ورود جدیدترین فناوری جوان سازی پوست به بازار

محققان دانشگاه هارواد در آمریکا موفق به توسعه فناوری شده اند که با استفاده از میدان های الکتریکی پالسی، پوست را جوان می کند.
 
به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا و به نقل از ساینس، در این روش کاملا غیر تهاجمی، بافت پوست با استفاده از یکی میدان الکتریکی غیر گرمایی، ولتاژ بالا و پالسی تحریک می شود.
 
به تازگی روش های جوان سازی پوست و کرم های بهداشتی و آرایشی بازار گسترده ای را به خود اختصاص داده اند و اغلب آنان از کارایی لازم برخوردار نیستند و هزینه و انرژی زیادی را به خانواده ها تحمیل می کنند.
 
در این گزارش آمده است که آمریکایی ها سالانه بیش از 10 میلیارد دلار برای روش های ضد پیری و محصولات زیبایی و ضد چروک هزینه صرف می کنند که اغلب ناموفق است و نتیجه دلخواه حاصل نمی شود.
 
محققان دانشگاه هاروارد ادعا می کنند که این روش جدید، خط بطلانی بر تمام ناکامی های قبلی است و با ترشح کلاژن و مویرگ های جدید در نواحی آسیب دیده، تغییرات اساسی در چهره ایجاد می کند.
 
در حال حاضر از این فناوری برای ضدعفونی کردن زخم و حذف تومور استفاده می شود.
این روش با استفاده از میدان الکتریکی، غشای سلول ها را در مقیاس نانو تحریک می کند و این سلول ها از بین می روند، سپس با ترشح فاکتورهای رشد، متابولیسم سلول های باقیمانده افزایش می یابد و بافت جدیدی رشد می کند.
 
محققان بر این باورند که این روش علاوه بر جوان سازی پوست، قادر به درمان برخی از اختلالات پوستی است.
 
پوست نقش مهمی در سلامتی ایفا می کند. دفع سموم اصلی بدن توسط پوست انجام می شود. پوست تنها رابط بدن با محیط است.
 
سنتز ویتامین D توسط پوست انجام می شود و پوست تنها مسئول حس لامسه است، از طرفی پوست بدن زیستگاه هزار گونه متفاوت از باکتری هاست.
 
نتایج این تحقیقات در نشریه Scientific Reports منتشر شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • توئیت خبرنگار بی‌بی‌سی در مورد پیام اخیر شاهزاده رضا پهلوی؛ توئیت علی کریمی در مورد تهدیدش به قرآن‌سوزی
  • عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: جنگ شود، کاخ خود ترامپ را هم می‌زنیم
  • ویدیو و عکسی که میتوان ساعت‌ها‌ با آن گریه کرد؛ چه زمانی بچه‌هایمان در کودکی اینقدر بالغ شدند
  • مقامات آمریکایی: گزینه‌های ما در ایران هدف گرفتن افراد یا تغییر رژیم است
  • یک نظرسنجی جدید: ۵۹ درصد اسرائیلی‌ها از مشارکت اسرائیل در اقدام نظامی احتمالی آمریکا حمایت می‌کنند
  • رویترز: آمریکا و ایران به‌سرعت به‌سوی رویارویی نظامی حرکت می‌کنند
  • «کارش را تمام کردند»؛ روایت پدر از کشتن نوجوان معترض در بیمارستان
  • بهترین تحلیل سخنان خامنه‌ای:گفته ناو رو غرق میکنیم، انگار رفسنجانیه که غرقش کنند
  • حمله نظامی به ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا؛ اختلاف آمریکا و بریتانیا بر سر چیست؟
  • حذف خامنه‌ای یا توافق؟ اکسیوس: ترامپ آماده بررسی اجازه «غنی‌سازی نمادین» به ایران است