در «یخچال زنده» خانه،‌ ماهی پرورش دهید

طراحان فرانسوی اکوسیستم خانگی طراحی کرده‌اند که امکان تولید و پرورش ماهی و گیاهان تازه را در یک مخزن کوچک درون محیط منزل فراهم می‌کند.


به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این سیستم رودخانه محلی (Local River) یا یخچال- آکواریوم نامیده می‌شود و امکان تولید و پرورش گیاهان و ماهیان تازه را بعنوان یک منبع غذایی پاک و کوچک برای مصارف خانگی فراهم می‌کند.


سیستم «رودخانه محلی» بر اساس اصول علم آکواپونیک طراحی شده است که تلفیقی از پرورش ماهی و گیاهان در یک رابطه همزیستی است؛ گیاهان مواد مغذی مورد نیاز را از پساب ماهی دریافت و در مقابل اقدام به تصفیه طبیعی آب آکواریوم می‌کنند.



گیاهان مختلف در مخزن‌های کوچکی روی آکواریوم قرار گرفته و از آب آکواریوم استفاده می‌کنند که علاوه بر تصفیه آب، نیاز به تمیز کردن مداوم آکواریوم را به حداقل می‌رساند.

گونه‌های گیاهان سازگار در محیط منزل به همراه ماهی، حلزون و میگو در سیستم آکواپونیک «رودخانه محلی» قابل پرورش دادن هستند.

نمونه‌های بزرگتر سیستم‌های آکواپونیک در مزارع و استخرهای پرورش ماهی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سیستم یخچال- آکواریوم در دو سایز 1.6*0.7*1 با قیمت 15 هزار و 990 دلار و در اندازه 0.7* 0.4* 0.9 با قیمت 9 هزار و 900 دلار به بازار عرضه شده‌اند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟