محکومیت یک شهروند آمریکا به نقض تحریم علیه ایران

«علی صابونچی» متهم است که قطعاتی را برای صنعت نفت ایران صادر می‌کرده‌است

گزارش‌ها حاکی است روز دوشنبه ۲۰ مرداد یکی از اهالی ایالت مریلند آمریکا به اتهام صدور محصولات صنعتی ساخت آمریکا به ایران از سوی دادگاه محکوم شده‌است.


به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس دادگاه فدرال آمریکا پس از دو هفته رسیدگی قضایی، روز دوشنبه «علی صابونچی» را درخصوص اتهام یادشده مجرم شناخت.


در حکم دادگاه آمده‌است که «علی صابونچی»، ۳۴ ساله، با همدستی دیگران اقدام به نقض قوانین تحریم تجاری آمریکا علیه ایران کرده‌است.

روزنامه «سان» شهر بالتیمور مریلند نیز می‌نویسد که «علی صابونچی» شهروند آمریکا است و اقدامات خود را با همدستی دو شهروند ایرانی انجام داده‌است.

قضات دادگاه فدرال می‌گویند که آقای صابونچی ازجمله اقدام به صدور اجزای فیلتر فولاد ضدزنگ به ایران کرده که عمدتاً در صنعت نفت و گاز کاربرد دارد.

پمپ‌های مایعات، ابزار اندازه‌گیری جریان مایعات، دریچه‌ها و دیگر قطعات صنعتی از دیگر مواردی است که به گفته دادگاه، آقای صابونچی برخلاف قانون به صدور آنها اقدام کرده‌بوده‌است.

«علی صابونچی» هم‌اینک به جرم صادرات غیرقانونی به یک کشور تحت تحریم، با محکومیت حداکثر ۲۰ سال زندان روبه‌رو است.

هدف ایالات متحده از اعمال تحریم علیه صنعت نفت و گاز ایران، در کنار دیگر تحریم‌ها، فشار بر جمهوری اسلامی برای رفع نگرانی نسبت به برنامه هسته‌ای ایران اعلام شده‌است.

اقدام به نقض تحریم‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران تاکنون طی سال‌ها افراد مختلفی را راهی زندان کرده‌است که بسیاری از آنها از شهروندان آمریکایی هستند.

دولت آمریکا هم‌چنین شرکت‌های بزرگ مختلف را در سطح جهان به خاطر نقض تحریم‌ها علیه ایران و چند کشور دیگر جریمه نقدی کرده‌است.

در یکی از این اقدام‌ها، دولت آمریکا روز ۱۵ خرداد سال‌جاری شرکت هواپیمایی هلندی فوکر را به خاطر فروش قطعات هواپیما به ایران و سودان و نقض تحریم‌های واشینگتن علیه این دو کشور، مبلغ ۲۱ میلیون دلار جریمه کرد.

تیتو تیتو - تهران - ایران
این امریکا داروغه جهانه . نه از اخوندا خیر دیدیم نه از امریکا .
‌سه شنبه 21 مرداد 1393 - 17:30
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +318ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +235اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +160شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید