2 فرضیه قوی برای ترور بانکدار ایرانی در کوالالامپور
رأی دهید
روزنامه ایران می نویسد :دو فرضیه قوی در ترور بانکدار سرشناس ایرانی همه تجسسهای پلیس مالزی را روی خود متمرکز کرده است.
پلیس امنیتی کوالالامپور با طرح فرضیههای تازهای درباره ترور بانکدار سرشناس ایرانی در مالزی، پس از گذشت یک ماه این پرونده را در مرحله جدیدی از تحقیقات قرار داد.
حسین احمدنجدی بنیانگذار گروه مالی بانک عرب در کوالالامپور حدود یک ماه قبل در حالی که با همسرش از معبدی چینی خارج میشد در نزدیکی خودروی شخصیاش هدف گلوله ضاربان ناشناس قرار گرفت و در محل حادثه جان باخت. همسرش نیز که از ناحیه بازو تیر خورده بود بهدلیل خونریزی شدید به بیمارستان انتقال یافت و از مرگ حتمی نجات پیدا کرد.
روزنامه چینیزبان «سینچو دیلی» چاپ کوالالامپور، پساز گذشت یک ماه در حالی این خبر را انعکاس داده که بر ملیت ایرانی این بانکدار با کلمه «Persian» تاکید کرده و وی را متولد شهری در نزدیکی بوشهر و با ریشه و اصلیتی ایرانی خوانده است. این شجرهنامه در شرایطی توسط این روزنامه چینی زبان مطرح شده که در روزهای اولیه چاپ خبر ترور این بانکدار، سایتهای رسمی کوالالامپور و روزنامه پرطرفدار در اقدامی تعجببرانگیز پس از انتشار چند گزارش این پرونده، در اخبار تکمیلی خود کلمه ایرانی را حذف و این بانکدار را عرب معرفی کردند.
پلیس امنیتی مالزی با توجه به حساسیت این موضوع و بازتاب جهانی آن از دقایق ابتدایی تحقیقات درباره علت این ترور را در اولویت کاری خود قرار داده بود. سخنگوی پلیس این کشور با مرموز بودن این پرونده با بررسی جوانب موضوع به دو فرضیه منطقی رسیده است.
پلیس معتقد است پرونده ترور این بانکدار ایرانی با پروسه تخریب معبد چینی که در روز حادثه نیز این بانکدار و همسرش آنجا بودند- در ارتباط است.
طبق شواهد بهدست آمده قربانی جنایت به واسطه همسرش که یکی از اعضای انجمن این معبد بوده با مسئولان این مکان مذهبی ارتباط نزدیکی داشته و در بسیاری موارد به آنها کمک میکرد. در ماههای اخیر نیز نجدی برای توقف عملیات تخریبی این معبد تلاشهای بسیاری انجام داده بود و با تلاش های قانونی در روند فروش زمین این ساختمان در فعالیت گروههای سودجوی اقتصادی خلل ایجاد کرده بود.
در فرضیه دیگری پلیس بر این باور است این مرد ثروتمند برای جلوگیری از انجام یک قرارداد غیر اخلاقی تجاری جان خود را به خطر انداخته و با فداکاری و با استفاده از قدرت و نفوذ خود به مبارزه با مفاسد اقتصادی منطقه پرداخته بود.
اگر این فرضیه به اثبات برسد نجدی را میتوان یک قهرمان ملی در مالزی دانست؛ این ادعایی است که پلیس این کشور دارد.
حسین احمدنجدی با داشتن پدر و مادری ایرانی ریشهاش به کشورپارسی زبان ایران برمیگردد. این بانکدار موفق و سرشناس در خانوادهای فقیر زندگیاش را آغاز کرده بود. پدرش سبزی فروش دوره گرد بود و درآمد روزانه آنها گاهی به یک دلار نیز نمیرسید.
این بانکدار در سالهای نوجوانی در انگلیس در جنبشهای سیاسی علیه قوانین این کشور فعالیت داشت که همین امر نیز باعث اخراج او از انگلیس شد. وقتی نجدی به لبنان رسید با مردی ثروتمند از آلمان ملاقات کرد که این مرد با سرمایهگذاری گسترده روی استعداد این جوان نخستین نردبام ترقی را زیر پای این بانکدار قرار داد و با حمایت از او کمکم این جوان را به بانکداری موفق بدل کرد.
نجدی با مطالعات گسترده و فعالیتهای ویژه اقتصادی به جایی رسید که توانست جواز تاسیس بانک عرب را از مقامات دولتی مالزی بگیرد و در کوالالامپور این بانک را افتتاح کند. او قصد داشت برای شکوفایی کودکان فقیری که آینهای از کودکی خود او بودند مدرسهای را تاسیس کند تا این استعدادها بتوانند شکوفا شده و در آینده مانند وی به چهرهای جهانی بدل شوند.
قاتل 4 چشم
پلیس مالزی با به دست آوردن فیلم دوربینهای محل ترور این بانکدار سرشناس توانسته چهره یک قاتل معروف به چهار چشم که مردی عینکی بود را شناسایی کند و هنوز این مرد تحت تعقیب است.
iranPowerful - ایران - ایران قدرتمند
از پیشرفت بودن ایرانی ها می ترسند اینم دلیلی از ترور هستت...
شنبه 9 شهريور 1392 - 09:07