فیلمنامه فیلم جدید جیمز باند به دست هکرها افتاده است

این استون مارتین در فیلم تازه جیمز باند به کار گرفته می‌شود

تهیه‌کنندگان اسپکتر، تازه‌ترین فیلم جیمز باند تائید کرده‌اند که نسخه اولیه فیلمنامه این فیلم توسط هکرها به سرقت رفته است.


به گفته آنها در جریان حمله سایبری به سونی پیکچرز در ماه نوامبر این فیلمنامه نیز به دست هکرها افتاده است.


بر اساس آنچه بر روی وبسایت این فیلم منتشر شده، "ای‌ او‌ ان پروداکشنز" از احتمال انتشار این فیلمنامه بر روی اینترنت ابراز نگرانی کرده است.

این فیلم که فیلمبرداری‌اش ماه پیش آغاز شد، قرار است در پاییز سال آینده به نمایش عمومی در آید.

در بیست و چهارمین فیلم جیمز باند به کارگردانی سام مندس، دنیل کریگ برای چهارمین بار نقش ۰۰۷ را بازی می‌کند.

اندرو اسکات، دیو باتسیتا، مونیکا بلوچی،‌ بازیگر ایتالیایی و لئا سیدو، بازیگر فرانسوی، از دیگر بازیگران این فیلم‌اند.

همچنین کریستوف والتز،‌ بازیگر برنده دو جایزه اسکار،‌ نیز در نقش شخصیتی به نام اوبرهاوزر در این فیلم بازی خواهد کرد.

اسپکتر (Spectre) که در زبان انگلیسی خلاصه شده عنوان "مدیریت ویژه ضدجاسوسی، تروریسم، انتقام و اخاذی" (Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) است، نام یک سندیکای جنایی بین المللی است که "مرد شماره یک" آن ارنست استاورو بلوفلد است.

اسکای فال فیلم قبلی جیمز باند پرفروش ترین فیلم تاریخ بریتانیا بود و فروش جهانی اش از یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار (۷۰۵ میلیون پوند) گذشت.

این فیلم همچنین برنده دو جایزه اسکار شد: یکی برای ادل، خواننده ترانه تیتراژ و یکی هم برای تدوین صدا.

رأی دهید
kiyanzx1 - استکهلم - سوئد
من فکر کردم مونیکا بلوچى دزدیند ، !! خودم خواستم برم نجاتش بدم !
‌چهارشنبه 26 آذر 1393 - 12:02
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +135حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +113حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +107سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +105کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +96رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +82لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +81نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +77«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +76پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +68کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران