نماینده مجلس: مطهری یا عامل ام‌آی۶ است یا تحت تاثیر سرویس‌های جاسوسی

در ادامه واکنش‌ها به سخنان اخیر علی مطهری، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، یکی از همکاران اصولگرای او در مجلس، آقای مطهری را متهم کرده که یا «عامل ام‌آی۶» است و یا «تحت تاثیر سرویس‌های جاسوسی» قرار دارد.
 


از جمله زهره طبیب‌زاده نوری، یکی از نمایندگان مجلس، آقای مطهری را متهم کرده که «اگر عامل «» نباشد، قطعا تحت تاثیر سرویس‌های جاسوسی قرار دارد.»

 
خانم طبیب‌زاده نوری به باشگاه خبرنگاران گفته که «اگر نگوییم آقای مطهری به عنوان عامل «ام‌آی۶» نظر می‌دهد قطعا تحت تاثیر سرویس‌های جاسوسی بوده چرا که فکر نمی‌کنم آنقدر کندذهن باشند که نتوانند تشخیص دهند فتنه ۸۸ یک توطئه‌ براندازانه نظام بوده است.»
 
این نماینده اصولگرا که پیشتر از حامیان دولت محمود احمدی‌نژاد بود افزوده است: «افرادی مثل علی مطهری که خودشان نیز مسئله دارند خیلی سریع در تور آژانس‌های امنیتی قرار می‌گیرند تا در زمین آنها بازی‌ کنند که من فکر می‌کنم آقای مطهری چنین مشکلی برایشان به وجود آمده و عملا افکار و اظهارات‌شان مدیریت می‌‌شود.»
 
مهدی کوچک‌زاده، دیگر نماینده اصولگرای مجلس نیز به خبرگزاری فارس گفته که «تهمت مطهری به قضات کشور و فحاشی وی به مسئولان خارج از حیطه نمایندگی بود.»
 
آقای کوچک‌زاده افزوده که «اگر قرار باشد امثال مطهری اینگونه به دستگاه قضائی هجمه کنند، دیگر سنگ روی سنگ بند نمی‌شود» و گفته «بهتر است آقای مطهری به جای فحاشی تابع قانون باشد.»
 
احمد سالک، نماینده اصفهان در مجلس هم به فارس گفته که «اظهارات آقای علی مطهری در حیطه نمایندگی ایشان نبود»، و تصریح کرده است: «قانون اساسی اجازه عدول از خطوط قرمز را به هیچ فردی نمی‌دهد چه نماینده باشد چه غیر نماینده.»
 
اتهامات جدید به علی مطهری در حالی است که او فرزند مرتضی مطهری، روحانی شیعه‌ای است که به عنوان یکی از تئوریسین‌های اصلی انقلاب اسلامی شناخته می‌شود. علی مطهری که از چهره‌های مذهبی طرفدار جمهوری اسلامی بوده در سال‌های اخیر به یکی از منتقدان اصلی رفتار امنیتی حکومت ایران با منتقدان و مخالفانش و نیز سرکوب جنبش اعتراضی سال ۸۸ و رهبران آن، تبدیل شده است.
 
آقای مطهری در آخرین نطق خود در مجلس شورای اسلامی که روز هشتم دی بیان شد، با انتقاد از احکام سنگین صادر شده علیه زندانیان سیاسی پس از رویدادهای ۸۸، به صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه انتقاد کرد که به جای تلاش در جهت حل مسائل، خود یک طرف ماجرا شده و به آن دامن می‌زند.
 
علی مطهری در آن نطق که منجر به اعلام جرم قوه قضائیه علیه او شد، گفت: «جای تاسف است که پس از گذشت چهار سال از آن ماجرا هنوز مسئله فتنه حل نشده و ورد زبان‌هاست. بهتر است رئیس محترم قوه قضائیه به جای شعار دادن درباره فتنه، به حل آن بپردازد و حل آن مستلزم وجود یک قوه قضائیه مستقل است نه قوه‌ای که از این نهاد و آن دفتر و از دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی تاثیر بپذیرد.»
 
در واکنش به این سخنان، دادستان تهران، علیه علی مطهری اعلام جرم کرده و گفته برای این نماینده مجلس پرونده قضایی تشکیل شده است.
 
اما آقای مطهری گفته اظهارات وی درباره حوادث ۸۸ و نحوه برخود قوه قضائیه، حاوی «توهین» و «افترا» نبوده و تاکید کرده که از این بیانیه‌ها «بوی استبداد به مشام می‌رسد».
 
نماینده تهران در مجلس، اعلام جرم قوه قضائیه علیه خود را فاقد «وجاهت قانونی» و خلاف «اصول ۸۴ و ۸۶» قانون اساسی دانسته است.
 
آقای مطهری تاکید کرده که طبق این اصول قانون اساسی، «نماینده مجلس حق دارد درباره همه امور کشور اظهارنظر کند، از این اعلام جرم‌ها بوی استبداد به مشام می‌رسد، بهتر بود رئیس قوه قضائیه با تحمل انتقاد و سپس پاسخگویی، احترام مجلس را حفظ می‌کرد.»
 
علی مطهری گفته است: «اینجانب به عنوان نماینده ملت در مجلس شورای اسلامی و به عنوان فرزند شهید آیت‌الله مطهری به نوبه خود اجازه ایجاد اختناق در کشور و انحراف در انقلاب اسلامی را نخواهم داد.»
 
این در حالی است که محمدرضا باهنر، نایب رئیس اول مجلس روز یک‌شنبه گفت که: «اقتدار مجلس در رسیدگی به اقدام مجرمانه نماینده است» و به نوشته روزنامه قانون، چاپ تهران، با این سخنان به طور ضمنی علی مطهری را به انجام «اقدامات مجرمانه» از طریق نطق میان‌دستور در مجلس شورای اسلامی متهم کرده است.
 
 روزنامه اعتماد نیز در شماره دوشنبه خود، دفاع تعدادی از نمایندگان مجلس از نطق میان‌دستور علی مطهری و جایگاه مجلس را منتشر کرده و از قول نمایندگانی چون محمدرضا تابش، عوض حیدرپور، مسعود پزشکیان و مصطفی افضلی‌فرد، سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ نوشته است که «انتقاد حق قانونی نماینده است»، ضمن اینکه «نطق علی مطهری قانونی و بدون توهین و افترا بود.»

رأی دهید
Negah* - فرانکفورت - المان
هر کسی در جمهوری اخوندی انتقاد کند یا از دشمن است یا فتنه یا جاسوس دیگر کشورهاست باید فقط این ابلهان را تعریف وتمجید کرد
دوشنبه 16 دي 1392 - 16:48
دایی جان - والنسیا - اسپانیا
د ر جمهوری اسلامی انگ زدن به این و اون خیلی راحت هست سریع وصله میچسبونن با اون لغتهای قولوبه سولونبه من در آوردی.
دوشنبه 16 دي 1392 - 18:13
fdsa60 - تهران - ایران
مثل اینکه حرفهای مطهری بدجوری اونجای شمارو سوزانده؟؟؟ به قول مش محمود آب رو بریزید اونجایی که میسوزه
دوشنبه 16 دي 1392 - 19:36
تیتو تیتو - تهران - ایران
به جای اینکه احمدی نژاد رحیمی مرتضوی و سایر هیولاها را محاکمه کنند گیر دادن به این بدبخت واسه دوتا کلوم راستی که گفته به این میگن عدالت!
دوشنبه 16 دي 1392 - 22:13
hamid71 - ابهر - زنجان - ایران
اگه فقط یه نفر تومجلس باشه که شرافت ومردونگی خودش رو به اصحاب زر وزور نفروخته باشه اون یه نفر قطعا علی مطهریه . من نمی دونم کسانی مانند کوچک زاده وحسینیان ورسایی وباهنر یا این زنیکه طیب زاده کی می خوان دست از این پاچه خواری ها وکوچک کردن خودشون بردارند بابا بسه دیگه دست از این حقارت بردارید سعی کنید بین مردم برای خودتون وجهه معقولی بسازید تا کی می خواید خودتون رو بخواب بزنید تاکی می خواید همچون کبک سرتون رو زیر برف کنید اگه مردم ساکتند فکر نکنید کوچکترین ترسی از شماها دارند نه فقط دارند نجابت بخرج می دند و منتظرند بلکه خداوند یه عنایتی به دلهای سیاه شما بکند تا شاید از این ضلالت بیرون بیایید پس تا دیر نشده کمی به مغز نداشته تان فشار بیاورید بلکه بتونید حق رو از باطل تشخیص دهید.
دوشنبه 16 دي 1392 - 22:38
compatriot - تورنتو - کانادا
چرا تو جمهوری اسلامی خانم سکینه رختشور طبیب‌زاده نوری را به جرم افترا و تهمت نمیندازن زندان! مدرک داره برای اثبات حرفش!
‌سه شنبه 17 دي 1392 - 01:36
Omidjaber - سایتاماکن - ژاپن
حرف راست و حقیت همیشه تلخ بوده و هست تمام ان گسانی که دوست ندارند حقیقت را قبول کنند و از ظلم و. دروغگویی طرفداری می کنند یا به فکر مقام هستندو یا به فکر ثروت اصلاً یک چیز مشخصی است الاان داخل مجلس اگثراًبا پارتی بازی و یا رابطه ای وارد شدند که أصلاً. رأی مردم نیست ملت ایران در طول تاریخ بزرک ترین اشتباه را کردند که انقلاب کردند و الاان با تمام سختیهادیگر تحمل أفراد ریاکار و چابلوس را ندارند پس عوض اینکه به دیگران وصله بچسبانید مشگل را حل کنید نه اینکه از زیر کار فرار کنید هرگس وصله بچسباند او خودش خائن به گشور و ملت است.
‌سه شنبه 17 دي 1392 - 02:19
razmandeh - استکهلم - سوئد
از قیافش من شک کرده بودم که این مأمور BMW.. یا IBM.. یا.ABC...یا WC...یا. ..
‌سه شنبه 17 دي 1392 - 04:56
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
در ج اایران هر کس بر خلاف رهبری حرف بزند حتما طبق نظر این سرکار خانم یا جاسوس است و یا اینکه تحت تاثیر سرویسهای بیگانه است ! چون به زعم ایشان اگر غیر این باشد اصلا نباید حرفی بزند ! آنوقت نمی گوید خودش چی ؟! خود این سرکار خانم چی ؟! خودش که چشمهایش را بر روی حقیقت بسته چی ؟! خودش تحت تاثیر کیست ؟! حتما خودش خیلی آدم مستقل و آزادیخواهی است که تحت فرمان خداست و ولی امرش خامنه ای !؟ بنازم به اون شعور نداشته ات !
‌سه شنبه 17 دي 1392 - 07:51
biparva-jan - تهران - ایران
بیچاره حرف ناروایی نزده که براش پرونده تشکیل بشه. هر چه گفت حق و حقیقت بود.
‌سه شنبه 17 دي 1392 - 09:05
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»
  • لحظه وحشت در مغازه؛ دفاع جانانه کاسب با «بیل» در برابر اوباشی که قصد داشت او را زنده زنده بسوزاند!