خودداری پروفسور آلمانی از پذیرش دانشجوی مرد هندی به دلیل 'مشکل تجاوز' در هند

دانشگاه لایپزیگ
یک پروفسور آلمانی که به دلیل رواج گسترده موارد تجاوز در هند از پذیرفتن یک دانشجوی مرد هندی در آزمایشگاهش خودداری کرده بود، عذرخواهی کرده است.
 
پروفسور آنت بک‌سیکینگر استاد موسسه بیوشیمی دانشگاه لایپزیگ در پاسخ به درخواست این دانشجو برای کارآموزی در آزمایشگاه تحت سرپرستی او نوشت: "متاسفانه من هیچ دانشجوی مرد هندی را برای کارآموزی نمی پذیرم. ما درباره مشکل تجاوز در هند زیاد می‌شنویم که من نمی‌توانم از آن دفاع کنم. در گروهی که با من کار می کنند، من دوستان خانم زیادی دارم بنابراین به نظر من چنین رویکردی قابل دفاع نیست."
 
او در ای‌میلی دیگری به این دانشجوی هندی، به اخبار تجاوز دسته جمعی و ربودن گردشگران از سوی مردان هندی اشاره کرده و نوشته بود این اخبار، نگاه مردان هندی به زنان را نشان می‌دهد: "بسیاری از پروفسورهای خانم در آلمان تصمیم گرفته‌اند به این دلایل، دیگر دانشجوی مرد هندی نپذیرند و در حال حاضر دیگر انجمن های زنان در اروپا هم دارند به این حرکت می‌پیوندند. البته ما نمی‌توانیم بر جامعه هند تاثیر بگذاریم اما می توانیم اینجا در اروپا، عواقب آن را نشان دهیم."
 
انتشار این ای‌میل در اینترنت توجه بسیاری را جلب کرد.بسیاری نیز از محتوای ای‌میل شگفت‌زده شدند و از این رو آن را جعلی دانستند.
موسسه بیوشیمی دانشگاه لایپزیگپروفسور بک‌سیکینگر در درباره صحت ای‌میل چنین نوشت: "من برای هر نوع سوء تفاهمی که ممکن است ایجاد شود عذرخواهی می‌کنم."
 
"البته من هیچ ضدیتی با مردان هندی ندارم و در گذشته دانشجویان هندی زیادی را پذیرفته‌ام."
 
"اما در حال حاضر ظرفیت آزمایشگاهم پر است و نمی دانم دانشجوی دیگری را بپذیرم. این باعث بحث ناخوشایندی با یک دانشجوی هندی هم شده است."
 
پروفسور بک‌سیکینگر پذیرفت تعمیم این مشکل در هند به تمام افراد کار درستی نیست اما تاکید کرد که نمی‌تواند باور کند جامعه هند نتوانسته این مشکل را حل کند.
 
سفیر آلمان در هند، میشل اشتاینر در نامه‌ای به این پروفسور که در سایت سفارت آلمان در هند منتشر شده به این پروفسور واکنش نشان داد و نوشت: "به شما پیشنهاد می کنم که درباره تنوع و پویایی و جذابیت هند و مردم آزاده و مهمان نواز آن بیشتر یاد بگیرید تا بتوانید این تصور ساده انگارانه را تصحیح کنید که به نظر من برای یک پروفسور و آموزگار مناسب نیست."
 
دانشگاه لایپزیگ که در سال ۱۴۰۹ تاسیس شده یکی از قدیمی ترین دانشگاه های آلمان است و آنگلا مرکل صدراعظم آلمان هم در این دانشگاه تحصیل کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
دایره مینا - کراکف، لهستان
میزان فلفل مصرفی شان با میزان شهوت شان رابطه معناداری دارد ! و چون این میزان را نمی توانند کم نمایند پس نتیجه می گیریم که همچنان آمپرشان !! بالا باشد گرچه ولتاژ خیلی بالایی ندارند ! نمی توانم هم بگویم ایشان کار درستی کرده یا خیر اما از نظر موردی که بیان کردم تقریبا - نه صد درصد بلکه نود درصد - مطمین هستم ! بله فلفل را دریابید !
‌چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۲
۴۸
Yusof - کلن، آلمان

در همه جای دنیا خوب و بد هست اما تر و خشک با هم میسوزه.
‌چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۶
۴۴
ekman - شیراز، ایران

به همه باید اعتماد کرد،مگر اینکه خلافش ثابت گردد.آدم مریض،بیسواد و بی فرهنگ همه جای کره زمین وجود دارد،حتی در کشوری که این خانم پروفسور دانشگاهش تشریف دارند.70 در صد متجاوزین از تحصیلات پائین و دینی مرد سالار برخوردارند! و در 30 در صد باقیمانده اگر افرادی با سواد بالا هم وجود داشته باشند،بیماری روحی و اعتیاد به الکل بی تاثیر نیست.
‌چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۸
۲۵
saked - گسلی، بلژیک

دمش گرم کار درست را انجام داد. حالااگه ناراحتی منفی لطف کنید تا سروحال شوید.بزن رکورد منفی رو......
‌چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۶
۳۶
*بی همتا* - برلین، آلمان
دولت المان خیلی به امنیت کشورشان اهمیت میدهند . روزهای شنبه . خیابانها و اوبانها پر از جوانان .یا به دیسکو وپارتی و.. میروند . ونزدیکهای صبح بخانه هاشون برمیگردند . حتی یک دختر 16 یا 17 ساله تنها اگر باشد .هیچ کس نمیتواند مزاحمش شود وحتی یک متلک بهش گوید ..وراحت بخانه خود میرود ...
‌چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۶
۴۵
دایره مینا - کراکف، لهستان
[::saked - گسلی، بلژیک::]. من به شما هروقت این حرف را بزنید بهتان یک مثبت میدهم چرا که روحیات بنده با منفی دادن زیاد جور نیست و سعی می کنم همیشه فقط اگر کامنتی میخوانم مثبت بدهم اگر خنده دار یا اموزنده باشد و یا مطلبی باشد که من برای اولین بار می شنوم و از آن چیزی یاد می گیرم و فقط و فقط سعی می کنم مثبت بدهم الان هم یک مثبت برای شما میدهم
‌چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۳
۳۹
Liberte - تهران، ایران

خیلی پرفسور بانمکی بود. واقعا با اینکه استدلالش خنده آور بود،اما معلومه که پرفسورهای المانی دغدغه انسانیت دارند و آدمای خوبی اند.اما اینکه چطور یک نفر رو به یک ملیارد و سیصد ملیونو تعمیم میده،جالبه.البته مقصر خود هندی ها هستند!
‌چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.