خواب دیده بودم که به احمدی نژاد رای بدهم

8 سال پیش از تریبون نماز جمعه از راننده تاکسی ای یاد شد که مادرش متوفی اش به او گفته بود به احمدی نژاد رای بدهد.
به گزارش پارسینه ، آیت الله احمد جنتی خطیب جمعه تهران در خطبه های روز جمعه 8 تیر 1384، اتفاق سوم تیر را از مسائل تاریخی انقلاب دانست و افزود: رخداد این روز بسیار عجیب و غریب بود. در زمانی که عده‌ای باور داشتند انقلاب  از بین رفته و دیگر فایده‌ای ندارد و غربی‌ها و بلندگوهای آن‌ها در داخل این مسأله را القاء می‌کردند و در مقطعی که خود به خود گرایش به غرب در حال افزایش بود و عدم تقید به برخی ارزش‌ها و سهل‌انگاری راجع به برخی ارزش‌ها مشاهده می‌شد، بر خلاف انتظار همه مردم به صحنه آمدند.
 

جنتی اضافه کرد: چند روز پیش یکی از دوستان می‌گفت در زمان انتخابات در تاکسی از راننده پرسیدم به چه کسی رأی می‌دهی؟ او گفت: نمی‌دانم اما مادرم که چند سال پیش فوت کرده دیشب به خوابم آمده و گفت به احمدی‌نژاد رأی بده.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۵
Pasargad2 - شیراز، ایران

حاج اقا . حالا برا این سری اگه ما (ما نه تو) زنده بودیییییم , یه وقت مادر بزرگت اومد خوابت و گفت به کی رأی بدی به ما هم بگو تا به همون رأی بدیم.
‌پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۸
۶۴
mina minavand - هانور، آلمان

ببخشید اما مردم از خنده 😂 😂
‌پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۴
۵۵
reza1394 - استانبول، ترکیه

مادرش بعدها دوباره به خوابش آمد و گفت دروغگو من کی گفتم به احمدی نژاد رای بده؟. تف به ذات هرچی آدم دروغگوست.
‌پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۰
۵۰
سرتیپ خوشتیپ - کویت، کویت

کى میخواى خاب عزرائیل ببىنى لا أقل فقط خوابش
‌پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۴
۵۹
فضول میرزا - استکهلم، سوئد

خاک بر سرتان که هیچ کارتان با رأی و منطق و درایت نیست. تصمیمات مهمی که بایستی با مطالعه و پژوهش گرفته شود را بدست رمال و جن گیر و خوابنما شدن می سپارید. ای ملت شریف، همین آخوندها هم از سرتان زیاد است زیرا خود کرده را تدبیر نیست!
‌پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۵
۵۵
nazary2 - اراک، ایران

این پیر خرفت آینه تمام نمای نظام هست، رفتار و کردارش نشاندهنده رفتار نظام است.
‌پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۰
۴۵
Dara20 - تهران، ایران
آخه فسیل بی‌ شرف مگر صلاحیت احمقی نژاد بوزینه را تو به دستور رهبر الدنگت تایید نکرده بودی؟
‌پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.