نام عضو جدید خانواده سلطنتی بریتانیا چه خواهد بود؟

بی بی سی : خانواده سلطنتی بریتانیا، به زودی صاحب یک عضو جدید میشود: بچه شاهزاده ویلیام و همسرش کیت. بچه ای که اعلام نکردند دختر یا پسر است و قرار است همین روزا به دنیا بیاید. اما فکر می کنید اسمش را چه می‌گذارند؟ کسی که قرار است در آینده، پادشاه یا ملکه این کشور هم باشد، ببینیم، مردم بریتانیا، چه اسمهایی را حدس می زنند!

رأی دهید
rez.pimp - وکفیلد - انگلیس
به احتمال زیاد می‌ذارن محمود !
‌پنجشنبه 20 تير 1392 - 15:23
shivaa - تهران - ایران
این زوج چقدر حال بهم زن شده اند! حالا چی میزاد اسمش چی میشه ولشون کنید بابا
‌پنجشنبه 20 تير 1392 - 16:35
مرد خوشتیپ - تهران - ایران
پرنس عبدالله ادوارد سوکاهارا ایت خامنه ای دامت اقاضه تو. اگر دختر بود پرنسس فاطمه کیت بوبی عشرت چیگر طلا..
‌پنجشنبه 20 تير 1392 - 17:33
nader46 - لندن - انگلیس
جالب اینجاست که بنگاه‌های شرط‌بندی واسه پسر یا دختر بودن شازده یا اسم آن یا اینکه با چه حرفی‌ شروع می‌شه،اینکه روز به دنیا میاد یا شب،یا لباس کیت بعد از مرخص شدن از بیمارستان چه رنگیست هم و و و ....: پرایس و قیمت‌های مختلف گذاشتن ؛)))
‌پنجشنبه 20 تير 1392 - 19:41
Ali Mardan khan - تورنتو - کانادا
تخم ترکه خودشونه به ما چه اسمش چیه!!! این همه ادم بچه دار مى شن اینام مثل بقیه/ یکى مثل این بچه مى شه شاهزاده ، زندگى تا آخر عمر تو ناز و نعمت ، یکى هم تو شاخ افریقا دنیا میاد تو یه خانواده مفلوک و فقیر که شام شب ندارن که از زور گرسنگى شاید اولین سالگرد تولدشو نبینه !! خدایا شکرت
جمعه 21 تير 1392 - 00:35
کبالت3 - کرج - ایران
قدمش مبارک هر اسمی دوست دارید براش بزارید به هر حال من صداش میکنم کبلائی.
جمعه 21 تير 1392 - 06:41
shooshtari - اهواز - ایران
رجبعلی
جمعه 21 تير 1392 - 16:17
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
ویکتوریا - الیزابت -کیتلن یا ویلیام - ادوارد - چارلز دور همین اسمها میچرخه دیگه.
جمعه 21 تير 1392 - 22:00
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
صغرا سکین یا سال برات احتمالا :) البته بیشتر به صغرا سکین می‌خوره , اگه بشه شاهزاده ویلیام چه حالی‌ کنه مخصوصا که خواهر نداشته. البته خودشون میدونن ، شایدم خواستن بهشون نگن تا مثل مردم براشون سورپرایز باشه ، هر چی‌ هست براشون خیر داشته باشه , کاری کنه سیاستِ انگلیس به فکر همه مردمِ دنیا باشه نه فقط کشورِ انگلیس و کشورهای تحتِ قانونش ، مادرش هم به سلامتی زایمان کنه ، معروفه ، زن که میخواد بزاد یه پاش این دنیاست و یه پاش اون دنیا، شاهزاده ویلیام جلو موهاشو کاشته یا سایه است ! این مدل کچلی از بهم ریختگی هورمون است و خون رسانی بد به کله و مغز ، خیلی‌ از مردان این مدلی‌ میشوند باید ببینند کدام رگ در کله مشکل دارد ، الان زبل خوان بدو بدو میاد و باز نظریه پزشکان را از زمانِ سقراط در اینجا کپی پیست ، چند تا هم تشر زده, تحکم میکند سپس آتئست بودنش را به عنوان سندِ افتخار ! پشتِ قباله نظریاتِ علمی می‌کند که هر روز خود علم داره دیروزِ خود را نفی ، جریان از این قراره !! :)
شنبه 22 تير 1392 - 11:31
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.