دفاع پوتین از ارسال تسلیحات به رژیم اسد

پوتین از ارسال سلاح به رژیم اسد دفاع کرد و در مقابل خواستار قطع کمک‌های نظامی به مخالفان شد. از سوی دیگر با ربوده شدن ۴ خبرنگار ایتالیایی در سوریه، بشار اسد ترکیه و اسرائیل را متهم به تلاش برای سرنگونی حکومت خود کرد.
 

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در یک مصاحبه اختصاصی با تلویزیون شبکه یک آلمان (ARD) از ارسال اسلحه به حکومت سوریه پشتیبانی کرد. پوتین در مقابل خواستار آن شد که کشورهای دیگر از کمک‌های نظامی به مخالفان اسد خودداری کنند.


 

پوتین افزود: «دیگران همواره به ما می‌گویند که روسیه به حکومت اسد سلاح ارسال می‌کند، ولی ممنوعیتی برای ارسال تسلیحات به دولت‌های قانونی و بر سرکار وجود ندارد.»
 
رئیس‌جمهور روسیه تصریح کرد که «در مقابل بر اساس موازین و هنجارهای بین‌المللی ارسال تسلیحات به گروه‌های مخالفی که سبب بی‌ثباتی کشورها می‌شوند، مجاز نیست.»

پوتین تاکید که روسیه همچنان خواهان مذاکرات همه گروه‌ها و جناح‌های رقیب در سوریه است. وی گفت که گروه‌های سوری باید بر سر میز مذاکره به توافق و مصالحه دست یابند و از این طریق در هدایت دولت نقش ایفا کنند.
 
رئیس‌جمهور روسیه افزود: «اگر جامعه جهانی ضمانت‌های لازم را در این زمینه فراهم کند، تحقق این برنامه با همکاری جمعی امکان پذیر خواهد بود.» پوتین در روز یک‌شنبه (۷ آوریل) برای شرکت در نمایشگاه بین‌المللی شهر هانوفر به آلمان سفر خواهد کرد.
 
ربودن چهار روزنامه‌نگار ایتالیایی در سوریه
 
وزارت امورخارجه ایتالیا در شامگاه جمعه (۵ آوریل)اعلام کرد که چند روزنامه‌نگار و گزارشگر ایتالیایی درسوریه ربوده شده‌اند. به گفته مسئولان ایتالیایی، یک کمیته دولتی برای رسیدگی به این آدم‌ربایی ایجاد شده است. خانواده‌های خبرنگاران نیز از جزییات ربوده شدن بستگان خود مطلع شده‌اند.
 
رسانه‌های ایتالیا شمار خبرنگاران ربوده شده را چهار نفرذکر کرده‌اند. گفته می‌شود که این خبرنگاران در شمال سوریه در نزدیکی مرز ترکیه به اسارت گرفته شده‌اند. هنوز از عاملان این آدم‌ربایی خبر دقیقی گزارش نشده است.
 
در روزهای گذشته یورگ آرم‌بروستر، گزارشگر باسابقه تلویزیون آلمان نیز در نزدیکی حلب مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به شدت زخمی شد.
 
اسد اردوغان را "دروغگو" خواند
 
بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه در گفت‌وگو با رسانه‌های ترکیه گفت که "بی‌ثباتی تمامی خاورمیانه" را تهدید می‌کند. اسد تاکید کرد که در صورت سقوط حکومت وی "کل خاورمیانه به آتش کشیده خواهد شد".
 


بشار اسد، اردوغان، نخست‌وزیر ترکیه را "دروغگو" خواند

 

به گفته اسد در صورتی که "تروریست‌ها" قدرت را در سوریه در دست گیرند، خاورمیانه با یک سلسله حوادث روبرو خواهد شد که "نه سال‌ها، بلکه ده‌ها سال" به درازا خواهد انجامید. بشار اسد مخالفان مسلح رژیم خود را "تروریست" می‌خواند.
 
اسد ضمن انتقاد شدید از رجب طیب اردوغان، نخست‌وزیر ترکیه گفت: «از دو سال پیش با شروع بحران در سوریه، اردوغان یک کلمه حقیقت بر زبان نرانده است.» وی هشدار داد که «آتش جنگ داخلی به ترکیه نیز سرایت خواهد کرد، اما اردوغان حاضر به قبول واقعیت نیست.»
 
بشار اسد مدعی شد که دولت اردوغان به کمک اسرائیل می‌کوشد "سوریه را نابود کند". اسد افزود: «ما به احمق‌ها و رهبران خام اجازه نخواهیم داد که روابط اعراب با ترک‌ها را تخریب کنند.»
 
اسد همچنین اتحادیه عرب را "فاقد مشروعیت" خواند. وی تصریح کرد که «اتحادیه عرب نماینده دولت‌های عربی است و مردم عرب این کشورها را نمایندگی نمی‌کند.»
 
اتحادیه عرب در نوامبر ۲۰۱۱ عضویت حکومت سوریه را در این نهاد به حالت تعلیق در آورد و در ماه مارس ۲۰۱۳ با اخراج دولت سوریه، نمایندگی این کشور را به مخالفان اسد واگذار کرد.

رأی دهید
ذک گرجی - فررارا - ایتالیا
زرشک دیکتاتور روسیه هرکسی با مردم در افتا د برافتاد مثله قذافی ودر اینده نوبت خودت هم است وبرای همین مخالفان خود را یا در زندان می اندازی ویا با پلوتونیم مسموم وبه هلاکت می رسانید مرگ بر دیکتاتور چه در ایران وسوریه چه در روسیه ودر هرچای دنیا زنده باد ازادی برای تمام خلقهای دنیا مگر می شود خلقها را تا به ابد اسیر نگاه داشت نه هر گز واین خلق است سر انجام پیروز می شود وقرن بیست یکم قرن اگاهی خلقهاست
شنبه 17 فروردين 1392 - 13:34
massoudoslo - اسلو - نروژ
حماقت دیکتاتور ها بی بایان است. این مردک فکر کرده خاور میانه مینشیند که این ابله بیاید ان را به آتش بکشد . فعلا که چهار تا دانشجوی وهابی و سلفی از اورپا و یقلوی لیس های عرب منطقه کشورت را صاحب شده اند با وجود اینکه ایران و روسیه و چین پشتت را گرفته اند !
شنبه 17 فروردين 1392 - 14:17
یا علی مدد - منچستر - انگلستان
حرفهای پوتین منطقی تر از حرفهای غربیها و بویژه آمریکائیهاست/ چون مخالفین اسد سلفیهائی هستند که دارای افکار طالبانی اند و برای صلح منطقه بسیار خطرناک هستند . اگر سلفیها که الان القاعده و طالبان هم در جمع آنها هستند با زور اسلحه به حکومت برسند سوریه به افغانستانی دیگر تبدیل خواهد شد . البته ناگفته نماند که اسد هم در سوریه عملکرد خوبی نداشته ولی متاسفانه در سیاست همیشه گزینه شما انتخاب بین خوب و بد نیست بلکه بیشتر مواقع انتخاب بین بد و بدتر است! به نظر من که تا حدودی از عقاید سلفیها اطلاع دارم آنها بسیار تندرو هستند و افکار خطرناکی دارند که حمایت غربیها از انها می تواند عواقب خطرناکی برای آنها و حتی برای اسرائیل هم داشته باشد و آن منطقه را به جنگ بکشاند!
شنبه 17 فروردين 1392 - 14:37
afshinmiauuu - هلسینکی - فنلاند
اگر اسد برود و حکومت سوریه دست یه مشت تندروی کودن با افکار طالبانی بیفتد به ضرر مردم ایران و به سود عربهای تندرو که به طالبان کمک مالی میکنند خواهد بود . چند نفر سودجو و قدرت طلب بعضی‌ از مردم سوریه را مثل گوسفند دنبال خودشون کشاندند و...امان از جهل و نادانی!
شنبه 17 فروردين 1392 - 14:43
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.