والری اسپیریدونوف داوطلب پیوند سر

والری اسپیریدونوفاعلام داوطلبی «والری اسپیریدونوف»، متخصص نرم‌افزار روسی برای انجام عمل جراحی پیوند سرش به یک بدن دیگر واکنش‌های مختلفی را در سراسر جهان برانگیخته‌است. آقای اسپیریدونوف اعلام کرده که برای ارائه توضیح درباره دلایل تصمیم خود در یک کنفرانس مطبوعاتی در ایالت ایلینوی آمریکا شرکت خواهد کرد.
 
این متخصص نرم‌افزار به نوعی بیماری غیرقابل درمان دچار است. وی پس از آن داوطلب عمل جراحی پیوند سر شد که یک دکتر ایتالیایی به نام «سرجیو کاناورو» اعلام کرد که در صورت یافته شدن داوطلب مناسب، شرایط انجام موفقیت‌آمیز عمل پیوند سر فراهم شده و پیشنهادهایی هم برای روش احتمالی انجام آن منتشر کرد. دکتر کاناورو در مقاله‌ای در نشریه بین‌المللی جراحی اعصاب جزئیات عمل پیوند سر را شرح داد.
 
به گزارش خبرگزاری اینترفکس، آقای اسپیریدونوف، داوطلب عمل پیوند سر، گفته که از سوی دکتر کاناورو برای شرکت در کنفرانس ایلینوی دعوت شده‌ است.
 
هم اینک دکتر کاناورو به همراه گروهی از متخصصان برجسته مغز و اعصاب جهان در حال بررسی جزئیات این عمل جراحی هستند.
 
اسپیریدونوف در گفت‌وگو با «اینترفکس» گفت که دو سال تمام طول کشید تا توانست خودش را مجاب کند که برای انجام این عمل خطرناک و پیچیده داوطلب شود: «مدت‌ها است که مشاوره روانی لازم را برای انجام این عمل دریافت کرده و برای آن آماده شده‌ام، مادرم خودم روان‌شناس است».
 
در همین حال، رئیس سابق سازمان بازرسی بهداشتی در واکنش به تصمیم اسپیریدونوف نسبت به موازین اخلاقی انجام چنین عملی ابراز تردید کرد. «گنادی اونیشچنکو»، گفت: «از دیدگاه فنون جراحی، چنین عملی کاملاً قابل درک و انجام‌شدنی است. اما مسئله تبعات چنین عملی است که برای آن وجود دارد. مسائل اخلاقی و معنوی مرتبط با آن است که مایه نگرانی ما است.»
 
پیشتر وبسایت روزنامه انگلیسی «دیلی میل» به نقل از دکتر کاناورو نوشته بود که در ابتدای کار مایل بود بیمارش افرادی دچار عارضه تحلیل عضلات باشند.
اسپیریدونوف در مصاحبه‌ای با شبکه روسی «راشا تودی» گفته که از نوعی بیماری نادر عضلانی رنج می‌برد که در اثر آن فرد بیمار رفته رفته عضلات خود را از دست می‌دهد: «خیلی به فناوری علاقه دارم و هر آن چیزی که زندگی مردم را بهبود بخشد. انجام این عمل نه فقط یک فرصت عالی برای من است، بلکه پایه و اساس روش علمی چنین عملی را برای نسل‌های بعدی بنیان می‌گذارد، حالا نتیجه این عمل جراحی به‌خصوص هرچه می‌خواهد باشد.»
 
این داوطلب عمل جراحی پیوند سر تصریح کرده که تصمیمش نهایی است و نظرش تغییر نخواهد کرد: «اگر از این شانس استفاده نکنم، عاقبتم خیلی غم‌انگیز خواهد بود. هر سالی که می‌گذرد اوضاعم بدتر می‌شود.»
 
بر اساس برنامه‌ریزی اولیه، عمل پیوند سر قرار است در سال ۲۰۱۶ میلادی انجام شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۶
دایانا - تهران، ایران
اسم بیماریشون رو نگفتن، بیماری که ایشون دارن همون نوع بیماریه که استیون هاوکینگ دارن که توانایی حرکت رو ازدست میدن یا نوع دیگه ایه؟ چون نوشته تحلیل عضلات هم دارن!یعنی علم پزشکی اینقدر پیشرفت کرده که به فکر پیوند سر باشن؟!
‌سه شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰
۱۰۷
amonbede - تهران، ایران
در نظر بگیرید سر این فرد رو روی بدن کسی که مرگ مغزی داشته قرار بدهند خیلی جالبه و جالبتر اینکه فقط مغز این شخص رو با مغز فردی که مرگ مغزی داشته عوض کنن یعنی اونی که مرگ مغزی داشته با مغز یه نفر دیگه زنده میشه اما در اصل خودش نیست فقط جسمش تحرک داره با مغز شخص دیگه
‌سه شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۱
۵۷
parvin55 - مادرید، اسپانیا

۱----از الطاف خدای مهربان سه دین!!...۲...غرب به کجا میرود و ایرانیانی که به مکه میروند که سنگی‌ به شیطان پرتاب کنند!!! و یا زیارت امام زده ها
‌سه شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۳
۴۴
ekman - شیراز، ایران
عمل سختی خواهد بود و آنطور که شنیدم حدود 40000 دلار هم آب خواهد خورد،حالا اگر عمل صد در صد با موفقیت انجام شود و تمام عصب های سر ،به تن گیرنده که دچار مرگ مغزی شده پیوند شود،رفتار ،گفتار زبان ،دانش و تجربیات گیرنده سر بکُلی دگرگون خواهد شد، و بعد از عملی موفقیت آمیز تکلیف دو خانواده چی میشه؟ فکر کنم کنار آمدنش آسان نیست.
‌سه شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۸
۴۴
bineshaan - لندن، انگلستان
این عمل ۶۰ سال گذشته برای اولین بارتوسط روسها٬ چینی ها و آمریکاییها روی حیوانات انجام شد. مشکل اصلی این عمل پس زدن سر در واکنش به سیستم ایمنی هست و دوم اینکه امکان پیوند اعصاب وجود نداره. هزینه عمل احتمالا چند صد هزار دلار یا چند میلیون دلاره.
‌سه شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۹
۱۰۷
DenaOslo - اسلو ، نروژ
عمل و کار خیلی خوبی هست که دانش مندان و دکتر ها میتونن از دو شخص ناقص یه شخص سالم و کار ا درست کنند . اگر مغز و بدن همدیگه رو قبول کنند و تضادی شیمیایی پیش نیاد دیگر مسال روحی روانی قابل اداره کردن و مغز به سرعت خودش رو با بدن جدید هما هنگ میکنه . امیدوارم این عمل زیاد درد ناک نباشه بعد از اینکه طرف از بیمارستان میاد خونه .
‌چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.