کشف ارثیه تازه دولت احمدی نژاد

مشاور ارشد رئیس جمهوری به کشفیات جدید دولت در خصوص بدهکاری های به جا مانده از دولت قبلی اشاره کرد و گفت: اخیرا متوجه شده ایم ۳۵ میلیارد دلار از سپرده های بانک مرکزی نزد شرکت نیکو قرار دارد.
 
 به گزارش «انتخاب»، اکبر ترکان در مراسمی که به مناسبت ۲۴ خرداد سالروز انتخابات ریاست جمهوری با عنوان «طلوع امید» در سالن آمفی تئاتر سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان برگزار شد اظهار داشت: مقام معظم رهبری بر ضرورت صیانت از آرای مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۲۴ خرداد ۹۲ تاکید کرد.
 
وی افزود: رهبر معظم انقلاب در سخنانی فرمود رای مردم حق الناس است و از مردم دعوت کردند پای صندوق های بیایند که دستاورد این حضور خلق حماسه ۲۴ خرداد و حاکمیت عقلانیت در اداره امور کشور بود.
 
مشاور ارشد رئیس جمهوری با اشاره به اینکه انتخاب دولت تدبیر و امید از جانب مردم یک تصادف و اتفاق نیست بیان داشت: مناظراتی که بین کاندیداهای ریاست جمهوری و به صورت مودبانه و مدبرانه برگزار شد بر سطح آگاهی مردم افزود و مردم کشور به برنامه ها و شعارهای آقای روحانی و عقلانیتی که پشت این شعارها بود رای دادند.
 
به نوشته مهر، ترکان با بیان اینکه به رغم ظرفیت بالای آقای روحانی در شنیدن و پذیرش نقدهای مطرح شده بنا نیست ایشان مسیر سیاسی و مشی اعتدالی خود را تغییر دهد اضافه کرد: تکریم رقبا و شنیدن حرف ها و انتقادات آن ها از سوی رئیس جمهور دولت تدبیر و امید نشان از ارزش های اخلاقی ایشان را داشته و به معنی تغییر مسیر و ملحق شدن او به گروه رقیب نیست و مشی ایشان همان است که قبلا بیان کرده است.
 
وی ادامه داد: بنا نیست اگر عده ای شلوغ کردند رای آن ها چند برابر شود زیرا ویژگی صندوق انتخابات این است که همه یک رای دارند چه برای کسانی که هیاهو می کنند و چه برای افرادی که آرام و بی صدا است.
 
دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تصریح کرد: اگر حسن روحانی در بیان برنامه هایش بر موضوع رونق اقتصادی، احیای اخلاق، تعامل با جهان و ... تاکید کرده است این مشی او تا آخر عمر دولت ادامه خواهد داشت و مشی اعتدال او به معنای احیای نیمی از اخلاق، تعامل با نصف دنیا و رونق نصف اقتصاد نیست ولو اینکه گروهی این مسیر را نپسندند.
 
وی حمایت مقام معظم رهبری از رئیس جمهور و همچنین رای مردم را سرمایه اصلی حرکت دولت تدبیر و امید دانست و اظهار داشت: حرکت دولت جلو خواهد رفت و دولت با هوشیاری همه نقدها را مورد بررسی قرار داده و البته این به معنای تبعیت از همه نقدها نیست.
مشاور ارشد رئیس جمهوری با اشاره به اینکه تعامل با جهان راه قطعی دولت روحانی است عنوان کرد: تردیدی نیست که این مسیر با تدبیر مقام معظم رهبری و رعایت خط مشی های دولت ادامه پیدا می کند و این بدین معنی نیست که ما سناریوی جایگزینی بعد از برداشته شدن تحریم ها برای اداره دولت نداریم.
 
ترکان افزود: ما در شرایط تحریم به سر می بریم لذا برنامه ریزی ها بر مبنای سناریوی تحریم پیش می رود ولی مذاکرات هسته ای ادامه پیدا خواهد کرد و بعد از برداشته شدن تحریم ها برنامه های جایگزینی برای اداره دولت تهیه می شود.
 
وی با بیان اینکه اداره کشور در شرایط تحریم به استیصال نرسیده و با همین وضعیت نامناسب صادرات نفت دولت اداره می شود اضافه کرد: اداره کشور و اقتدار آن در این شرایط باعث عزت نظام اسلامی است.
 
دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد بیان داشت: برخی ها به رغم همراه بودن با آقای روحانی در جریان انتخابات انتظار دارند که اکنون به عنوان پیش قراولان مدیریت امور دولت را عهده دار شوند که این انتظار درستی نیست هر چند که به کارگیری همه ظرفیت ها و نیروهای انقلاب برای اداره دولت خوب است.
 
ترکان ادامه داد: برخی از این افراد مجاهدان و همراهان اصلی رئیس جمهور را در دوران انتخابات پس می زنند و این کار درستی نیست بلکه احترام به یاوران حقیقی رئیس جمهور جای خود را دارد.
 
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از شش هزار نفر در نهاد ریاست جمهوری مشغول به کار هستند بیان داشت: در هر دوره انتخابات ریاست جمهوری در کشور دولت های جدید افرادی را استخدام کرده اند و این امر باعث افزایش تعداد نفرات در نهاد ریاست جمهوری شده است.
 
مشاور ارشد رئیس جمهوری به اندوه های بی شمار دولت تدبیر و امید که از دولت های قبل به جای مانده است اشاره کرد و گفت: برخی از این اندوه ها به صورت کوهی از یخ مخفی است به طوری که بدهی های دولت از سال گذشته به سیستم بانکی کشور اضافه می شوند و دولت قبلی هزار هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت فروخته است حال این اوراق سررسید شده اند.
 
ترکان با اشاره به اینکه حجم نقدینگی ناشی از سررسید شدن اوراق مشارکتی در کشور بالا رفته است اظهار داشت: بدهی های ناشی از فروش اوراق مشارکت و سررسید شدن آن ها از دولت قبلی به بانک ها حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان است.
 
وی به کشفیات جدید دولت در خصوص بدهکاری های به جا مانده از عدم برنامه ریزی دولت قبلی اشاره کرد و گفت: اخیرا متوجه شده ایم ۳۵ میلیارد دلار از سپرده های بانک مرکزی نزد شرکت نیکو که از زیر مجموعه های شرکت نفت بوده قرار دارد و حجم گرفتاری های پیچیده ای از این محل ایجاد شده است.
 
دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد افزود: بدهی دولت قبلی به سایر بانک ها نیز حدود ۱۲ میلیارد دلار بوده که در مجموع دولت قبلی ۴۷ میلیارد دلار بدهی برای وزارت نفت تراشیده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
kiyanzx1 - استکهلم، سوئد

دوباره فردا احمدى نژاد میاد تمام این حرفها رو تکذیب میکنه ! کى بود ، کى بود من نبودم !! البته دولت بعدى هم بیاد گند کاریهاى شما رو ، رو میکنه !!!!ناراحت مباش کوروش مردم ما حالا حالا خوابند !!!!
‌سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۹
۵۹
فضول میرزا - استکهلم، سوئد

آقاجان، فعلا جریان حسن بیا، حسین بدو، کباب من سوخته چرا. برقراره! اتفاقا بازی این سناریو مخصوصا وقتی تماشاگران خوابند، دارای محسنات زیادی برای بازیگران است. بقیه ملت بیدار هم که اکثرا خارج نشین هستند نباید نگران این قضیه باشند چون وقتی بازی تموم بشه اونا توسط دول متبوعشون و رسانه های خارجی از نتیجه آگاه میشن! حاجی بگیر بخواب بابا، لحاف یخ کرد! :o
‌سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۳
۲۶
Mammal - لندن، انگلستان

دزدی های این عنتر تمامی‌ ندارد بزرگ ترین دزدی تاریخ ایران و شاید در دنیا را این میمون و همدست های سپاهی انجام دادند
‌سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۰
۵۸
parvin55 - مادرید، اسپانیا
فعلا برای این ملت به خواب خرگوشی رفته!!! بهتر است به حرفهای انقلابیون ۵۷ اتکا کنند که عدم تمدن پیش از حمله‌ی عربهای قاتل ۱۴۰۰ سال پیش و ۱۳۵۷ را بپذیرند!!!!! و لعن و نفرت!!!! تا جشن‌های شاهنشاهی که گذشته ی ایران را به نمایش گذارد!!!منتظر منفی‌‌ها هستم چون هر اندازه بیشتر نماد حقیقت کامنت من هست!!!
‌سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۲
۲۷
iRONiC - استکهلم، سوئد

خدای دروغ‌, دزدی‌ و رذالت‌, افکارش هم نزدیک به ولایت
‌سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۳
۵۵
اون پسره تو فیلم کیارستمی - آرلینگتون، ایالات متحده امریکا
این داستان سر دراز دارد دوستان. نفت بشکه ای خداتومن که اون مملکت تو عمرشم ندیده بود پولاش بالاخره یه جایی رفته. تازه اینا گوشه ای از چیزایی که به بیرون درز میکنه! امان از پشت پرده که آن کار دیگر می کنند!
‌سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۸
۴۵
Dara20 - تهران، ایران
حالا همان بی‌ شرفی که می‌ گفت نظراتش به بوزینه احمقی نژاد نزدیک است و دستور انتخاب این انگل را بعنوان رئیس جمهور داد بیاید و جوابگوی ملت ایران در این اختلاس بزرگ باشد
‌سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟