وزیر کشور آلمان می‌خواهد "واعظان خشونت" را سریع‌تر اخراج کند

وزیر کشور آلمان، خواستار تشدید قوانین این کشور برای اخراج سریع‌تر اسلام‌گرایانی شد که نفرت و خشونت موعظه می‌کنند. وی گفت قانون باید تصریح کند که کاربرد خشونت برای رسیدن به هدف‌های مذهبی به اخراج از آلمان می‌انجامد.
 

هانس پتر فریدریش، وزیر کشور آلمان روز شنبه (۱۸ مه/ ۲۸ اردیبهشت) اعلام کرد که قصد دارد از طریق اصلاح قانون اقامت در آلمان، اخراج واعظان اسلام‌گرایی را آسان‌تر سازد که خشونت و نفرت تبلیغ می‌کنند.


 

او در مصاحبه‌ای با روزنامه‌"نویه اوزنابروکر تسایتونگ" گفت: «کسی که تخم نفرت می‌کارد، اخراج خود را درو می‌کند». فریدریش افزود: «ما باید از نظر قانونی تصریح کنیم که استفاده از خشونت برای رسیدن به هدف‌های مذهبی قطعا به اخراج منجر می‌گردد».
 
وزیر کشور آلمان تاکید کرد که امکانات و قوانین مربوط به اخراج افراط‌گرایان باید تشدید شوند. وی اعلام کرد که در کنفرانس وزرای داخلی ایالت‌های آلمان که درهفته آینده برگزار می‌شود، بدین منظور طرحی ارائه خواهد داد.
 
افزون براین، وزیر کشور آلمان در رابطه با وضعیت اسلام‌گرایان آلمانی در سوریه هشدار داد. به گفته او، در حال حاضر حدود ۳۰ اسلام‌گرای افراطی از کشور آلمان در سوریه حضور دارند.
 
فریدریش گفت: «این گرایش در ماه‌های گذشته رو به افزایش بوده و باید نگران بود که این افراط‌گرایان دیر یا زود علیه آلمان نیز فعال می‌شوند».
 
به گفته وزیر کشور آلمان سوریه به یک "اردوگاه آموزشی برای جهادگرایان" تبدیل شده است. از کل اروپا بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ اسلام‌گرا در سوریه فعال هستند. بدین‌سان آنان یک دهم رزمندگان خارجی در سوریه را تشکیل می‌دهند.
 
به گفته فولکر بک، نماینده مسئول حزب سبزهای آلمان در پارلمان این کشور، در حال حاضر امکانات قانونی کافی برای اخراج اسلام‌گرایان مبلغ خشونت در آلمان وجود دارد، اما اجرای این قوانین و عملی شدن آن‌ها دچار ضعف است.
 
این نماینده پارلمان آلمان برای نمونه به ورود بلال فیلیپس، اسلام‌گرای افراطی کانادایی‌تبار به خاک آلمان اشاره کرد.
 
فیلیپس که در سخنرانی‌های خود بذر نفرت و خشونت می‌پاشد، از جمله بارها خواستار کشتن همجنس‌گرایان شده است. دادگاهی در آلمان بلال فیلیپس را در سال ۲۰۱۱ از این کشور اخراج کرد.

رأی دهید
shahab46 - هانوفر - المان
این چیزی که من سالهاست میگم. اصلا کسی‌ که مسلمان هست بیرون بیاندازند قیافه تیپ ظاهر همه عین آدم باید باشد اگر نمیتوانند بیرون. ریش بگذارم عرق چین سر کنم حجاب داشته باشم و..... ممنوع
شنبه 28 ارديبهشت 1392 - 18:40
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
آفرین هر چه سریعتر بهتر، تریبون آزاد گیر آورده اند در جهت نفرت پراکنی و فرقه فرقه کردن مردم و نوع بشر میشوند، منافقان خدا نشناس.
شنبه 28 ارديبهشت 1392 - 19:05
parvaz747 - نیس - فرانسه
آقا دمت خیلی خیلی گرم کاش تمام دولتها سیاست تو را اجرا میکردند تا این اسلامیهای پست ریشه از اروپا بکنند و راهی همان عربستان خودشان بشوند .
شنبه 28 ارديبهشت 1392 - 19:41
raha1984 - هامبورگ - المان
گل گفتی ! همگی یک تیپا نثارشون کنید و بفرستینشون همون جهنم دزه ای که ازش امدند تا برن اونجا جفنگیاتشون رو بلغور کنند
شنبه 28 ارديبهشت 1392 - 21:08
کبالت - کرج - ایران
قبل از ورود خواهش و التماس و صد تا دلیل و ننه من غریبم بعد از ورود گذاشتن ریش و عمامه و عبا وقبا لعن صاحبخونه کافر و تولید مثل جسمی و فکری بعد باز کردن مرکز اسلامی و دکان حلال فود کمک به مشرف شدن سایر گدا گدولها و لشکر کشی برای گسترش اسلام با خطابه نشد با بمب .این دموکراسی هم سوراخ موش زیاد داره کبلائی
شنبه 28 ارديبهشت 1392 - 21:30
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
هرکسی را که مسلمان است حالا از ترک و عرب و ایرانی گرفته تا غیره را باید در اسرع وقت از کل اروپا بیرون بیاندازند! تا دیر نشده! وگرنه شاهد عملیات تروریستی این جانوران مسلمان با اندیشه تخریبگر اسلامی در اروپا خواهیم شد. این مسلمانها نه اهل علم و دانش هستند و نه منطق و استدلال سرشان میشود. اهل یادگیری هم نیستند و در اکثر جوامع اروپائی جزء قشر پایین جامعه و سربار هستند . مسخره اینجاست که در کشورهای اروپائی میزبان خودشان دوست دارند طبق شریعت اسلامی زندگی کنند و بی اعتنائی به قوانین جوامع میزبان خود میکنند. به مسلمانها میگویند در اروپا زن با مرد برابر است و حق ندارید زنتان را بزنید یا دخترتان را به حجاب اجباری وادار بکنید. میگویند طبق دستورات قرآن عمل میکنند. یا جریان دعوا سر ختنه کردن پسربچه ها ! خلاصه اگر اروپائی ها مواظب نباشند این غده سرطانی اسلام در اروپا هم رشد میکند و اروپا را هم به سرنوشت کشورهای عقب مانده اسلامی مبتلا میکند. ما ایرانیهای از اسلام فرار کرده مقیم آلمان مدام به آلمانیها هشدار میدهیم که هرگونه گرایشات اسلامی را باید در نطفه خفه کرد تا این سرطان به جامعه سرایت نکند.
یکشنبه 29 ارديبهشت 1392 - 00:48
a.ahooraei - کلن - آلمان
باید این حرام لقمه ها را بندازن بیرون. این لاشی ها میان اینجا نون زحمت مردم اینجا را مفت می گیرن و کوفت میکنند و بعد هم میگن اینا کفارن و میخوان بکشنشون. اینا را باید مث خودشون بیرحمانه باهاشون رفتار کرد. آخه من موندم این بی ناموس های مذهبی چی توی مملکت کفار میخوان.
یکشنبه 29 ارديبهشت 1392 - 02:46
saeid-banglor - کالمار - سوئد
این شد یه حرف حسابی .پس چرا تا دیروز از وهابی های تروریست در سوریه حمایت می کردید ؟معلوم است کم کم دارید عاقل میشید.
یکشنبه 29 ارديبهشت 1392 - 07:11
davood63 - تهران - ایران
هر فرد آزادیخواه هر جای دنیا ترور میشه ولی‌ این غده‌های عصر هجری و سرطان زا در همه دنیا راحت تردد می‌کنند و کسی‌ کاری با اینها نداره اینها همه سیاست غربی‌ها ‌ست دارند سودش میبرند
یکشنبه 29 ارديبهشت 1392 - 07:25
shady_sho - تهران - ایران
تازه دیر هم هست اصلا نباید هیچ ریشکیه شپشوی افراطی رو راه بدید تو کشوراتون برن بتمرگن توی همون کشورهای عقب افتادشون واسه مردم بی سوا خودشون موعظه کنن
یکشنبه 29 ارديبهشت 1392 - 12:22
mina minavand - هانور - آلمان
یوهو.یوهو،یوهو،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 - 08:51
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.