لاریجانی در سلیمانیه: کنار کردستان عراق هستیم

علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران، در سلیمانیه عراق گفت که ایران در کنار مردم اقلیم کردستان عراق ایستاده است.


آقای لاریجانی گفت: "دوستان ما در اقلیم کردستان جمعند و روابط تاریخی با ایران دارند؛ ما چه در زمان صدام و چه امروز، هرگاه اقلیم کردستان دچار مشکل شده به کمکش شتافته‌ایم."


رئیس مجلس ایران همچنین گفت: ":در همین زمان نیز با توجه به حمله‌های وحشیانه داعش در جاهای مختلف، جمهوری اسلامی ایران به کمک اقلیم کردستان شتافته و باعث شده است از این مشکل رهایی یابند."
علی لاریجانی در هفته اخیر به کشورهای سوریه، لبنان و عراق سفر کرده است. او امروز به سلیمانیه و اربیل، در کردستان عراق رفته است.

آقای لاریجانی در سلیمانیه با جلال طالبانی، رئیس جمهور پیشین عراق و از رهبران عمده کرد، دیدار کرد. بنا است که او در اربیل با مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق نیز دیدار کند.

رئیس مجلس ایران در سلیمانیه در پاسخ به سوالی درباره موضع ایران درباره تشکیل یک منطقه سنی‌نشین خودمختار در عراق، مانند کردستان، گفت: "بافت‌های جمعیتی را در شرایط فعلی نمی‌توان تغییر داد و طرح چنین موضوعاتی به نفع هیچکس نیست چرا که مهمترین مسئله در عراق مبارزه با داعش و تروریست‌ها است."

اکنون چند ماه است که پیکارجویان گروه موسوم به 'دولت اسلامی' مناطقی از عراق را تصرف کرده و با نیروهای وفادار به دولت مرکزی و پیشمرگ‌های کرد درگیرند.

اندکی پس از تصرف مناطقی از عراق به دست آنان مساله حمایت‌های نظامی ایران از ارتش عراق، شبه‌نظامیان شیعه و همچنین نیروهای کرد مطرح شده است.

به ویژه حضور سرلشکر قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس، شاخه نظامی برون مرزی سپاه پاسداران، بسیار خبرساز بوده است. مقام‌های عراقی، از جمله مقام‌های کردستان، گفته‌اند کمک‌های ایران برای مقابله با داعش حیاتی بوده است.

ژیار گل، خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی که به اربیل رفته است، می‌گوید علی لاریجانی در صحبت‌هایش گفته است که ایران به نیروهای کرد کمک کرده است اما جزئیات و میزان این کمک را روشن نکرد.

رأی دهید
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
باز مزدوری برایِ تمامِ فصول چه نقشه ایی دارد و با زیر آبی‌ رفتن میخواهد از کجا سر در بیاورد، مگر خاکِ گور به امیدِ خدا چشمانِ پر طمع شما‌ اجنبیانِ ضدّ ایرانی را پر کند.
یکشنبه 7 دي 1393 - 00:35
nasl sokhta - لندن - انگلیس
این کثافتها تا کردستان عراق را هم به... نکشند ولن کن نیستند
یکشنبه 7 دي 1393 - 01:07
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +218شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +168شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +148حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +129بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +112شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم