از فوتبال ‌بازی ‌کردن شجریان تا ترمیم دندان پلنگ ایرانی

 خشک ‌شدن زاینده‌رود، آغاز لیگ برتر فوتبال، توزیع مجانی نان در مشهد، ترمیم دندان پلنگ ایرانی، شجریان در لباس ورزش، عکس‌های دیدنی از حواشی ماه رمضان و عکس‌های دیدنی دیگر را در گالری این هفته می‌توانید ببینید.

برای دیدن تصاویر کامل این گزارش , بر روی عکس زیر کلیک کنید

در صورتی که بدلیل فیلترینگ به سایت دویچه وله دسترسی ندارید , اینجا را کلیک کنید

رأی دهید
farahnoush - ساری - ایران
چه خوب که مردم اصفهان مانند یک عده سودجو خشک شدن زنده رود یا تخریب آثار باستانی اطراف نقش جهان و صدماتی که به خاطر ساخت مترو به پل خواجو و نقش جهان وارد شد , را تقصیر فارس ها نمی گذارند !!! . یا مردم مرودشت و شیراز که نابودی تدریجی و ترک برداشتن سنگهای تخت جمشید و مقبره کوروش و رشد گیاهان بر روی آنها که بخاطر سد سیوند است را تقصیر فارس ها نمی گذارند .. یا نابودی تدریجی نقش جهان بخاطر احداث دکل های برق و تونل بین اصفهان و شیراز !.. از یاد ما نرفته است .. شاید یک عده فراموش کرده باشند !!! . یاد آوری می کنم یک تورک به نام خلخالی برای تخریب آثار باستانی و تخت جمشید به شیراز رفت که مردم جلوی او را گرفتند ! . امروز هم یک تورک خراسان به نام علی خامنه ای آرام آرام و تدریجی به نام دین اسلام و پیشرفت و سازندگی (؟!!! ) مملکت دست به تخریب آثار باستانی ایران قبل اسلام زده است ! . یک عده تورک هم شروع تخریب تاریخ ایران قبل اسلام کردند .. بدون هیچ دلیل و مدرک !!! . (خنده ) .. امروز اخبار گفت : قرار آب ارس به دریاچه ارومیه منتقل کنند !!! پان تورکها بدنبال بهانه ی دیگر باشند ! .
شنبه 5 مرداد 1392 - 20:45
farahnoush - ساری - ایران
منظور از نقش جهان در خط سوم نقش رستم بود .. اشتباه تایپ شد !!! . :) این سفره افطار و بر زمین نشستن هم نشان دهنده ی تزویر و ریا مسئولین است نه ساده زیستی و خاکی بودن آنها !!! . در میخانه ببستند خدایا مپسند/ در خانه ی تزویر و ریا بگشایند .. .
یکشنبه 6 مرداد 1392 - 01:32
Alard - اِدینبرو - اسکاتلند
farahnoush - ساری - ایرانممنون. دمت گرم.
یکشنبه 6 مرداد 1392 - 06:00
راهجو - فریدونکنار - ایران
farahnoush - ساری - ایران. گل گفتی این موقع ها پانچه مانچه ها لال مرگ میشن و زبون درازشون و گردن مظلوم نمای شکستشون رو میبرن تو آران شمالی تا یه چند متر اضافه تر کرده و آتل بسته برمیگردن برا وق وق کردن نو !
دوشنبه 7 مرداد 1392 - 14:37
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا