آیا مردم باید تنها بیننده درگیری کرکس ها باشند؟

دکتر بهروز بهبودی   

تا انتخابات چند هفته ای بیشتر نمانده است و دعواها سر لحاف ملا ادامه دارد و در این میان آن چیزی که اصلا اهمیت ندارد سرنوشت کشور و مردم است. به همین دلیل است که در هفته های گذشته من اصرار ورزیده ام که مردم خود برای سرنوشت شان فکری بکنند. وقتی حاکمان برای مردم اهمیتی قائل نمی شوند کار را به جایی می رسانند که آنها هم نسبت به همه چیز بی تفاوت بشوند.


درگیری های سردمداران جمهوری اسلامی اگرچه از یک طرف نشان می دهد که این جماعت تا چه اندازه با قدرت و بر سر قدرت بودن خو گرفته اند، اما از  طرف دیگر هم نشان دهنده بی برنامگی های کسانی است که داعیه مدیریت جهانی دارند. این گروه که تاب هیچ گونه مخالفی را ندارند مدت هاست به جان هم افتاده اند تا باز بدون رقیب به چپاول سرمایه های ملی و میهنی بپردازند و پول را از جیب مردم ایران درآورده و خرج کشورهای دیگر کنند.


مدت هاست که همه مخالفان سرکوب شده اند و باقیمانده افراد احتمالا مزاحم برای حکومت هم به دست اطرافیان رهبر به باد فحش و اتهام های ریز و درشت گرفته می شوند تا به آنها فهمانده شود این فحش ها و تهمت ها اگرچه از زبان رهبر سرازیر نمی گردد اما مورد پسند او هست. سید علی خامنه ای که در همه این سال ها عادت کرده است تا خود را پشت سر نوچه هایش پنهان کند این روزها هم دست به همان بازی همیشگی کبک و برف زده و مطمئن است که برنده این بازی خواهد بود.

ناگفته نماند سید علی خامنه ای همواره از یک چیز هم نگران بوده و آن حضور مردم است. در واقع او گرفتار یک تناقض درونی است از یک سو برای مشروعیت بخشیدن به حکومتش نیاز به حضور مردم دارد و از یک طرف نمی داند با حضور مردم چه کند؟ خامنه ای در این میان البته حضوری را می پسندد که انبوه ولی بی خطر باشد. ترس از حضور با خطر مردم باعث شده در هفته ها و ماه های گذشته فرماندهان ریز و درشت سپاه، نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات به تهدید مردم بپردازند و حتی وقوع فتنه ای دیگر را پیش بینی کنند.
اینها همه به آن دلیل است که حکومت مشروعیت ندارد و از مردم و مطالباتش می ترسد. کشورهای دنیا در طول سال های گذشته بخصوص هشت سال دوره احمدی نژاد اثبات کرده اند، به منافع خود بیشتر می اندیشند تا مشکلات مردم. آنها گرفتاری های مردم ایران را می بینند و باز بر گرفتاری های آنها اضافه می کنند. راستی چرا گروهی از مردم باید در انتظار یک فرشته نجات از میان همین کشورهایی باشند که نه تنها کمکی به آنها نکرده اند که در برخی مواقع با رفتار خود به تقویت جمهوری اسلامی هم پرداخته اند؟
از کشورهای دنیا که نمی توان انتظاری داشت. از سردمداران گرگ شده جمهوری اسلامی هم که همین طور بنابراین اگر مردم خود فکری برای خود نکنند هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. به همین دلیل است که به رغم تاریک بودن عرصه، در هفته های گذشته همواره از حضور مردم در انتخابات دفاع کرده ام. دفاع از انتخابات، دفاع از یکی از اصول دموکراسی است که گمشده همه سال ها و حتی قرن های مردم ایران است نه دفاع از رژیم جمهوری اسلامی. دفاع از حقوق مردمی است که بی یار و یاور مانده و تنها خود باید به حال خویشتن فکری بکنند.
در شرایط فعلی که حکومت می کوشد کاندیدای مورد نظر خود را به قدرت برساند، شرکت در انتخابات به معنای رای دادن به یک کاندیدا نیست بلکه به معنای حضور مردم برای مطالبه حقوق خود است. برای نشان دادن این نکته به حکومت است که آنها به پستوهای سکوت نخزیده اند و آنطوری که رژیم می خواهد بی تفاوت نشده اند. جمهوری اسلامی اگرچه می کوشد تا با پنهان کردن ترس خود از این حضور، از آن برای تبلیغات استفاده کند و به عبارتی به خود مشروعیت ببخشد اما نباید از ترس پشت پرده او هم غافل شد. سران ایران بیشتر از حضور مردم، عدم حضور آنها را طالبند. مگر برای این دستگاه سراسر دروغ کاری دارد که آمار سازی کند و با گرفتن برخی تصاویر از برخی از حوزه ها و بردن خبرنگاران خارجی به همان حوزه ها، انتظارات تبلیغاتی خود را برآورده کند و در برابر دنیا هم سینه سپر کند؟ دنیا هم بی شک آمار و ارقام جمهوری اسلامی را خواهد پذیرفت. راستی فکر کرده اید چرا در همه این سال ها آمارهای جهانی با واقعیت های موجود در ایران تفاوت های اساسی داشته است؟ تنها به این دلیل که منبع آماری مجامع بین المللی، آمارهای رسمی همین جمهوری اسلامی است. در ماجرای انتخابات هم همین اتفاقات خواهد افتاد. مگر در انتخابات سرد مجلس دست به آمارسازی زده نشد؟ آب هم از آب تکان نخورد.
همه سرکوبگران در جمهوری اسلامی از مردم می ترسند. هنوز به خاطر داریم میرحسین موسوی و کروبی پس از مدتی زیاد به حصر افتادند تنها به این دلیل که حکومت از حماسه ای که مردم در روزهای پس از انتخابات آفریده بودند، می ترسید. این سخن به معنای دفاع از همه کارکردها و عملکردهای موسوی و کروبی در سال های بخصوص اول انقلاب نیست، بلکه به این معناست که حکومت دیکتاتوری همواره در مواقعی وارد عمل می شود که خیالش از مردم راحت شده باشد.
 در سال های گذشته بارها در اخبار خوانده ایم که کارگران فلان کارخانه هشت ماه، ده ماه و گاهی بیشتر و بیشتر است که حقوق نگرفته اند و در اعتراض به این موضوع در برابر فلان ساختمان تحصن کرده اند. این اخبار یکی دو تا نیست و فراوان در گوشه و کنار کشور تکرار می شود. راستی هیچ از خود پرسیده اید که چرا کارگری پس از هشت ماه کار و نگرفتن حقوق باید به میدان اعتراض بیاید و پس از آن هم میدان را به وعده ای خالی کند و برود؟ نتیجه این رفتار، گستاخ تر شدن مجریان امور است. زیرا آنها به وضوح دیده اند با همه ظلم ها و تضییع حقوق، افراد باز به کار ادامه می دهند و هیچ مطالبه ای ندارند.
آنچه مستبدان جمهوری اسلامی را تشویق به ادامه فشار بر مردم و تضییع حقوق شان می کند، بی تفاوتی خود آنها در برابر سرنوشت شان است. دفاع از این حقوق و هشدار دادن به مردم برای استفاده از این حقوق، به معنای طرفداری از رژیم خونخوار جمهوری اسلامی نیست. مردم نباید در گیر و دار درگیری های انسان نماهای به جان هم افتاده برای تصاحب قدرت، تنها بیننده باشند. آنها اگر مایل به تغییر سرنوشت خود نباشند هیچ کس چنین کاری را برایشان انجام نخواهد داد.
بهروز بهبودی
ونکوور – شنبه  ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲
05- May- 2013

رأی دهید
sorosh azadi - استکهلم - سوید
یعنی‌ شما انتظار دارید ما مردم ایران پس از سالها هزینه جانی، مالی و حیثیتی دادن باز هم حرفهای پر از نقض و پارادوکس شما و دیگر همپالگان جمهوری اسلامی را به یقین بپذیریم؟! اگر امروز آقایان موسوی و کروبی به اصطلاح در حبس خانگی هستند، مطمئنا این نیز بخشی از سناریو این نظام هست. مگر آقای کروبی کم جنایت کرده؟ پدرخوانده مافیای بنیاد شهید کی بود؟ چرا افشاگری نشد؟ چرا از بنگاه‌های مالی ایشون و زد‌‌و بندهای اقتصادی ایشون پرده برداری نشد؟! ایشون نه همسایه ما هستن، نه قوم و خویش ما که حالا بدونیم در حصر خانگی هستند یا خیر. شده جریان ابراهیم یزدی. امروز زندان اوین، فردا بیمارستان، پس فردا کنفرانس در آمریکا. کدوم را باور کنیم؟ خانم زهرا رهنورد، مگر در زمان کشتارهای ۶۷ شما بانوی اول ایران نبودین؟ ماشاالله تحصیل کرده هم بودید و بظاهر آگاه، چرا به این جنایت اعتراض نکردین؟ آقای موسوی شما کجا بودین؟ خبر نداشتین؟
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 00:07
ari jojeh - تهران - ایران
دکی از بس که منفی‌ گرفت تو فیلم‌های قبلیش، حالا راهو‌ عوض کرد و از در پشتی‌ میاد تو. باز هم میگه برین رای بدین اما مثل خاتمی تو دماوند !!!! متأسفانه ملت ایران باید تو پنج جبهه بجنگد، آمریکا، اروپا، آخوند، مزدوران آخوند و این ..... سیاسی مثل این جناب بهبودی و اکبر گنجی و علیرضا نامور حقیقی‌ و وووووووووووو
یکشنبه 15 اردیبهشت 1392 - 23:51
sorosh azadi - استکهلم - سوید
ادامه .. نمونهٔ دیگر فرزندان شیخ خزعلی. پسرشون با ریش در اوین، اون یکی‌ سه تیغ پیرو خط رهبر و خواننده‌ موزیک پاپ که با بردار ارزشی حبیب آهنگ میخونه. مهدی که زندان یک روز اعتصاب عذا، فرداش اعتصاب میشکنه، خوب مومن بگو رژیم داری میگیری(فرزندش هم هی بیانیه میده که اگر پدرم مرد خونش گردن حکومت!). جالبه در زندانی که ستار بهشتی‌ در راه رسیدن بهش مورونده می‌شه(مردن طبیعی بر اثر کشته شدن). حالا واقعا از ما انتظار دارید دوباره از شما بازی بخوریم؟! بس دیگه، این تو بمیری دیگه ازون تو بمیریها نیست. در ضمن رأی ندادن نه تنها واکنشی انفعالی نیست بلکه کنشی منطقی‌ و کارا هست. اگر هم خواستی‌ کسی را دعوت کنید که بیاد اعتراض خیابانی بکنه، بذارید فردای انتخابت. این اعتراض مثل اعتراض عاشورا با فریاد یا حسین هست، برادر این همون عزاداری نه اعتراض.
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 00:08
mehr47 - تهران - ایران
بابا ترا بخدا یکی اینو از برق بکشه!!!!! برخلاف نظر جنابعالی این عنتخابات خامنه ای اصلا نمیخواد کسی شرکت کنه. اصلا بود یا نبود مردم برای اینا مهم نیست. مگه مصباح نگفت امت یعنی صفر آغا یعنی 1.. بابا همه ول معطلیم. ملت از نظر اینا یه مشت گوسفند. نه ما نیستیم. این مردم هم اگه از این وضعیت خسته شدن فقط کافیه 10 روز اعتصاب سراسری کنن البته نه تو جاده چالوس!!!!!!! اگه کارمند و کارگر و معلم و شاگرد و کاسب و بازاری همه و همه 10 روز دست از کار بکشن و کشور رو فلج کنن یعنی ملا میتونه حکومت کنه؟؟؟؟ بابا یه ماه تو شبکه های اجتماعی همه داد زدن بیایید فلان شب بالن شمعی سر ساعت 10 بفرستیم هوا که فقط نشون بدیم چند نفریم هیچکس نیومد!!!!
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 00:23
rezgar - لینشوپینگ - سوئد
واقعا اینبار خیلی بهتر از دفعه های دیگر اخوندهای مسئول نظام جمهوری اسلامی را معرفی کردید و نامی که شایسته این کلاشان باشد را انتخاب کردید کرکس! این کرکسان همدیگر را خیلی خوب میشناسند به همین خاطر برای گرفتن قدرت با هم اختلاف دارند. از همه بدتر این است که همه کوششهای که در جمهوری اسلامی میشود به خاطر اسلام و حتی گسترش اسلام شیعی در جهان نیست بلکه برای ماندن علی خامنه ای در سطح رهبری نظام ایران است و همینطور درویش مرید پیدا کردن در دنیا برای خامنه ای , همینکه خامنه ای در داخل ایران سپاه خودش را دارد به نام سپاه ولی العمر و عکسش توسط خزب الله لبنان و بشار اسد به بعضی در و دیوارهای سوریه و لبنان اویزان است گویای همین است که تمامی این کشت و کشتارها و تنشها به علت وجود خامنه ای است. اگر خامنه ای نابود گردد هم ایران و هم کشورهای منطقه و هم بیشتر ملتهای دنیا رنگ اسایش و ارامش را به چشم خودشان خواهند دید.
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 00:28
potatis - مالمو - سوئد
...! مگه واسه حکومتی که به قول شما هر آماری دلش بخواد میده، سخته که کاندیدای مورد علاقه ی خودش رو از صندوق بیرون بکشه بعد هم از حماسه ی حضور و پشتیبانی مردم از ولایت وقیح و این چرندیات گزارش تهیه کنه؟ تحریم انتخابات هم خودش یک نوع شرکت مردم در سرنوشتشون هستش، ۳۴ سال مردم به امید های واهی در سیرک انتخابات رژیم شرکت کردند اما چی شد؟! تنها ۱ مورد انتخابات رو تحریم کردند (انتخابات مجلس) که بعد از اون تمام دنیا این رژیم رو تحت منگنه گذاشته، آخر مردم به کدوم دزد بی سر و پایی که از فیلتر شورای نگهبان گذشته و کاملا مورد تایید حکومت هستش رای بدند؟! نه دوکی جون این بار دیگه رای ما تحریم انتخابات و سرنگونی ه رژیم هستش نه کمتر. جالبه که بعد از اون همه سرکوب و کشتن مردم در خیابان ها در سال ۸۸ دوکی روت میشه اینقدر واسه شرکت مردم تو انتخابات جیلیز بلیز کنی. ...
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 01:15
solidarity - ملبورن - استرالیا
نه! نه! نه!
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 04:32
alkap0n1990 - کرج - ایران
potatis - مالمو - سوئد. بله عزیز.سخته.مطمئنا تقلب به این راحتی هاهم که گفته میشه وافتاده توی دهن ها و همه شکمی اون رو تکرار میکنن نیست.همین گروهها برای قدرت خودشون هم که شده با کوچکترین انحرافی مساله رو توی روزنامه ها ورسانه ها مطرح میکنن و مجریان انتخابات هم این رو میدونن خصوصا که تجربه تلخی رو هم پشت سر گذاشتیم.درضمن مردم اول باید یاد بگیرن چطور متحد بشن.چطور بیان تو صحنه وچطور بصورت گروهی کار کنن.
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 07:20
alkap0n1990 - کرج - ایران
potatis - مالمو - سوئد. بله عزیز.سخته.مطمئنا تقلب به این راحتی هاهم که گفته میشه وافتاده توی دهن ها و همه شکمی اون رو تکرار میکنن نیست.همین گروهها برای قدرت خودشون هم که شده با کوچکترین انحرافی مساله رو توی روزنامه ها ورسانه ها مطرح میکنن و مجریان انتخابات هم این رو میدونن خصوصا که تجربه تلخی رو هم پشت سر گذاشتیم.درضمن مردم اول باید یاد بگیرن چطور متحد بشن.چطور بیان تو صحنه وچطور بصورت گروهی کار کنن.
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 07:28
alkap0n1990 - کرج - ایران
درضمن همیشه گفتم مردم اول باید دور هم جمع شدن رو یاد بگیرن.مشارکت رو یاد بگیرن.هرچند اگه قرار بشه حکومت ازش سو استفاده کنه.هرچند این مشارک ، شرکت در انتخابات باشه.حتی اگر راهپیمایی های دولتی مثل روز قدس و22بهمن باشه. بعد از اون مشارکت اعتراضی داشته باشن.بعد از اون تحصن همگانی بکنن.بعد از اون بریز تو خیابونا.ماها هنوز تو خیابون اومدن و اعتراض رو بلد نیستیم.نمونش رو هم دیدیم
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 07:33
raha1984 - هامبورگ - المان
فعلا که ۳۴ ساله بیننده و تماشاگر شده اند !!! خدا پوست هیچ ملتی رو کلفت نکنه
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 08:36
shahramareia - تهران - ایران
من رای نخواهم داد
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 08:52
thunder - مشهد - ایران
این حرف ها توهمات شما است و واقعیت ندارد. بهتر است قرصهای خود را سر وقت بخورید.
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 09:35
babak.ae - ابوظبی - امارات
د ک ت ر برو دکتر (یادش بخیر این شعار رو سال 88 واسه مموتی هم میگفتیم، حالا قسمت د ک ت ر بهبودی هم شد.) ایشالا بهبود پیدا کنید.
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 10:28
alavi2000ca - استکهلم - سوئد
من کاملا با این مقاله موافقم! مطمئن باشید در مورد حکومتی کثیف از نوع اسلامیش، هیچگاه تحریم انتخابات راه حل نیست! باید از فرصت انتخابات چه قبل و چه بعد از آن جهت تضعیف حکومت استفاده حداکثری کرد! مردم هم این را به خوبی‌ می‌دانند و از سال ۱۳۷۶ تا امروز این کار را بخوبی انجام داده اند. اندکی‌ صبر سحر نزدیک است!
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 10:14
ARTEMIS-SW - .پاریس - فرانسه
گاهی‌ انسان به عقل و درایت اکثریتی شک می‌کند آیا هنوز نفهمیده اید که هر گونه نمایشی از محاکمات کهریزک---تا حصر خانگی ۲ ملیجک..تا ۸ سال خاتمی همه نتیجه ی تبانی پشت پرده ی این سوسمارهاست؟؟؟ شب به ایکس می‌گویند از فردا تو دشمن هستی‌...از پس فردا تو در حصر خانگی قرار میگیری یادت باشد که زیاد به تریش قبایت بر نخورد---و انتخاب اصلی‌ از سوی پدر سوسمارها خامنه یی است---سرشان را گرم کنید به سایت‌ها بفرستید صحبت ستم ملی‌ .فارس و ترک- ترک و کرد را پیش بکشید و بینی‌ شاه --مصدق که بود شاه دزدید و و و اسلام ناب را ---تا ما خر خود را برانیم همین
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 10:58
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
درست است، حتما باید برای در صحنه بود و به یکی‌ از کرکس‌ها رای داد تا نشان دهیم که نسبت به سرنوشتمان بی‌ اعتنا نیستیم!!!! جناب دست بردار و مردم را به مسیر اشتباه نینداز. تا قبل از امسال که این حکومت هنوز ذره ائی اعتبار برای رای مردم بلاجبار باقی‌ گذشته بود، باز محل و جای آن بود مردم شرکت کنند، اما بعد از انتخاباتِ ۸۸، تکلیف مردم با این حکومت یکسره شد، دو منتخبِ مردم برایِ نه گفتن به حکومتِ ولایتِ فقیه که در حبس ند و دیگرِ نامزدها هم که با این حکومت ساخت و پاخت کردند , خاتمی‌ و رفسنجانی هم که با اصل حکومتِ جهنمی ولایتِ فقیه موافقند بنابر این چه کاندیدی مانده که مردم به او رای دهند؟ آقایِ جناب ! اگر شما سه فرزند داشته باشی‌، یکی‌ از آنها توسط قاتلِ خطرناکی به فجیعترین شکل به قتل رسیده باشد، دومی‌ توسطِ همان قاتل به بند کشیده و به او در حبس شکنجه و تجاوز شده، آیا شما سومین فرزندت را برایِ حق خواهی از دو فرزندِ دیگر نزد دادستانی که نماینده همان قاتل است میفرستی؟ !!! .......
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 13:16
shirzan e irani - استکهلم - سوئد
......از دو حال خارج نیست یا آن دو فرزند ناتنی بوده‌اند و به گونه ائی از سرباز شدنشان خوشحال هم هستی‌ و تنها برای خالی‌ نبودن عریضه و بستن دهانِ شاکی اصلی‌، ، فرزند سوم را به نماینده قاتل آن دو رجوع میدهی و یا اینکه . , مانندِ پدرِ محسنِ روح المینی، موجودیتت با موجودیتتِ قاتل گره خورده و به هم تنیده شده و چاره ائی جز تبعیت نداری و باید با دستِ خود سومین فرزند را به مسلخگاهِ حضور ِ قاتل و خدمت به او برای دوام و قوتش بفرستی‌. ........ .
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 13:17
potatis - مالمو - سوئد
alkap0n1990 - کرج - ایران-آقا یا خانم اول حضورتون رو به این سایت خوش آمد میگم، چون من که اولین باره دارم این ای دی رو میبینم! دوم،آیا مردم نمیتونند با رای ندادن و تحریم انتخابات مشارکت رو تمرین کنند؟ سوم، فرض بگیریم که مثلا به قول آرتمیس، حضرت سوسمار خاتمی نامزد شد و مردم هم ریختن بهش رای دادن، اونم شد رییس جمهور! خوب بعدش چی؟ میخواد مثلا چکار کنه که تو اون ۸ سال نتونست بکنه؟ تو اون ۸ سال ۷۰% پشتیبانی مستقیم مردم رو داشت، مجلس یک پارچه اصلاح طلب بود، نیرو های نظامی مثل بسیج و سپاه تو مملکت قدرتی نداشتند، نهایت قدرت حکومت ۴ تا موتوری چماق بدست بود، با تمام اون شرایط نه تنها کاری در جهت اصلاح دیکتاتوری تو ایران برنداشت بلکه در جریان قتل و خشونت علیه مردم شرکت داشت، عزیز جان اگر شما یک آدم حسابی دیدی که خارج از خوانواده یا دایره ی این سگ پدران بود و تونست از فیلتر شورای نگهبان عبور کنه به منم بگو تا حتما برم سفارت اینجا، بهش رای بدم!
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 14:20
vahid_ - گلاسگو - انگلستان
انخابات تحریم بشه یا نشه .... آخوند قدرت فرستادن بین۲ تا ۵ میلیون آدم در ایران پای صندوق های رای و بزرگنمایی این تعداد به چند برابر دارد ... اگر جمهوری اسلامی قدرت نفوذ و پشتیبانی حماس و حزب اله و بشار اسد و مقتدا صدر در عراق و نیروهای شیعه در عربستان و بحرین و قسمتهای مختلف دنیا را داشته باشد بدون شک فرستان چند میلیون آدم پای صندوقهای رای در زمین خود کار سختی نخواهد بود ..حالا این افراد ایرانی باشند یا عراقی یا لبنانی یا بحرینی و . مهم این هست این کار از عهده جهموری اسلامی بر میاد. شرکت کردن یا نکردن در انتخابات چیز زیادی عوض نخواهد کرد . شما زمانی قدرت ساخت یک محصول دارید که نیازهای رسیدن به محصول معین و هماهنگ شده باشد از طرح محصول بگیر تا انواع مهندسیهاومنابع مالی که لازم هست ..و یا اینکه به فکر خرید محصول از جایی دیگه باشی .. خوردن آبگوشت یا قرمه سبزی نیست .
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 14:07
potatis - مالمو - سوئد
ادامه :حالا بذار تا من این حرف شما رو اینجور تشبیه کنم.ایران امروز ما مثل یه سیرک شده، سد علی گدا هم مدیره سیرکه که عوامل شلاق بدست هم نوکران سیرکن، هر ۴ سال یکبار هم نمایش عمومی داره واسه مردمان(کشورهای خارج) تا بیان و از نمایش سیرک لذت ببرن! مردم ایران هم حیوانات سیرکن، حالا وقت نمایش عمومی رسیده، مدیر میخواد که حیوانات رو مجبور کنه که از رو آتیش بپرن تا مردم خوششون بیاد! این حیوانات تصمیم میگیرند که این کار رو نکنند(تحریم کنند) تا این نمایش سیرک رو بهم بزنند، تا مدیر دیگه نتونه از این نمایش سوء استفاده کنه و به ظلم و ستمش ادامه بده،حالا حرف شما و این دوکی جون این وسط مثل این میمونه که یکی از این حیوانات بیاد و داد بزنه که ما باید تو این نمایش شرکت کنیم تا مشارکت و کار گروهی رو تمرین کرده باشیم(یا از روی سادگی این حرف رو میزنه یا اینکه وعده ی یک کیلو یونجه ی اعلاء از مدیر سیرک گرفته) اما بیاین به جا پریدن از رو آتیش از داخل حلقه های اون طرفی بپریم! مدیرم اون بالا نشسته و داره به ریش این حیوانات مفلوک میخنده!(دوستان عزیز این تنها یک تشبیه ادبی بود و قصد توهین به هیچ شخص یا گروهی نبود)
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 14:27
ققنوس - تهران - ایران
هر کسی‌ مبلغی داره برای خریدنش این بابا و ابراهیم نبوی هم جدیداً در ازا مبلغی پول طرفدار حضور در انتخابات شدن و با آسمون ریسمون کردن و دلأیل مصخره میخوان به مردم بقبولنن به ضرر رژیم هست اگه ما ری بدیم
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 16:26
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
1) آقای بهبودی شبه دمکرات این اواخر خودش را پاک به کودنی زده است با اهداف خاصی و با خامنه ای جنایتکار همصدا شده! ببینید حالا رهبر ضد ایرانی امروز چی گفته: حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در دیدار دست اندرکاران «انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا»، حضور پرشور و عمومی مردم در انتخابات 24 خرداد را مصونیت بخش و تضمین کننده استمرار و پیشرفت کشور خواندند. آقای بهبودی یعنی تنها حضور مردم جلوی دوربینهای رسانه های داخلی و خارجی مشروعیت بخشیدن به نظام است چونکه نتیجه انتخابات را رهبر از جیب خودش بیرون میاورد و اعلان میکند و مهم نیست که مردم ناآگاه و نادان توسری خور چه کسی را انتخاب کرده باشند. ولی من هم همصدا با مخالفین رژیم اسلامفاشیستی ملاها میگویم: دمکرات های ایرانی چون پایبند به آزادی، دمکراسی و حقوق بشر می باشند و حاکمیت را از آن ملت می دانند به خود فریبی و مردم فریبی دست نمی زنند و در انتخاباتی غیر آزاد و غیر دمکراتیک که توسط یک رژیم مستبد و ضد مردمی برگزار میشود شرکت نمی کنند. ادامه در 2
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 18:21
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
2) هر بار که در نظام ولایت فقیه انتخاباتی تدارک دیده میشود، در مورد تحریم یا مشارکت در آن بحث هائی صورت می گیرد. تحریم کنندگان (نیروهای واقعی دمکرات مستقل) معتقد به شرکت در یک انتخابات غیر دمکراتیک و ضد حقوق بشر نیستند. دمکرات های ایرانی چون پایبند به آزادی، دمکراسی و حقوق بشر می باشند و حاکمیت را از آن ملت می دانند به خود فریبی و مردم فریبی دست نمی زنند و در انتخاباتی غیر آزاد و غیر دمکراتیک که توسط یک رژیم مستبد و ضد مردمی برگزار میشود شرکت نمی کنند. جمهوری اسلامیخواهان شامل فراکسیون های مختلف اصول گرایان، اصلاح طلبان و بخشی از باصطلاح اپوزیسیون خارج از کشور می شوند. آنان از آنجائیکه پایبند به ولایت فقیه و قانون اساسی جمهوری اسلامی هستند دستیار نظام ولایت فقیه در مردم فریبی می شوند و در انتخابات شرکت می کنند ( یا مثل اقای بهبودی شرکت در انتخابات را توصیه میکنند). استدلال جمهوری اسلامیخواهان، اخراجی از نظام برای مشارکت در انتخابات بر مبنای مشارکت در عرصه سیاسی ایران جهت باز شدن فضای باز سیاسی استوار است. در 3
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 18:21
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
3) غافل نباید بود مشارکت در عرصه سیاسی در قلمرو استبداد معنائی ندارد مگر این فعالیت در خدمت و به نفع استبداد باشد. دگر اندیشی در محدوده استبداد جرم است زیرا استبداد صاحب کلیه ابزارها و اهرمهای حکومتی است و برای مشارکت مردم و دگر اندیشان در عرصه سیاسی نقشی قائل نیست و به چنیین امری باور ندارد. هر فرد جامعه در قلمرو استبداد، یا اطاعت پذیراست یا دشمن است. راه دیگری نیست. در این قلمرو با خواهش و التماس و نامه نویسی فضای سیاسی باز نمی شود. حتی اگر سیاست های یک نطام استبدادی حالت انفجاری در جامعه ایجاد نماید، حاکم مستبد نهایتاً فضای سیاسی را به ترتیبی باز می کند که کنش ها و واکنش های جامعه، در محدوده قلمرو او صورت بگیرند. چون استبداد در محدوده خود اختیار کامل را دارد و می داند جنبش های اعتراضی در چارچوب استبدادش قابل مهار و کنترل و شکست هستند، چون از چارچوب نظام فراتر نمی روند. جنبش اعتراضی بعد از تقلب انتخاباتی ۱٣٨٨ نمونه بارز آن می باشد. بنا براین میدان عمل نیروهای دمکرات جامعه در میان مردم است نه قلمرو استبداد. در 4
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 18:22
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
4) شبه دمکرات های اصلاح طلبان و اپوزیسیون جمهوری اسلامی خواه خارج از کشور، به نیرو و توانائی مردم باوری ندارند و مبلغ ناتوان انگاری در جامعه هستند. راه حل مشکلات جامعه را از طریق قدرت و در چارچوب نظام استبدادی جستجو می کنند. در صورتیکه در این نظام همه راه ها تجربه شده اند و به بن بست رسیده اند. در استبداد ولایت فقیه بجز مرگ برای مستبدین راه حلی باقی نمانده است. اما این شبه دمکرات ها مخالف برچیده شدن رژیم جمهوری اسلامی هستند چون می دانند در بهترین حالت بعد از این رژیم باید خانه نشین شوند. و هم اکنون چون در قلمرو استبداد ساکن گشته با او درآمیخته اند و از بعد از انقلاب ۱٣۵۷ بطور پنهان و عیان نقش آلت استبداد را پیدا کرده اند. برای باز کردن فضای باز سیاسی بجای تحریم همه جانبه استبداد و مبارزه پیگیر و مستمر برای دستیابی مردم به حقوق شان، نامه به خاتمی می نویسند که تو را به جدت قسم حتماً خود را کاندیدا کنید! تو گوئی مستبدین حاکم می خواهند به رفسنجانی یا خاتمی اجازه ورود به بازی انتخابات دهند که اینان به او می گویند نکند نیآئی. در 5
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 18:22
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
5) کافی است اندکی به مکانیسم قدرت آشنا باشیم تا متوجه شویم خامنه ای و یارانش بعد از تقلب انتخاباتی ۱٣٨٨ این همه هزینه نکرده اند که بعد از چهارسال دوباره به اصلاح طلبان طرد شده از قدرت، اجازه دهند وارد بازی قدرت شوند. حمله اخیر مصلحی به رفسنجانی و خاتمی بدین معنا است که خفه شوید و دست از پا دراز نکنید که جایتان زندان است. از قدرت اخراج شده اید، ترک شده اید و خفه شوید. علیرغم این شبه دمکرات های جمهوری اسلامی خواه مبلغ شرکت در انتخابات ضد حقوق بشری میشوند و قصد شرکت در انتخابات غیر دمکراتیک دارند، و نیز موجب تداوم استبداد دینی گشته اند. تا به امروز حضور آنان در همه انتخابات بخوبی مبین این مسئله است که آنان نه تنها به فکر حق و حقوق انسانی و ملی شهروندان ایرانی نیستند بلکه همواره سعی کرده اند در چانه زنی با قدرت پرستان جنایتکار حاکم از مردم بعنوان وسیله معاملاتی استفاده کنند و بر پای لنگ آنان بخندند. در جوامع دمکراتیک، انتخابات یکی از وسائلی است که مردم برای رسیدن به خواستها و حقوق خود از آن استفاده می نمایند. در 6
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 18:22
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
6) موضوع هر انتخاباتی باید رساندن مردم به حقوق انسانی و ملی شان باشد. چون رای دادن اظهار حق حاکمیت است و ملتی که با رای دادن به این حق نمی رسد نفی حقوق شهروندی خود می کند و با رای دادن از حق حاکمیت خویش محروم می گردد و به ناچار اسیر استبداد می ماند و رشد نمی کند. انتخابات ضابطه هائی دارد که برخی از آنها عبارتند از: حق آگاه شدن و حق دانستن. هر عضو جامعه حق دارد از چگونگی اداره کشور آگاه باشد. این امر بدون جریان آزاد اندیشه ها و فضای آزاد بحث و گفتگو میسرنیست، برابری امکان تبلیغات برای نامزدها برای معرفی خود و برنامه های پیشنهادیشان. برنامه های نامزدها باید شفاف باشند تا انتخاب کنندگان بتوانند با آگاهی انتخاب کنند زیرا شفافیت عامل آگاهی رای دهندگان از زندگی نامزدها است. تا زورمداران و قدرت پرستان نتوانند با لباس دروغ مردم را فریب دهند. فعالیت آزاد احزاب و سازمانها، آزادی مطبوعات و رسانه های مستقل، فعالیت آزاد انجمن ها و سندیکاها، و از همه مهمتر شرط انتقال حاکمیت از شخص به ملت است. در 7
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 18:22
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
7) حتی اگر تمامی شرایط فوق یعنی آزادی احزاب و رسانه ها و مطبوعات و آزادی بیان و غیره برقرار شود اما مردم نتوانند از حق حاکمیت خود بهره مند شوند، آن انتخابات نمی تواند انتخابات آزاد و دمکراتیکی محسوب شود. درست است که شرکت احزاب و آزادی جامعه مدنی در انتخابات شرط لازم انتخابات آزاد است ولی وجود آنها در انتخابات به معنای انتخابات دمکراتیک و آزاد نیست بلکه شرط لازم و اصلی هر انتخاباتی آن است که منتخبان مردم صاحب اختیار و قدرتی تعیین کننده در اجرای حاکمیت ملت داشته باشند. مردم باید از حق حاکمیت خود استفاده کنند. حال اگر در انتخابات رای دهندگان نتوانند با رای خود به حق تعیین سرنوشت خود برسند این انتخابات نه دمکراتیک است نه آزاد. در جمهوری اسلامی، پروسه انتخابات از ابتدا تا انتها غیر دمکراتیک می باشد. نامزدها نه برنامه ای، نه پیشنهادی و نه زمانی برای تبلیغ برنامه خویش دارند. صلاحیت آنان نه از طرف مردم بلکه از طرف ارگانی غیر دمکراتیک بنام شورای نگهبان تعیین میشود. در 8
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 18:23
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
8) جایگاه انتخابات در ایران از منظر جناح ها و لابی های حاکم و رقابت جناحی آنها معنا و مفهوم دارد، وگرنه از منظر انتخابات آزاد و دمکراتیک معنی ندارد. بر عکس جوامع دمکراتیک که دولت ها مشروعیت قدرت سیاسی خود را از رای مردم بدست می آورند. در جمهوری اسلامی از آنجائیکه دولت بمعنای امر عمومی جمهور مردم نیست بلکه امر خصوصی یک فرد است؛ قدرت سیاسی از رای و نظر این فرد که رهبر نظام است نشاُت می گیرد. بنا بر قانون اساسی در جمهوری اسلامی فرد ولی فقیه صاحب تمام اختیارات و قدرت است و تعیین کننده اصلی سیاست های کلی دولت و رژیم است. او منتخب مردم نیست پس به هیچکس هم پاسخگو نمی باشد. بنا بر اصول ۵- ۵۷-۹۱- ۱۱۰ -۱۱۲-۱۵۷-۱۷۶- ۱۷۷ همه اهرم های قدرت در دست ولی فقیه و نهادهای منصوب اوست. علاوه براین اختیاراتی که رهبر نظام دارد باید حکم حکومتی را هم به آنها اضافه کرد. در 9
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 18:23
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
9) برنامه ریزی انتخابات: طبق اصل صد و سیزدهم قانون اساسی، رئیس جمهور« پس ازمقام رهبری، عالیترین مقام رسمی کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز دراموری که مستقیما به رهبری مربوط می شود برعهده دارد». در واقعیت رئیس جمهور هیچ است و صاحب اختیار و قدرتی تعیین کننده نیست، اما رهبر که تعیین کننده اصلی سیاستهای کل نظام است بالای سرش قرار دارد و دارای همهُ اختیارات و قدرت ها می باشد. در رژیم جمهوری اسلامی، رئیس جمهور باید ایمان به قانون اساسی و التزام عملی به ولایت فقیه داشته باشد. اختیار تشخیص صلاحیت نامزدها با شورای نگهبان است. سپردن این اختیار به شورای نگهبان خود گویای غیر دمکراتیک و غیر آزاد بودن انتخابات است. در حقیقت شورای نگهبان اهرمی در دست رهبری است تا نظام تبعیضی را بسود خود و به زیان مردم برقرار سازد و ممکن نیست از بکارگیری این اهرم و این تبعیض چشم پوشی کند. بنا براین، رفتن به پای صندوق رای و مشارکت در انتخابات عملی غیردمکراتیک و ضد حقوق بشر است. در 10
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 18:24
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
10) زیرا خود نظارت استصوابی شورای نگهبان عملی تبعیض آمیز و وسیله جدی نقض حقوق مردم است و با آزادی و حق حاکمیت جمهور مردم تناقض لاینجلی دارد. باید افزود بنا بر اصل ۱۱۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی، رئیس جمهور باید از رجال مذهبی و سیاسی و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی و مذهب رسمی کشور یعنی شیعه اثنی عشری باشد. بدین ترتیب، بنا بر این اصل ۵۰% از جمعیت کشور یعنی زنان حق نامزد شدن برای ریاست جمهوری ندارند. تمامی اقلیت های مذهبی بویژه ۱۵ میلیون سنی و سکولارها و کمونیست ها حق نامزد شدن ندارند. تازه ۹۹.۹۷ در صد از مردان معتقد به شیعه اثنی عشری چون غیر خودی هستند و سابقه خیانت و جنایت ندارند حق نامزد شدند ندارند. پس بنا بر اصل ۱۱۴ انتخابات در نظام ولایت فقیه غیر دمکراتیک، غیر آزاد و ضد حقوق بشر است چون بسیاری از شهروندان ایرانی حق نامزد شدن و انتخاب شدن را ندارند. نهادهای تحت نظر خامنه ای کنترل انتخابات را در دست دارند که مهمترین آنان شورای نگهبان است که تشخیص دهنده صلاحیت نامزدها است. در 11
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 18:24
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
11) نهادهای دیگری که طبق قانون جدید انتخابات جهت جلوگیری از متزلزل شدن نظام ساخته شده اند و در انتخابات نقش بازی می کنند عبارتند است: ۱- هیئت اجرائی که خود مرکب است از وزیر کشور- وزیر اطلاعات- دادستان کل کشور- یکنفر از هیات رئیسه مجلس و هفت نفر معتمد که صلاحیتشان توسط شورای نگهبان تعیین میشود. ۲ - کمیسیون انتخابات که ترکیبش از دادستانی کل کشور( محسن اژه ای منتخب رهبر)- وزیر اصلاعات ( مصلحی منتخب رهبر) وزیر کشور( مصطفی نجار منتخب رئیس جمهور و پاسدار رهبر) رئیس صدا و سیما( سیدعزت اله ضرغامی دزفولی منتخب رهبر). ٣- وزارت کشور. ۴ – قوه قضائیه ( منتخب رهبر) ۵ - قوه مقننه( وابسته به بیت رهبر) ۶- دادستان کل کشور( منتخب رهبر) ۷- وزارت اطلاعات( منتخب رهبر) ٨- سپاه ( ارگان سرکوب رهبر) ۹- بسیج ( ارگان سرکوب رهبر) ۱۰- شورای نگهبان ( تمام اعضایش منتخب رهبر) ۱۱- هیئت نظارت ( منتخب شورای نگهبان رهبر) ۱۲- صداو سیما( رئیسش منتخب رهبر) ۱٣- بیت رهبری ۱۴- قوه مجریه( رئیس جمهور). در12
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 18:24
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
12) بجز قوه مجریه و یک عناصر از هیئت اجرائی و یک عنصر از هیئت نظارت که از طرف رئیس جمهور انتخاب میشوند بقیه ابزار و اهرم ها، عناصر سرسپرده شخص ولی فقیه همانا رهبر معظم کودتا، آقای خامنه ای هستند. بخاطر اینکه حاکمیت ولی فقیه متزلزل نشود قدرت انتخاباتی تام و تمام در دست ولی فقیه متمرکز می باشد. ساختارحقوقی و حقیقی انتخابات از ابتدا تا انتها در دست ولی فقیه (خامنه ای) می باشند. 1) قبل از انتخابات: دو نهاد وابسته به ولی مطلقه فقیه برای مردم تصمیم می گیرند که عبارتند از کمیسیون انتخابات با مسئولیت محسنی اژه ای که منتخب و زیر نظر مستقیم ولی فقیه است و شورای نگهبان که باز هم منتخب و زیر نظر ولی فقیه است. قبل از انتخابات، شورای نگهبان تصمیم می گیرد چه کسی صلاحیت نامزد شدن دارد و چه کسی فاقد صلاحیت است. 2) روز انتخابات: بنا بر قانون جدید انتخابات، شورای نگهبان اجازه و حق دارد بدلیل نظارت عامی که بر انتخابات دارد در زمان و روز انتخابات مانع برگزاری و یا باطل کردن انتخابات شود و دستور به توقیف انتخابات دهد. بهر دلیلی که صلاحدید این نهاد است. در 13
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 18:25
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
13) 3 ) بعد از انتخابات: شورای نگهبان اعلام می دارد که انتخابات صحیح یا باطل است. در صورت صحت انتخابات، شورای نگهبان نام رئیس جمهور منتخب را اعلان می کند. شورای نگهبان اعتبار نامه او را صادر می کند و بدین طریق رئیس جمهور از طرف شورای نگهبان ساخته و پرداخته ولی فقیه، انتخاب میشود و بعد از گذراندن تمام مراحل، تازه در انتها ولی فقیه باید بعنوان رهبر جمهوری اسلامی، رئیس جمهور را تائید کند. ۴) نظر به اینکه همه عناصر شورای نگهبان نه از طرف مردم که از طرف ولی فقیه انتخاب میشوند و دیگر نهادهای بازیگر در انتخابات، منتخب و زیر نظر مستقیم ولی فقیه می باشند پس ولی فقیه از ابتدا تا انتها تصمیم گیرنده اصلی انتخابات است و در تمام مسیر انتخاب رئیس جمهور، نقش اول را بازی می کند. ولی فقیه یعنی آقای خامنه ای با چنین توطئه هائی توسط نهادهای زیر پوشش خود به برگزاری انتخاباتی ضد مردمی و غیر دمکراتیک اقدام می نماید و حق انتخاب کردن مردم را از آنان می ستاند. با شرکت در انتخابات برای اندام جنایتکارانه خامنه ای و شرکایش پیراهن زرین مشروعیت ندوزیم. در 14
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 18:25
حقیقتجو - دوسلدورف - آلمان
14) با عدم شرکت در انتخابات بعنوان انسان صاحب کرامت، مخالفت و تنفر خود را با بساط خامنه ای و نظامش نشان دهیم و بر علیه آنان شورش کنیم. تجربه های اجتماعی نشان داده است که امید بستن به اصلاح نظام ولایت فقیه کاری ساده لوحانه و خود فریبی بوده است. اصلاحات در نظام خداگونه ولایت فقیه میسر نیست. حرکات اصلاح پذیرانه به شکست انجامیده است یعنی این تفکر که از درون نظام می توان تغییر ایجاد کرد به شکست انجامیده است. امروز حتی هاشمی رفسنجانی یکی از معماران اصلی استبداد دینی در ارعاب و تهدید بسر می برد و خاتمی از ترس جانش جرئت نمی کند خود را نامزد ریاست جمهوری کند. باید خامنه ای و نظامش را به زیر سئوال ببریم، به آنان نه بگوئیم و با آنان به مخالفت برخیزیم. انتخابات آنها را تحریم کنیم و با تحریم روزانه و همه جانبه شان از آنان سلب مشروعیت کنیم. در برابر زور و خشونت، از استقلال و آزادی خود، به دفاع برخیزیم. تا نظام را به زانو در بیآوریم و بشکنیم تا تغییر کند و برچیده شود. پس بسوی برچیدن بساط خامنه ای و نظام استبدادی ولایت فقیه پیش برویم.
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 18:25
alkap0n1990 - کرج - ایران
potatis - مالمو - سوئد. ممنون از خوش آمد گویی و ناراحت از اینکه بنده رو به حیوون مثال زدین . باید عرض کنم سالهاست با همین ای دی از مطالب سایت استفاده میکنم ودر زمینه هایی که بدونم دانشش رو دارم هم نظر میدم واز اینرو باید بگم که در مورد هر مطلبی نظر نمیدم. در مورد نظر شما باید بگم مسلما چه مردم شرکت بکنن چه نکنن حکومت با استفاده از امکانات رسانه ه ای میتونه حماسه با شکوه حضور رو به جهانیان نشون بده . 5000 شرکت کننده در یک حوزه انتخاباتی رو میشه با استفاده از رسانه مشارکت میلیونی قلمداد کرد . درضمن من بین این مردم دارم زندگی میکنم . اون چیزی که شما فکرش رو میکنید محاله . مردم ترسو،دروغگو و دورو هستن.نظرم هنوز هم همونه.باید پله پله پیش رفت.درضمن مساله انتخابات اصلا شبیه سیرک نیست و همون نمایشیش هم رویداد مهمیه عزیز.درک نکردم مثالتو
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 18:33
کبالت - کرج - ایران
تا وقتی روزی دست قوزیه این حکایت همینطور باقیه حد ایثار و فداکاری و مبارزه رو اگه عدم شرکت تو انتخابات بزاریم یه عده که اصلا تو باغ نیستن و وظیفه شرعیشونو انجام میدن یه عده هم که معذورن چون گزینش دولتی دانشگاه یا اداره دولتی در پیش دارن یه عده هم که صدقه بگیر مستقیم دولتن یا نظامی و انتظامین ممکنه درجات و سرداری و تیمساریشون به خطر بیفته عده زیادی هم که مخالفن ولی رای دادن رو دوست دارن و غایت مبارزه شون اینه که تو برگ رای نوشتن مثلا گوگوش یه عده هم که مثل همیشه دنبال بده میگردن تا بدتره نیاد یا امیدوارن درزی تو دروازه باز بشه و اینا پاشونو بزارن لای درز که اگه بشه فشاری بیارن تا دروازه باز بشه حالا پا هم که له شد شده پس با این حد گذشت و فداکاری در راه وطن وتا وقتی این حکومت این امت رو داره حکایت همچنان باقیست حالا هر بد و بیراه و باراهی که دلت میخواد بگو ولی از این ملت که اقتصادی و فرهنگی و اخلاقی بی ترمز تو شیب سقوطه انتظار معجزه نداشته باش.چون تنها ملتی شایسته آزادیه که در راه آزادی جنگیده باشه
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 19:01
karkas - اصفهان - ایران
به اراجیف شما گوش ندادم فقط نظر دوستانو نگاهی ...........................................................
دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 - 21:47
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
کبالت - کرج - ایران آقای محترم کامنت شما مورد تأیید من هم هست-منتها مساله یی که صدها بار مطرح شده اینکه تا انتقادی از آرامش کوفتی درون میشود حتی وقتی‌ به تماشاگران پست و سادیست اعدام اعتراضی میشود بلافاصله از درون این جمله نوشته میشود که به ملت شریف و مبارزه گرا ایران توهین نکنید!!!!!! چه میتوان گفت درد این ملت یکی‌ ۲ تا نیست!!!
دوشنبه 16 ارديبهشت 1392 - 21:38
potatis - مالمو - سوئد
alkap0n1990 - کرج - ایران-عزیزم در پایان کامنتم عرض کردم که این فقط تشبیه ادبی هستش، اما چنانچه دلخور هستید باز هم معذرت خواهی میکنم،امکانات رسانه ای تنها در دست حکومت نیست بلکه امروزه مخالفان حکومت به مدد اینترنت رسانه ی مستقل خودشون رو دارند, از جمله همین سایت، شما کافیه فقط در سایت یو تیوب در مورد انتخابات قبلی مجلس سرچ کنی تا فیلم های متعدد راجع به حوزه های خالی رای گیری رو مشاهده کنی، عزیز جان توی قرن ۲۱ دیگه زندانی کردن اطلاعات کار آسونی نیست، در ضمن اگر شما قدم اول رو شرکت در انتخابات میدونی پس از پدر گرامی خودت یه سوال بکن، میفهمی که الان ۳۴ ساله که دارند مردم رو تاتی تاتی راه میبرند، اما از بعد از فجایع انتخابات ۸۸ دیگه کوچکترین امیدی به این سیرک نمایشی نمیشه داشت و مردم ایران هم بار ها اثبات کرده اند که ترسو یا بزدل نیستند که بخوان از روی ترس برن و مثل گوسفند در این سیرک نمایشی شرکت کنند.
دوشنبه 16 ارديبهشت 1392 - 22:18
potatis - مالمو - سوئد
alkap0n1990 - کرج - ایران-عزیز جان بنده که اینجا نشستم و دارم وقتم رو صرف کامنت نوشتن میکنم سال ها پیش شهروند کشور سوئد شدم و هر اتفاقی که تو ایران بیوفته چه خوشایند و چه بدایند، در زندگی شخصی من تاثیری نداره، حتی اگر ایران یه شبه تبدیل به سویس هم بشه بنده چون در اینجا بیش از ایران زندگی کردم و کاملا جا افتادم دیگه به ایران باز نمیگردم، اما علت این دلسوزی های من اینه که اولا تمام خوانواده + فامیل من در ایران زندگی میکنند، همچنین بنده باز هم خودم رو یک ایرانی میدونم و برای هموطنانم احساس دلسوزی و ترحم دارم ، وقتی که میبینم کار به جای رسیده که مردم کشورم با فروش کلیه گذران زندگی میکنند نمیتونم همین جور بی تفاوت باشم . اعتقاد شخصی خودم هم اینه که روشنگری بهترین سلاح در مقابل دیکتاتوری هاست.
دوشنبه 16 ارديبهشت 1392 - 22:21
mehrvaz - استکهلم - سوید
دوستان من سیاست یشه نیستم، من آژادی خواهی هستم که از نوخوانی همه چیز خود را در کسب آن از دست داده ام. ومی دانم که این رژیم با همه ی دار ودسته ی خود باید برود تا مردم ما رو به آزادی نهند.در این اوضاع درهم باید یاران هم دل ، در راستای یکی شدن و ازمیان بدرکردن ترفندهای ضد مردنی (از قبیل این جناب دکتر ودیگراان ) که همه دشمن ایرانند ، یک صدا شویم.خواهش میکنم با من تماس بگیرید ... ------------------ کاربر گرامی درج ایمیل در بخش نظرات مقدور نمی باشد , لطفا برای ارتباط با دیگر کاربران سایت از تبادل نظر پرنیان استفاده نمائید. با تشکر
دوشنبه 16 ارديبهشت 1392 - 22:30
Allan888888 - ونکور - کانادا
آقای دک----ط-----ر شما میپرسید :( آیا مردم باید تنها بیننده درگیری کرکس ها باشند؟) و نتیجه میگیرد که باید به یکی از کرکس ها رای داد و یاری رساند . آیا کرکس پیروز خوی درندگی ملت را به کنار مینهد؟!. واظح و روشن است که تنها راه ممکن تماشای درگیری کرکس ها می باشد در این موقعیت !یعنی نه به همه کرکس ها !
‌سه شنبه 17 ارديبهشت 1392 - 00:53
امیر- دبی - دبی - امارات متحده عربی
دکتر در مقاله قبل با احترام به شما عرض کردم این پیشنهاد نادرست است و دوباره با همه کامنت های منفی همان موضوع را تکرار کردی شاید برای اینکارت از آقایان حقوق دریافت می کنی ؟ روشنفکران هر جامعه ای وظیفه دارند مردم را به راه درست هدایت کنند آیا جنابعالی خود را روشنفکر می دانی ؟ آیا میتوانی آثار نامطلوب شرکت در انتصابان جمهوری اسلامی را ارزیابی کنی ؟ یا اینکه قدرت تحلیل آنرا نداری ؟ این همه اشتباه در سی و چهار سال گذشته و این همه شواهد موجود برای اثبات عدم کار آیی این رژیم برای جنابعالی کافی نیست که مقاله ای در جهت ایجاد همبستگی در بین کلیه مخالفان رژیم تحریر کنید !!!آیا می دانید که قدرت تخریب فرهنگی این رژیم حتی از حمله موغولان و سایر متجاوزین به ایران برای ما بیشتر بوده است ؟ آیا می دانی زدودن این آثار برجای مانده جندین نسل زمان نیاز دارد ؟ وهزاران سوال دیگر .......... بهتر است منبعد شاهد حضور شما در بین خودمان باشیم اما در جهت درست لطفآ به نکته توجه کن که \\ آزموده را آزمودن خطاست \\
‌پنجشنبه 19 ارديبهشت 1392 - 10:10
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.