کشته شدن یکی دیگر از فرماندهان سپاه در عراق

العربیه: به گزارش خبرگزاریهای ایران، مهدی نوروزی، عضو شورای فرماندهی بسیج کرمانشاه، در درگیری با نیروهای داعش در عراق کشته شد.


به گزارش خبرگزاری فارس، نوروزی برای دفاع از اماکن مقدسه شیعیان به عراق اعزام شده بود، و «در درگیری مستقیم با گروه داعش» کشته شده است.


این خبرگزاری از محل و زمان دقیق کشته شدن نوروزی در عراق جزئیاتی منتشر نکرده است، ولی خاطر نشان می‌سازد که این عضو سپاه پاسداران ایران پیش از این «ده‌ها ماموریت مختلف» در عراق انجام داده است.

این اولین باری نیست که خبرگزاریهای ایران از کشته شدن نیروهای نظامی خود در عراق گزارش می‌دهند. اما مقامات ایرانی باز هم تاکید دارند که کمکهای ایران به عراق فقط جنبه مشاوره‌ای و آموزشی دارد.

با حمله گروه «دولت اسلامی عراق و شام» موسوم به داعش به عراق در تابستان گذشته، بخش‌های وسیعی از غرب و شمال این کشور به تصرف این گروه در آمد و نیروهای آن به ۴۰ کیلومتری مرز ایران رسیدند.

به گزارش سایتهای مخالف دولت ایران، مهدی نوروزی، یکی از چهره‌های اصلی حمله شبه نظامیان دولتی به ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در سال ۲۰۰۹ میلادی هم بوده است.

رأی دهید
razmandeh - استکهلم - سوئد
مبارک باشه !!!! خبر خوبی بود انشا الله خدا زیادتر کنه این شهیدان روزی برسه که دیگه پاسدار نداشته باشیم تا شهید بشه !!!
یکشنبه 21 دي 1393 - 18:26
قیس - اهواز - ایران
درود خدا بر تو ای قهرمان اگر تو در عراق رشادت نکنی ما اینجا امنیت نداریم. حالا بد خواهانت بزا هر قندی خواستن بخورن
یکشنبه 21 دي 1393 - 18:27
dara20 - تهران - ايران
یک مزدور کثیف دیگر سقط شّد.
یکشنبه 21 دي 1393 - 18:46
فدای آقا - اودنسه - دانمارک
رسول‌ خدا صلّی‌ الله‌ علیه‌ و آله‌ و سلّم‌ فرمود:«کسی‌ که‌ برای‌ جهاد در راه‌ خدا خارج‌ شود، آنگاه‌ بمیرد و یا کشته‌ شود شهید است‌. و همچنین‌ اگر اسبش‌ و یا شترش‌ او را به‌ زمین‌ بکوبد تا استخوان‌ گردنش‌ بشکند، و یا اینکه‌ جانور گزنده‌ای‌ او را بگزد، و یا در رختخواب‌ خود بمیرد، و یا به‌ هر گونه‌ از اقسام‌ مردن‌ که‌ خدا خواسته‌ باشد بمیرد؛ در هر حال‌ شهید است‌ و بهشت‌ جزای‌ اوست‌.»و نیز رسول‌ خدا صلّی‌ الله‌ علیه‌ و آله‌ و سلّم‌ فرموده‌ است‌:«کسی‌ که‌ بمیرد و جهاد نکرده‌ باشد و تصمیم‌ بر جهاد هم‌ نداشته‌ باشد، بر یکی‌ از شعبه‌های‌ نفاق‌ مرده‌ است‌.»
یکشنبه 21 دي 1393 - 18:45
دوستدار - استهکلم - سوئد
به درک مزدوری کمتر !
یکشنبه 21 دي 1393 - 19:00
agha-javad - تهران - ایران
قیس - اهواز - ایران, فدای آقا - اودنسه - دانمارک- شما دو تا لطفا شهید شید که برید زودتر بهشت تا ما هم امنیت داشته باشیم!!!
یکشنبه 21 دي 1393 - 19:18
biparva-jan - تهران - ایران
مزدور تویی dara20. این مرد برای دفاع از وطن به عراق رفته و کشته شده. اگر مثل ما راحت طلب بود که میموند و از زندگی لذت میبرد.
یکشنبه 21 دي 1393 - 19:11
rezanl - امستردام - هلند
داعش بیرون داره جنایت میکنه و سپاه تو مملکت خودمون، واسه من اینا با اونا فرقی‌ ندران. اینه که تبریک میگم
یکشنبه 21 دي 1393 - 19:32
سهیل ایرانی - اصفهان - ایران
یه سگ کمتر هه هه به زودی خودمون شر بقیشون را هم کم میکنیم. یه لغزش از اونا فرصت طلبی از ما ها ها
یکشنبه 21 دي 1393 - 19:47
zagros56 - آتن - يونان
خدارو شکر دعاهامون مستجابشد دارند یکی یکی از بین میروند این کثافتها........
یکشنبه 21 دي 1393 - 20:16
nevisande - برلین - آلمان
فدای اقا-اودنسه-دانمارک نیروهای داعش هم بر اساس همین جمله قران دست به کشتار مردم میرنند. در کتاب تورات تمامی جنگها که به دستور خدا انجام شد، نام قوم دشمن، زمان و مکان جنگ تمامی مشخص بود. خدا تشخیص می داد چه کسی دشمن است. ولی در قران نوشته بکشید در راه خدا، ولی چه کسی دشمن خداست؟ هیچ نامی نوشته نشده. من، شما و هر شخص دیگری داعش، طالبان و وهابیها و غیره خودمان با تفکر ناکامل انسانی تعیین میکنیم چه کسی دشمن خدا است. و این جمله یکی از بزگترین اشتباهات فاحش قران است. گوینده این جمله به هیچ عنوان خدای با حکمت که هزاران گام جلوتر وآینده را می بیند نیست.
یکشنبه 21 دي 1393 - 20:38
سرسره - اهواز - ایران
خدایا یعنی میشه این عراق بشه باتلاق مرگ برای خامنه ای و رزمندگان دزد سپاهی
یکشنبه 21 دي 1393 - 20:54
سرسره - اهواز - ایران
این رژیم پان عرب به خاطر عراقیها وفلسطینیها ایران رو به خاک سیاه نشوندن امیدواریم که همین عربها بلای جون این کثافتها بشن
یکشنبه 21 دي 1393 - 20:56
arash#eindhoven - آیندهوون - هلند
یه برادر قاچاقچی مزدور کمتر.یه اسید پاش کمتر ، یه چاقو کش کمتر.
یکشنبه 21 دي 1393 - 21:04
shayan96 - تهران - ایران
واقعا برای اینهایی که تبریک می گویند متاسفم کسانی که برای دفاع از کشورش جان خودشان را از دست می دهد خوشحالی دارد اون هم به قول شما خون آشام های آخر زمان که به خون ایرانی ها تشنه هستند اگر سپاه وارد خاک عراق نشده بود نصف ایران همین زامبی ها گرفته بودن اول فکر کنید بعد نظر بدید
یکشنبه 21 دي 1393 - 21:17
Darya_ir - دوسلدورف - المان
قیس - اهواز - ایران - واقعا در ایران بخصوص تهران .باوجود 37 سال حکومت جمهوری اسلامی و بیش از 20 میلیون بسیحی و سپاه پاسداران و... امنیت هست ..پس چرا درب خانه ها تا پنجره ها میله های اهنی باقفل زده شده .ایا قبل از انقلاب . چنین بود . بسیج وپاسداری بود . نه ..اما مردم امنیت وازادی داشتند . حالا درحال خفقان وسکوت و قیافه ها افسرده وکسی جرات حرف زدن ندارد ...
یکشنبه 21 دي 1393 - 21:25
Darya_ir - دوسلدورف - المان
biparva-jan - تهران - ایران --ببینم کدام جنگی در ایران است که این مرد به عراق برای امنیت وطن رفته . . مگر درایران کنونی امنیتی هم هست ? ایا سپاه در سوریه هم برای امنیت وطن شماست .
یکشنبه 21 دي 1393 - 21:28
fdsa60 - تهران - ایران
اینها مردانی هستند که برای امنیت ایرانی ها در عراق میجنگند و شهید میشوند تا پای کثیف داعشی ها به ایران نرسد.البته افراد خود فروخته و وطن فروش هم زیاد هستند که پشت سر این شهیدان بدگویی میکنند.فقط از آنها یک سوال دارم؟؟؟ اگه جنگی بشه شما آماده هستید تا به کشورتون برگردید و از خاک و ناموس ایرانی دفاع کنید؟؟ یقینا خیر. فقط به شما میگم غیرت رو از کردهای کوبانی یاد بگیرید
یکشنبه 21 دي 1393 - 22:06
دریای پارس - ایران - ایران
خوش خبر باشید به امید سقط شدن قاسم سلیمانی تروریست کثیف
یکشنبه 21 دي 1393 - 22:11
perser68 - فلوریدا - آمریکا
biparva-jan - تهران - ایران. نه جونم، اون رفته که به بهشت برسه با وعده های آنچنانی!!! دفاع از وطن؟؟؟؟ وطن که سر جاشه و هیچکس هم از خارج تهدیدش نمیکنه!!! اتفاقاً برعکس اون انگولک کردنای ملاهای روزه خونه که با مزخرفاتی که بالای ممبر میگن دنیا رو تحریک میکنن!!! تا حالا اسرائیل باید محو میشد حالا قراره عربستان فتح بشه! هنوزم از اون اسد دست نمیکشن! خواهی نشوی رسوا همرنگه جماعت شو بابا!
یکشنبه 21 دي 1393 - 22:43
perser68 - فلوریدا - آمریکا
من نگرانم بهشت پر شه و جائی برای ما نباشه . حالا یکی میخواد جهنم بره به کی باید بگه؟ یعنی همه باید برن بهشت؟
یکشنبه 21 دي 1393 - 22:46
azadeh11 - آمستردام - هلند
این احمق‌ها خودشان را به کشتن میدهند ..خبر ندارند که چطوری زن و بچه‌ خودشان را زیر دست این بیت رهبری میاندازند،،
یکشنبه 21 دي 1393 - 23:41
vahid.sharifi - ونكوور - كانادا
کردی که برای بقای نظام جمهوری اسـ... بمیرد به درک واصل شده است!
دوشنبه 22 دي 1393 - 01:29
aria oksir - لندن - انگیس
لعنت به داعش ، و اون هاییکه از کشته شدن عزیزان ما در دفاع از ایران لدت میبرند . اگر این برادران اینطور دفاع نکنن خوب ، داعش ها میان حواهر مادرتون رو به کنیزی میبرن و بعد از روابط نامشروع اونارو به کنیزی حراج میکنند.اینقد بیشهمتید که همه با اسم مستعار ید . بیغیرتیم حدی داره . جاوید ایران . لعنت بر مزدوران و دشمنان ایران در هر کحا و در هر شکل و شمایلی .
دوشنبه 22 دي 1393 - 00:52
ghormeh sabzi - تهران - ایران
بدرک واصل شد ،مزدورهای رژیم آخوندی چرا دست رو دست گذاشتین ،کسایی که تو این سایت برای یک مشت تازی و تازی زاده و قبرشون خودشون رو جر میدن چرا نمیرن به آرزوشون برسن ،زود ،تند ،سریع،برین که وقتی‌ شکلات پیچ میشین مردم یه نفس راحت از دست شما میکشن،ولی‌ هر چند وجود این کار رو ندارین فقط بلدین حرف بزنین ،ساعتی‌ ۷۰۰۰ تومانی هستین دیگه ،هههه،
دوشنبه 22 دي 1393 - 00:27
perser68 - فلوریدا - آمریکا
aria oksir - لندن - انگیس. انگیس جان ، این آقا بهتر بود پیشه زنو بچه خودش میموند و حوسه بهشت نمیکرد!کسی که خونواده خودشو برای بهشت رفتن تنها میگذاره و میره تو کشور خارجی بجنگه گناهکاره! عراقو سوریه مارو سنه نه!؟ تا حالا آمریکا و انگلیس بودن فضولی میکردن، حالا نوبته ملا ها شده! اینهمه تو سالهای ۶۰ و ۶۷ و ۸۸ به ناموسه زنا و مردا تجاوز شد شما کجا بودی؟ همینی که کشته شده یکی از اونائی بود که تو ساله ۸۸ معلوم نیست چند تا خونواده رو بدبخت کرده!!! جانماز آب نکش لطفاً! پاشو خودت برو بجنگ ، چرا از جای گرم شعار میدی؟ فکر کردی ملاها از داعش بهترن؟ هر دوتاشون آدمکشن! خودتون کاشتید حالا برداشت کنید!
دوشنبه 22 دي 1393 - 02:09
Eki bod eki nabod - لندن - انگليس
أین نفهم هایى که به این شهیدان عزیز توهین مى کنند همان هایى هستند که در ٨ سال جنگ هم موش توى سوراخ بودند. ایدولوژى اسلام عزیز دفاع از برادر دینى و دفاع از مقدسات هست.
دوشنبه 22 دي 1393 - 03:51
همسایه دکتر شریعتی - ایران - ایران
لطفا در مورد سربازان کشور با هر عنوانی که دارند با انصاف باشیم ..
دوشنبه 22 دي 1393 - 05:58
jesus123 - پاوه - ایران
بچه ها لطفا یکم عاقلانه تر حرف بزنید، اگه فعالیتهای سپاه تو عراق کم بشه نیروهای داعش میان پیش خودتون نکنه دوست دارید هان؟؟
دوشنبه 22 دي 1393 - 06:22
jesus123 - پاوه - ایران
بچه ها لطفا یکم عاقلانه تر حرف بزنید، اگه فعالیتهای سپاه تو عراق کم بشه نیروهای داعش میان پیش خودتون نکنه دوست دارید هان؟؟
دوشنبه 22 دي 1393 - 06:22
siavash2a - تهران - ایران
ریشه تروریسم جهان دست افراطیون مسلمانه زودتر نسلشون کنده بشه
دوشنبه 22 دي 1393 - 07:12
narges ariya - مادرید - اسپانیا
باز بی‌ وطن‌های اسلامی شروع به چرندیات کردند. لابد پدر اصلی‌ شما خمینی هم که با انگولک ‌شیعه‌های بی‌ مغز عراق و اینکه ----راه قدس از کربلا می‌‌گذرد برای نجات ایران بود ?جنگ ۸ سا له ?خفه خون بگیرید اسلامیون بی‌ مغز
دوشنبه 22 دي 1393 - 07:31
myfb1393 - شهررضا - ایران
یه مزدور کمتر
دوشنبه 22 دي 1393 - 08:54
raha1984 - هامبورگ - المان
بدرک سیاه
دوشنبه 22 دي 1393 - 09:12
امان از این همه جهالت - بوستون - آمریکا
perser68 - فلوریدا - آمریکا. چه خوب شد ما یه دفعه دیدیم شما جملات قصار از بیکاری و اعتیاد و.. رو سرهم نکردی و یه بار هم که شده یه جمله نامربوط غیر از اینها رو گفتی!! آقا همه قبول دارند ملاها بد، بر منکرش هم لعنت، این ها هم بد، خوب پاشو برو ایران تو یکی از این مرزهای سیستان و بلوچستان (سراوان) یا آذربایجان غربی (همسایه عراق) کشیک بده و از مرزها حفاظت کن، به قول یکی از فیلمهای مهران مدیری، امثال شماها کباب برگتون رو خوردید، تریاک تون رو هم کشیدید، با فلانی هم حال کردید، حالا با شکم سیری اومدید میگید طرف واسه رفتن به بهشت رفته این کاررو کرده، عراق کدوم خریه دیگه، طرف رفته واسه ایران جنگیده،خوب تو جنگ 8 ساله هم، خیلی از امثال شماها بودن که وقتی جنگ شد رفتن ترکیه و دبی، بعد از اونجا فتوا صادر کردن بابا اینا واسه بهشت دارن میجنگن و شستشوی مغزی شدن، در حالی که اگه اونا نبودن حالا باید به صدام ملعون میگفتن ملعون دایی حسین، هیچکدوم از اینا واسه ملاها و این پاسدارا نمیجنگه، هدفشون فقط مردم ایرانن که دیگه نذارند این همه ظلمی که آخوند به مردم میکنه ظلمی هم از طرف داعش فلان فلان شده بهشون برسه.
دوشنبه 22 دي 1393 - 09:36
امان از این همه جهالت - بوستون - آمریکا
.....من هیچ شکی ندارم که هیچ کدوم از شماها به فکر مردم ایران باشید، فقط شعار و توهین به شعور یک ملت، که اگر به فکرشون بودید مثل من تو کشور غریبه نبودید و به کمک مردم میشتافتید و دردی از دردشون کم میکردید، فقط بلدید ادای حالت مضخرفانه روشنفکری رو دربیارید، تا حالا اینهمه از کودکان کار گفتی، رسیدی دست یکی از اینها رو بگیری و زیر بال و پرشون رو بگیری، رسیدی یه معتاد رو ترکش بدی، رسیدی ماهیانه یه پولی رو بدی دست یه زن تا از زور گرسنگی تن فروشی نکنه، پس لطفا حرف نزنید، این آخوندا که دیگه وضعیتشون معلومه، اما بازهم در داخل ایران کسانی هستند که بر خلاف شما، بدون اینکه فقط حرف بزنند و وقتی مخالف اعتقاد شما هستند و شما اونارو آخوندی یا ساندیسی مینامید، بر حسب حس انسانیت و اعتقاد خودشون کمک هر چند هم ناچیز میکنند ولی کمک میکنند، از سر هم کردن یه مشت جملات قصار و غر زدن تا حالا کجای دنیا رو شماها گرفتید جز اینکه بیشتر شماها عقده هایی دارید که اگر خدای نکرده مسول یه جایی تو ایران بودید خیلی از این آخوندا بدتر عمل میکردید، پس اینجاها مظلوم نمایی نکنید.
دوشنبه 22 دي 1393 - 09:36
آرتمیس3000 - برلین - المان
به درک
دوشنبه 22 دي 1393 - 10:03
آرتمیس3000 - برلین - المان
jesus123 - پاوه - ایران................ ههههههههههههه.......... مرد حسابی ما 36 ساله از داعش وحشی تر دولت آخوندی داریم........واقعا این همه کشتار دهه 60.. کهریزک...وبلاگ نویسان. ستار بهشتیها. ندا اقا سلطانها و.......رو از یاد میبرید؟ پس اگه این دولت اخوندی از داعش وحشی تر نیست پس چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوشنبه 22 دي 1393 - 10:16
آرتمیس3000 - برلین - المان
پاسدار خیار خورده...........اسهال گرفته مرده.........اما عمام ما گفت: شهید شده نمرده...........ههههههههههههههه
دوشنبه 22 دي 1393 - 10:21
hossein+87= - ایران - ایران
جای تاسف داره. کسی که به هر دلیلی از خاک کشورش دفاع میکنه و برای امنیت کشورش کشته میشه ، از خیلی از حروم خورهای بزدل ابله ارزشش بیشتر. طرف یه ترقه کنارش بترکه خیس میکنه. اونوقت میاد اینجا میگه خوب شد مرد! خو ابله ، اگه این نمیره که اقوام مونث و مذکر درجه 1 تورو داعش میاد با خودت وصلت میده که. احمق. ابله.
دوشنبه 22 دي 1393 - 07:40
فدای آقا - اودنسه - دانمارک
اشخاصی که اینچنین به رقص و پایکوبی پرداختند، واقعا که باید از خود خجالت بکشند. ولی از یک مشت منافق مسعود سیبیل و مریم لچک، مگر میشود انتظار دیگری هم داشت!
دوشنبه 22 دي 1393 - 11:20
rezaghamkhar - سیدنی - استرالیا
ﻓﺪاﻱ ﺁﻗﺎ ﭼﺮا ﺧﻮﺩﺕ ﻧﻤﻴﺮﻱ ﺟﻬﺎﺩ?ﻛﻲ ﺧﺒﺮ ﺷﻬﺎﺩﺗﺖ اﻳﺸﺎﻻ..ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺯﻧﺒﻮﺭ ﻧﻴﺶ ﺑﺰﻧﻪ ﺷﻬﻴﺪ ﺑﺸﻲ....
دوشنبه 22 دي 1393 - 13:04
Darya_ir - دوسلدورف - المان
فدای آقا - اودنسه - دانمارک --لعنت بر همان مجاهدین خلق ..اما بدان . همان مسعود رجوی و موسی خیابانی .بدیدار خمینی در ورود به تهران رفتند و حامی خمینی ونقش عمده در اشوب وتظاهرات داشتند . مسعود رجوی در همان دانشگاه تهران سخنرانی کرد و کاندید ریاست جمهوری رژیم ات بود . دراخر با ایت الله منتطری رژیم ات چه کردند و با اقای کاظمینی بروجردی چه میکنند .اقای فدای اقا .
دوشنبه 22 دي 1393 - 13:37
سرسره - اهواز - ایران
قابل توجه مزدوران بی وطنی که اینجا برای مردن یک پاسدار ماتم گرفتن اا مردم ایران نه برای اینهاکه برای حفظ منافع امپراطوری اخوند میجنگند ونه برای داعشیها تره هم خورد نمیکنند واز هردو طرف دعوا متنفر وبیزارند سربه تن هیچکدومشون نباشه اینقدر با هم بجنگید تا نسل هرچی بسیجی وپاسداره منقرض بشه خامنه ای بمونه با افتابه ولگنش به اندازه کافی تو این 37 سال بخصوص سال 88 نشون دادید که چقدر دلسوز میهنید ارواح باباتون
دوشنبه 22 دي 1393 - 22:28
jesus123 - پاوه - ایران
narges ariya - مادرید - اسپانیا خجالت بکش سربازای کشورمون تو مرزها بخاطر مردم دارن میجنگن وکارشون قابل تحسینه و باید بهشون احترام گذاشت این ربطی به وضعیت حکومت نداره
‌سه شنبه 23 دي 1393 - 05:45
hesabibi - تورنتو - کانادا
چقدرررر حال میده وقتی می بینی مجاهدین خلق غیر از اینکه بیان اینجا تو کامنتها عقده ها شونو خالی کنن هیچ غلط دیگه ای ازشون نمیاد..بسوزیدد بی چارها لول
‌سه شنبه 23 دي 1393 - 05:52
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.