روبیو در مورد واکنش جمهوری اسلامی به نامه ترامپ: فقط آنچه را که آیت‌الله علناً گفته است دریافت کرده‌ایم

 مارکو روبیو، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامیصدای آمریکا: مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، با اشاره به واکنش منفی علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، به نامه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، بر تمایز میان اظهارات علنی و تمایلات پشت پرده جمهوری اسلامی در امور حساس تاکید کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا در واکنش به سخنان رهبر جمهوری اسلامی درمورد اینکه حکومت ایران تحت فشار با دولت ترامپ مذاکره نمی کند،گفت: ما فقط آنچه را که آیت‌الله علناً گفته است، از تهران دریافت کرده‌ایم.

علی خامنه‌ای روز شنبه ۱۸ اسفند بدون ارائه هیچگونه مستنداتی مدعی شد هدف آمریکا از پیشنهاد احتمالی مذاکره، «طرح توقعات جدید» است و گفت که این انتظارات «قطعا از طرف [جمهوری اسلامی] ایران برآورده نخواهد شد.»

مارکو روبیو که روز دوشنبه ۲۰ اسفند برای گفتگوهای صلح اوکراین و روسیه عازم عربستان سعودی بود با اشاره به حساسیت موضوع مذاکره با آمریکا و سوابق واکنش‌های حکومت ایران در موارد مشابه گفت: «واضح است که آنچه افراد در امور اینچنینی به طور علنی بیان می‌کنند با آمادگی احتمالی آنها برای عمل در خفا، تفاوت دارد.»

وزیر امور خارجه آمریکا بار دیگر بر موضع صریح دونالد ترامپ درباره ممنوعیت دستیابی حکومت ایران به سلاح هسته‌ای تاکید کرد.

مارکو روبیو «فرصت» ارائه شده از سوی دونالد ترامپ به جمهوری اسلامی را راهی برای جلوگیری از تشدید موضوع دانست و گفت: «باید ببینیم از این فرصت استفاده خواهند کرد یا نه.»

به گفته این دیپلمات ارشد دولت آمریکا، دونالد ترامپ همیشه صلح را بر جنگ و درگیری ترجیح داده و این نکته را در دوره اول ریاست جمهوری خود و در حال حاضر نیز ثابت کرده است. او وعده داد که جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت.

دونالد ترامپ دستیابی به توافق یا برخورد نظامی را تنها گزینه‌های پیش روی جمهوری اسلامی در قبال مسئله هسته‌ای اعلام کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا با تاکید بر تعهد آمریکا به جلوگیری از دستیابی حکومت ایران به سلاح هسته‌ای، برای مذاکره و توافق با جمهوری اسلامی ابراز تمایل کرده است.

دونالد ترامپ از زمان بازگشت به کاخ سفید، ضمن احیای سیاست «فشار حداکثری»، خواستار توافقی جامع با جمهوری اسلامی شده است. اما علی خامنه‌ای هرگونه مذاکره با آمریکا را ممنوع اعلام کرده است.
+7
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    ما که رهرو راه رهبر هستیم میگیم بی شرفه هر کی مذاکره کنه! 😀 اصلا هر چی فحش کشدار بدرقه هر کی مذاکره کنه. خود مفعول گفته
    0
    0
    ‌سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.