قزل‌آلای ایرانی با روش بالکانی

این روزها ماهی قزل‌آلا - چه از نوع رودخانه‌ای و چه از نوع پرورشی - طرفداران زیادی دارد


و باتوجه به اینکه نوع پرورشی آن در تمام فصول سال همواره در دسترس است، اغلب افراد از این نوع آن – که درشت‌تر هم هست– استفاده می‌کنند.


این ماهی علاوه بر نوع پرورشی در رودخانه‌های کشورهای اروپای شرقی نیز به وفور یافت می‌شود و گوشتی قرمزتر از انواع ایرانی دارد. در ضمن یکی از غذاهای رایج در این کشورها و درواقع شبه‌جزیره بالکان نیز هست. شما می‌توانید این‌بار ماهی قزل‌آلای ایرانی را با روش بالکانی امتحان کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

- 4 قاشق سوپ‌خوری کره
- یک قاشق سوپ‌خوری شوید خردشده
- یک قاشق سوپ‌خوری جعفری خردشده
- 4 عدد فیله ماهی قزل‌آلا
- 3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش
- نمک و فلفل به مقدار لازم
توضیح: باتوجه به اینکه قزل‌آلاهای ایرانی گوشتی به قرمزی انواع بالکانی ندارند، شما می‌توانید مقداری پودر زعفران نیز به آنها اضافه کنید تا هم رنگ زیباتری داشته باشند و هم خوش‌طعم‌تر شوند. برای این منظور، مقدار نصف قاشق چای‌خوری پودر زعفران کافی است.

طرز تهیه:

1 - کره را در کاسه فلزی کوچکی بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب شود.
سپس آن را به کاسه بلوری‌ای منتقل کنید. حالا با اضافه‌کردن شوید، جعفری، نمک، فلفل و زعفران آن را مزه‌دار کنید.

2 – اگر می‌خواهید ماهی را در روغن سرخ کنید، تابه‌ای آماده کرده و پس از ریختن مقداری روغن در آن، فیله ماهی‌ها را در کف تابه بچینید، در غیر این صورت، آن را روی سینی میله‌ای فر یا دستگاه دیگر مخصوص گریل‌کردن قرار دهید و پس از آن، با استفاده از قلم‌موی آشپزخانه سطح هریک از فیله‌ها را به مخلوط کره‌ای آغشته کنید و روی دیگر فیله‌ها را نیز برگردانده و به همین صورت مخلوط کره‌ای را بر آنها بمالید.

3 - برای گریل‌کردن ماهی حدود 10 دقیقه زمان لازم است. پس از آنکه ماهی‌ها خوب پخته شدند، آب لیموترش را روی آنها ریخته و همراه سبزیجات سرو کنید.

*Fanoos* - ایران - ایران
آخ جون ماهی و لیمو ترش
جمعه 26 مهر 1392 - 20:23
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراف رئیس حفاظت اطلاعات سپاه به هدف قرار دادن بیش از ۱۵ هزار شهروند جهت پیشگیری از اعتراضات
  • وزارت خارجه آمریکا برای ۱۸ مقام جمهوری اسلامی و خانواده‌شان محدودیت ویزا وضع کرد
  • وزارت کشور استرالیا درباره دختر رحیم‌صفوی: در صورت تهدید امنیت ملی، ویزا لغو یا رد می‌شود
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا از ۲ اسفند برای حمله آماده است؛ ترامپ هنوز دستور نداده
  • وال استریت ژورنال: آمریکا هدف قرار دادن رهبران ایران و سایت‌های هسته‌ای را بررسی می‌کند
  • ویدیوی سخنان کریستیان امانپور که موجب حمله کلامی چند فعال ایرانی به وی شد
  • این ویدیو رو برسونین به دست همه رجزخوان های بدون دانش و اطلاعات
  • سکوت علی لاریجانی در برابر مجری شبکه عربی که به جای «خلیج فارس» از کلمه جعلی «خلیج عربی» استفاده کرد
  • سی‌بی‌اس: مقامات امنیت ملی آمریکا به ترامپ گفته‌اند ارتش از شنبه آینده برای حمله به ایران آماده است
  • وای‌نت: تهران از حزب‌الله خواسته تا در صورت حمله آمریکا به جنگ بپیوندد