درخواست جدایی از همسر آشپز

مرد جوان زمانی که نتوانست شغل جدید همسرش را تحمل کند، چنان جنجالی به راه انداخت که در نهایت خودش و همسرش را به دادگاه خانواده کشاند.
 

او که پس از یک درگیری سخت با همسرش برای جدایی به شعبه 268 دادگاه خانواده مراجعه کرده بود، در مورد علت این درخواست به قاضی گفت: آقای قاضی همسرم آشپز شده و برای همکارانش در محل کار غذا می‌پزد. او برای این‌کار در ماه پول هم می‌گیرد. از وقتی این پیشنهاد را شنیدم بشدت مخالفت کردم و گفتم دوست ندارم برای مردم آشپزی کنی. ما وضع مالی بدی نداریم و احتیاج نیست که همسر من هر شب چند ساعت آشپزی کند و در میان همکارانش تحقیر شود. ولی به حرف و نظر من اهمیتی نداد و حالا هر شب چندساعت در آشپزخانه غذا می‌پزد. هر روز صبح هم آن را در یک ظرف بزرگ ریخته و به محل کارش می‌برد و بین همکارانش پخش می‌کند. او وقتی این کار را شروع کرد آن‌قدر عصبانی شدم که تصمیم به جدایی گرفتم.

 
در این لحظه زن جوان نیز به قاضی گفت: آقای قاضی چه اشکالی دارد که من این کار را انجام بدهم. راستش در محل کارم به دنبال کسی بودند که غذای خوبی بپزد و آنها نیز در ماه مبلغی را به عنوان دستمزد به آن فرد بدهد. از آنجایی که من آشپزی را دوست دارم و همیشه همه از دستپخت من تعریف می‌کردند، من قبول کردم که برای همه غذا بپزم، اما شوهرم سر این موضوع چنان جنجالی به راه انداخت که خودم هم شوکه شدم.
 
این مرد به دلیل این موضوع تمام وسایل آشپزخانه را شکست و هر چه وسایل برای پختن غذا خریده بودم به سطل زباله ریخت. این کارش باعث شد تا به چهره واقعی او پی ببرم. برای همین دیگر نمی‌خواهم در کنار این مرد زندگی کنم.
 
در پایان نیز قاضی، رسیدگی به این پرونده را به جلسه آینده موکول کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
kasra persia - لندن، انگلستان

مردک دیوانه
جمعه ۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۲
۷۸
hassan5 - تهران، ایران

بنظر من هر دو نفر شان حق دارند.کدام بیشتر حق دارد را نمیدانم؟؟؟
جمعه ۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۹
۳۹
eydad - مونترال، کانادا

اگر مردٍ به خاطر بی کلاسی این کار اعتراض میکنه ؛ به نظر من کار درستی نیست ولی اگر به این دلیل که زن موقعی هم که خونه هست باید کار کنه و دیگه به کارهای زناشویی نمیتونه برسه خوب حق با مرده هست
جمعه ۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +276رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +243تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +207شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +192شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +164وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +162نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +147پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد