پیش بینی هاشمی از عاقبت کار ظریف

پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی نوشت : فرماندهان سنگر دیپلماسی پیروزی جاودانی را نصیب مردم ایران خواهند کرد .


آیت الله هاشمی رفسنجانی در همایش روسای نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور پیش بینی کرد: فرماندهان سنگر دیپلماسی پیروزی جاودانی را نصیب مردم ایران خواهند کرد.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، در گزیده سخنان مرداد ماه سالجاری ایشان آمده است:
 
چون مسؤولان اولیه انقلاب شناخت کافی از افراطیون داشتند، توانستند آنها را به مردم معرفی کنند و با رهبری مدبرانه امام(ره) خیلی زود از بلای افراطی گری ها عبور کردیم.
 
انتخابات 24 خرداد سال 92 نشانه ای از پیروزی خواست مردم است و باید مسیر رشد آگاهی مردم با جدیت دنبال شود و شرایط اعتلای همه جانبه اجتماعی فراهم گردد.
 
هنر دیپلماسی این است که مثل سال های پس از جنگ برای حقوق مردم بایستیم تا حق مردم ایران مورد تأیید قرار گرفته و ثبت گردد.
 
حمایت های رهبری و ملت از مسؤولین سیاست خارجی بهترین سرمایه برای مذاکره کنندگان است تا بتوانند حقوق ایران را در تاریخ ماندگار نمایند.
 
علی رغم برخی دشواری ها روزهای روشنی پیش روی ملت ایران است. همدلی مردم و مسؤولان و حمایت از سربازان و فرماندهان سنگر دیپلماسی پیروزی های جاودانی را نصیب مردم ایران نموده و خواهد کرد.
 
امیدوارم دولت یازدهم که برخاسته از خواست فرهیختگان و نخبگان و قاطبه ی مردم است، بر مشکلات فائق آید و شرایط و محیط اخلاقی هر چه بهتر در کشور فراهم شود.

رأی دهید
علی چپ دس - رشت - ایران
اگر این بدبخت ظریف سر از اوین و بازداشت خانگی در نیاورد شرط میبندم
یکشنبه 2 آذر 1393 - 07:02
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا