درمان‌ خانگی عرق زیاد با چای مریم‌گلی و سرکه

تعرق زیاد نه تنها بسیار مشکل‌آفرین بلکه وضعیت آزاردهنده‌ای است که بوی بد و تأثیر ناخوشایند فردی و اجتماعی آن برای کسی که با آن روبروست بسیار آسیب‌زننده خواهد بود. تعرق زیاد به دلیل عدم تعادل فعالیت هورمون‌ها، اختلالات عصبی و یا مصرف داروهای خاص رخ می‌دهد. دکتر مایکل مورای، متخصص درمان‌های خانگی در کتابش «دایره المعارف درمان خانگی» چند درمان خانگی برای تعریق زیاد ارائه کرده است.
‌چای مریم گلی

چای مریم گلی یک درمان عالی برای زیاد عرق کردن است و خیس شدن مفرط و بی‌دلیل بدن را متوقف می‌کند. برگ‌های تازه و یا خشک‌شده مریم‌گلی را بگیرید و یا یک مشت از برگ‌ها را به آب جوش اضافه کرده و با آن چای درست کنید. بگذارید ده دقیقه دم کند، بعد به آن عسل یا لیمو اضافه کرده و بنوشید.

‌درمان خانگی عرق زیاد چای کیسه‌ای
چای کیسه‌ای هم می‌تواند در کاهش تعرق زیاد موثر باشد. اسید تانیک موجود در چای کیسه‌ای برای بدن حالت خنک‌کننده دارد. ۴ تا ۵ چای کیسه‌ای را درون وان حمام بریزید و بگذارید حسابی با آب داغ مخلوط شده و بعد به دمای اتاق برسد. برای کنترل میزان تعرق هر روز نیم ساعت به داخل این آب بروید.
‌گوجه‌فرنگی
گوجه‌فرنگی‌‌ سرشار از آنتی‌اکسیدان است و تأثیر زیادی روی کل بدن از جمله غده‌های عرق‌ساز دارد، و عملکرد این غده‌ها با این نوع درمان تنظیم خواهد شد. ‌‌ ۲ تا ۳ عدد گوجه‌فرنگی را بعد از سرد کردن‌‌ بخورید. پیشنهاد می‌شود برای جلوگیری تعرق زیاد، روزانه سه لیوان عصاره‌ی گوجه بخورید.

‌درمان خانگی عرق زیاد با سرکه
استفاده از سرکه برای مناطقی از بدن که تعرق زیاد دارد در واقع نقش ماده‌ی بوبر را ایفا می‌کند. سرکه لایه‌ای روی سطح پوست و منفذها تشکیل می‌دهد که وقتی عرق درمی‌آید به آن برخورد کرده و رفته‌رفته از بین می‌رود.
‌درمان با سیب‌زمینی
سیب‌زمینی آب مازاد بدن را جذب کرده و به خاطر همین است که به ماده‌ی بوبر و عامل مسدودکننده معروف است. یک سیب‌زمینی کوچک بردارید، آن را از وسط به دو نیم کرده و داخل آن را به نقاطی که حس می‌کنید زیاد عرق می‌کند بمالید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.