پاپ فرانسیس در بیت‌ لحم با محمود عباس دیدار کرد

پاپ فرانسیس در دیدار از شهر بیت‌ لحم در کرانه باختری رود اردن خواستار استقرار صلح میان اسرائیلی‌ها و فلسطینیان شده است.


پاپ در دیدار سه روزه خود از خاورمیانه با محمود عباس، رییس دولت خودگردان فلسطینی در بیت‌ لحم دیدار کرده است.


او در آن شهر در مراسم عشای ربانی در کنار حدود ٨٠٠٠ فلسطینی مسیحی شرکت کرده است.

پاپ پس از دیدار با فلسطینیان به تل ابیب و از آنجا هم به بیت‌ المقدس خواهد رفت تا با برتولمای اول، بطریق قسطنطنیه که بر سایر روحانیون کلیسای ارتدکس شرق تقدم دارد، دیدار کند.

هدف از سفر پاپ فرانسیس به خاورمیانه، تقویت روابط کلیسای کاتولیک با کلیسای ارتودوکس منطقه اعلام شده است و قرار است این دو در مراسمی اعلامیه دوستی میان دو کلیسا را امضاء کنند.

جمعیت مسیحیان خاورمیانه در حال کاهش است و پاپ فرانسیس با این سفر خواهان امید دادن به مسیحیان باقی‌مانده در منطقه است.

یک خاخام یهودی و یک روحانی مسلمان که از دوستان پاپ در دوران حضورش در آرژانتین هستند، در این سفر پاپ فرانسیس را همراهی می‌کنند و او با این کار می‌خواهد نشان دهد که مسیحیان، یهودیان و مسلمانان می‌توانند در صلح کنار هم زندگی کنند.

سفر پاپ به مناطق فلسطینی و اسرائیل چند هفته پس از فروپاشی مذاکرات صلح میان دو طرف صورت می‌گیرد.

دولت اسرائیل به دلیل نگرانی از احتمال بروز اختلال و خشونت در جریان سفر پاپ توسط یهودیان افراط‌گرا، فعالیت تعدادی از دسته‌های افراطی یهودی را در این مدت محدود ساخته است.

پیشتر، یهودیان افراطی بر دیوارها و از جمله بر یک کلیسا در شهر بئرشبع در جنوب اسرائیل شعارهای ضد‌مسیحی نوشته بودند.

سفر پاپ فرانسیس به منطقه، در پنجاهمین سالگرد دیدار تاریخی پاپ پل ششم و بطریق آتناگوراس، رهبر کلیسای ارتودوکس صورت می‌گیرد. این دیدار به ۹۰۰ سال جدایی و شکاف میان کلیساهای غرب و شرق پایان داد.

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +318ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +235اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +160شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید