترک بین زن و مرد از یکدیگر وجود دارد، اکثر آقایان خواسته‌هایی از همسرشان دارند که به نظر رعایت آنها، زندگی پرنشاط و عاشقانه تری را برای هردوی آنها رقم می زند.
 

وی افزود: هرچند که بانوان آقایان را پیچیده‌تر از خود می پندارند اما خوشحال کردن یک مرد و پایبندی دائم او به زندگی کار بسیار ساده‌ای است که توجه به نشانه‌ها و خواسته‌ها را می طلبد.

 
مادر خوبی هستید یا معشوقه خوبی؟
باجلان درباره اولین خواسته مردان که معمولا نمی توانند بصورت مستقیم تقاضا کنند، بیان کرد: آقایان دوست دارند همسرشان معشوقه بودن را بلد باشد، متاسفانه آنها، مادران و زنان خانه‌دار خوبی هستند اما معشوقه خوبی نبوده و این امر با افزایش سن زندگی مشترک هم کمرنگ و کمرنگ تر می شود.
 
وی معشوقه بودن را دارای یکسری ویژگی خاص دانست و افزود: در این موضوع فقط به عشق و علاقه بسنده نمی شود و باید بانوان بتوانند تمام نقش‌های خود در زندگی را کنار گذاشته و با رفع نیازهای عاطفی و برقراری ارتباط خوب، معشوقه همسرشان باشند چرا که این اولویت حتی از نظر اسلام و خانواده درمانی هم مورد تاکید قرار گرفته است.
 
این متخصص روانشناسی اظهار داشت: شاید در اوایل ازدواج این معشوقه بودن، وجود داشته باشد اما بعد از مدتی بخصوص با تولد فرزندان کمتر مورد توجه قرار می گیرد، چون متاسفانه این باور غلط در بین خانم ها وجود دارد که احساس می کنند با وجود فرزند زندگیشان به خودی خود محکم می شود و دیگر نیازی به ابراز محبت و جلب همه جانبه مرد زندگیشان نیست در حالیکه باید گفت تولد فرزند شروع تعارضات است و اگر زن حالت معشوقه بودن خود را حفط نکند با مشکلات عدیده‌ای در زندگی مواجه خواهند شد.
 
موتور پیشرفت همسرتان را روشن کنید
وی درباره دومین خواسته آقایان عنوان کرد: مردان تقاضا دارند با هرنوع شرایط اقتصادی، اجتماعی، خانوادگی و تیپ و ظاهری که هستند از جانب همسرشان پذیرفته شوند و علاوه بر نکات منفی، نکات مثبت آنها نیز به چشم آید. تمرکز روی نکات منفی و بهانه‌گیری نسبت به برخی رفتارهای به ظاهر ساده همچنین مقایسه شدن با مردان دیگر از جمله مواردی است که آقایان را گله مند کرده و از زنان خود می خواهند که با دیدی بازتر به آنها و زندگیشان نگاه کنند.
 
وی افزود: بعضی بانوان این تصور را دارند که پذیرفتن مرد به همان شکل، مانع تغییر و پیشرفت مادی و معنوی آنها در زندگی می شود اما باید این نکته توجه شود که منظور از پذیرفتن، درجازدن در موقعیت فعلی و کنونی نیست بلکه پذیرش و حمایت است که باعث می شود مرد در راه پیشرفت گام بردارد.
 
اولویت‌هایی که باید جدی گرفته شوند
باجلان گفت: قشنگترین حسی یک مرد در زندگی ، حمایت شدن از جانب همسر است؛ اینکه بداند فردی تا آخر عمر و زندگی مشترک همراهش بوده و پشتش را خالی نمی کند. این امر به مردان اعتماد به نفس میدهد که همسرشان بهترین انتخاب را داشته و به تبع آن از زندگی مشترک خود رضایت دارد.
 
پای خانواده‌ها را به به ماجرا باز نکنید
باجلان اظهار داشت: یکی از درخواست‌های آقایان حل مشکلات بدون دخالت خانواده‌ها است و معتقدند برای حل مشکلات زن و شوهری نباید پای خانواده‌ها به ماجرا باز شود. این مسئله بخصوص در بین خانم ها وجود دارد که با بروز مشکل، گاه بصورت کاملا بی مربوط درباره مادر، خواهر یا اقوام مرد سخن به میان می آورند و بحث را چندین برابر می کنند.
 
وی به مردان و زنان توصیه کرد: در صورتی که چه زن و چه مرد درباره حرفی از خانواده خود یا همسرش ناراحت شد باید مطابق راه‌های ارتباطی موثر و منطقی مشکل را با خود آنها مطرح کند و برای حل آن به فرد دیگر شکایت یا گله نشود چرا که حواله دادن مشکلات و حلش به فردی غیر از شخص اصلی، مشکلی را به مشکل دیگر اضافه می کند یا رابطه ای را برهم می زند.
 
دردهایی که به دست زنان درمان می شوند
یکی از بزرگترین خواسته مرد ایرانی امنیت روانی است، از این رو باجلان بیان کرد: داشتن خانه ای برای احساس آرامش و همسری که بتواند تکیه‌گاه باشد خواسته مردان است.
 
وی ادامه داد: هرچند که برای برقراری آرامش در زندگی مشترک، مرد و زن هردو باید تلاش کنند اما نقش زن در این میان کمی پررنگتر است. وقتی در بروز مشکل به جای صحبت و پیداکردن راه برای حل آن، بحث تلافی و کل کل کردن پیش می آید ( مانند حرف از آرزوهایی که به بهانه ازدواج دست نیافتنی شدند یا حرف از خواستگارهای قبلی و مقایسه مرد یا زن با مردان و زنان دیگر) مرد تهدید روانی می شود و این موضوع یکی از بزرگترین دردهای مردان است .
 
این متخصص روانشناسی یادآور شد: تهدید روانی، با شک و سوءظن همراه می شود و مرد دیگر خانه را بعنوان پناهگاه امن نمیشناسد. گفتنی است اختلال در همین امنیت و آرامش روانی باعث ایجاد هزاران مشکل در زندگی مشترک می شود از طلاق گرفته تا خودکشی.
 
انتخاب با شماست، جدایی یا خوشبختی؟
بنابراین بی توجهی به برخی خواسته‌های به ظاهر ساده زن و مرد می تواند مشکلات عدیده‌ای را ایجاد کند. کاهش توقعات و بیشتر کردن توجهات به زندگی و همسر خود، باعث می شود یک زندگی حتی با چیزهای جزیی و ساده به خوشبختی کامل و در مقابل ممکن است زندگی‌ای به کام جدایی و ناکامی برسد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
هومن1 - آلست، بلژیک
دو چیز 1- نجیب باشد 2- نه جیب باشد ;)
‌پنجشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +175شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +126شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +118نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +117حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +115اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو
  • +99تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +98برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم