تازه‌ترین تحریم‌های آمریکا صنایع پتروشیمی ایران را هدف قرار داد

وزارت خزانه داری آمریکا، دهم خرداد ماه اعلام کرد که هشت شرکت و موسسه وابسته به صنایع پتروشیمی ایران را در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.


به گزارش خبرگزاری رویترز،‌ وزارت خزانه‌داری آمریکا  همچنین به مشتریان فرآورده‌های پتروشیمی ایران هشدار داد که در آینده، هرگونه دادوستد با شرکت ‌های تحریم شده، قابل تعقیب خواهد بود.


طبق این گزارش، پتروشیمی بندر امام، شرکت پتروشیمی بوعلی سینا و شرکت پتروشیمی مبین از جمله هشت شرکت  تحریم شده، هستند.

دیوید کوهن، معاون وزارت خزانه داری آمریکا در امور مبارزه با تروریسم و اطلاعات مالی، نیز در همین رابطه گفته است: «ما متعهدیم که فشار بر ایران را تشدید کنیم ؛ نه تنها با اعمال تحریم‌های جدید، بلکه فعالانه این تحریم ها را  اجرا  می‌کنیم و جلوی دور زدن آنها را نیز خواهیم گرفت.»

به گزارش خبرگزاری فرانسه، دیوید کوهن در بیانیه ای تصریح کرده است: تا زمانی که ایران از اجرای تعهدات بین المللی خود سرباز بزند، فشار تحریم ها ادامه خواهد داشت.

این نخستین باری است که آمریکا تحریم هایی را علیه صنایع پتروشیمی ایران اعمال می کند؛ در همین زمینه یک مقام دولت آمریکا که نخواسته نامش فاش شود به خبرگزاری رویترز گفته است که صنایع پتروشیمی بعد از در آمدهای نفتی مهم ترین منبع تامین مالی برنامه هسته ای ایران است.

این مقام دولت آمریکا همچنین گفته است: «شرکت های (بین المللی ) می بایست بیدرنگ خرید محصولات پتروشیمی ایران را متوقف کنند.»

وی اضافه کرده است: طی ماه های اخیر مقام های دولت آمریکا رایزنی هایی را با دولت ها و  شرکت های مختلف در سراسر جهان انجام داده اند تا این نکته را روشن کنند که خرید محصولات پتروشیمی، تحریم در پی خواهد داشت.

در همین حال، وزارت خارجه آمریکا هم شرکت «نیکسیما» یک شرکت خوراکی و آشامیدنی در امارات متحده عربی، را به دلیل خرید و فروش فرآورده‌های پتروشیمی ایران، تحریم کرد.

شرکت پتروشیمی «جم» نیز تحریم شده است. طبق این تحریم ها، دسترسی شرکت های  تحریم شده به سیستم مالی آمریکا قطع خواهد شد.

اتحادیه اروپا و آمریکا در راستای کاهش در آمدهای نفتی ایران، تحریم های فراگیری را علیه این کشور اعمال کرده اند. به دنبال این  تحریم ها،‌در آمدهای حاصل از فروش نفت ایران نزدیک به ۴۰ درصد کاهش یافته و جمهوری اسلامی با مشکلاتی برای انتقال در آمدهای نفتی خود مواجه شده است.

کشورهای غربی ایران را متهم می کنند که در پوشش برنامه هسته ای خود در صدد دستیابی به تکنولوژی لازم برای ساخت سلاح هسته است. ایران این اتهام را رد می کند.

bavaffa - باكو - اذربيجان
اینها همه ۳۲ ساله که وجود داره اما حالا چون رکود اقتصادی در غرب رایجه از خودشون تحریم در میکنند پ نه پ ایران اگر قرار بر شکست بود ۳۲ ساله پیش شکست میخورد تازه دارن آخونده خأننو میبرن بیرون زنده بعد جلیلی
شنبه 11 خرداد 1392 - 10:18
shahab46 - هانوفر - المان
بابا این مردیکه مسلمانزاده اوباما، هم خودش را مسخره کرده. ریاست جمهوری وجود می‌خواهد. البته ریاست جمهوری آمریکا را میگم والّا در ایران هر یابویی رییس جمهور میشود
شنبه 11 خرداد 1392 - 16:52
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • استقبال سرد از عراقچی در بیروت، هیچ‌یک از مقام‌های دولت لبنان به استقبال عباس عراقچی نرفتند
  • مشاور سابق امنیت ملی آمریکا خطاب به آیت‌الله‌ها: زمان آن رسیده که سفر نهایی‌تان به مسکو را آغاز کنید
  • گسترش همراهی ایرانیان با خیزش ملی؛ شهروندان ده‌ها شهر به اعتصابات پیوستند
  • تکمیل نخستین مرحله خلع سلاح حزب‌الله لبنان؛ عراقچی به بیروت سفر کرد
  • تاکنون حدود ۸۰۰ نفر از شبه‌نظامیان شیعه عراقی برای سرکوب مردم به ایران اعزام شده‌اند
  • سخنان دردناک یک متخصص تغذیه : من اول باید از بیمارهام بپرسم چه چیزی رو برای خوردن میتونید تهیه کنید
  • سرمقاله اورشلیم‌پست: «قدرت پهلوی» آینده ایران پس از جمهوری اسلامی است
  • اعتراضات در ایران؛ از خُردکردن مجسمه «قاسم سلیمانی» تا پایین کشیدن پرچم بزرگ جمهوری اسلامی در مشهد
  • خبرگزاری فارس: دو تن از مأموران نیروی انتظامی به دست معترضان کشته شدند
  • واکنش وزارت خارجه آمریکا به اقدام معترضی که نام خیابانی در تهران را به «ترامپ» تغییر داد