حمایت دولت آینده ایران از میزبانی جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹

علی کفاشیان از دولت آینده ایران درخواست کرده که در روند انتخاب میزبان جام ملت‌ها آسیا به این فدراسیون کمک کند


علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران در گفتگو با برنامه ورزش و مردم تلویزیون دولتی ایران، اعلام کرد که دولت آینده ایران از میزبانی جام ملت‌های آسیا در سال ۲۰۱۹ حمایت کرده است.


رئیس فدراسیون فوتبال در باره میزبانی جام ملت‌های آسیا در سال ۲۰۱۹ گفته است: "یکی از عواملی که در رشد فوتبال تاثیرگذار خواهد بود گرفتن میزبانی است. بیشتر کشورها از طریق بالاترین مقام مسوول و رییس‌ جمهورشان مذاکره می‌کنند تا میزبانی را بگیرند. مسوولان دولت ما هم می‌گویند گرفتن میزبانی خوب است اما برای اجرای کار در گرفتن امضاء ها کمکی نمی‌کنند."

آقای کفاشیان با اشاره به ماجرای رقابت ایران و تایلند برای کسب میزبانی مسابقات جام‌ جهانی فوتسال در سال ۲۰۱۲ گفته است: "ما چند سال پیش برای گرفتن میزبانی جام جهانی فوتسال اقدام کردیم و تنها با تایلند رقابت داشتیم اما در پایان فقط یک امضا گرفتیم و تایلند هم با جمع کردن نصف امضاها میزبان شد."

فوتبال ایران با توجه به تغییرات دولت به گرفتن میزبانی جام ملت‌های آسیا در سال ۲۰۱۹ امیدوار است، آقای کفاشیان درباره این مسئله به تلویزیون دولتی ایران گفته است: "هنوز برای کسب میزبانی ناامید نشده‌ایم. چهار، پنج روز دیگر برای جمع‌آوری امضاها زمان داریم. هم‌چنین توصیه‌ای از دولت منتخب شده تا زمانی از AFC بگیریم. من هم صحبتی که با دبیرکل AFC داشتم و او قول داد تا این زمان را به ما بدهد."

تاکنون کشورهای ایران، چین، بحرین، لبنان، مالزی، عمان و امارات آمادگی خود را میزبانی این رقابت‌ها اعلام کرده‌اند. این کشورها باید برنامه خود را تا قبل از می ۲۰۱۴ به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه کنند.

قرار است میزبان این رقابت‌ها در کنگره ماه ژوئن سال آینده کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی شود.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +287مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +216چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +153وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +133حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +118حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +103اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +100سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +97ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی