مصر به گردشگران ایرانی اجازه بازدید از مناطقی محدود را داد

هشام زازو، وزیر گردشگری مصر، در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتد پرس گفته است که سفر گردشگرانی ایرانی به مصر، که پیش از این سه دهه ممنوع بود، خطری متوجه مصر نخواهد کرد و حتی می‌تواند به کمک صنعت گردشگری شکننده مصر بیاید.

آقای زازو به آسوشیتد پرس گفته: "۳۵ سال است که میزبان ایرانی‌ها نبوده‌ایم. آنها صرفا گردشگرند، تا جایی که من می‌دانم نمی‌خواهند بیایند و انقلاب به راه بیندازند."
او گفته ایرانی‌ها برای تعطیلات به مصر خواهند رفت و اگر مشکلی بروز پیدا کند، مقام‌های مصری می‌توانند تصمیم بگیرند و به سادگی جلوی سفر ایرانیان را بگیرند.

وزیر گردشگری مصر حدود یک ماه پیش به تهران رفته بود و با مقام‌های ایران برای بالا بردن حجم گردشگری بین دو کشور یادداشت تفاهمی امضا کرده بود.


آقای زازو گفته اگر گردشگران ایرانی مشکلی درست کنند مقام‌های مصری می‌توانند به راحتی جلوی ورودشان به مصر را بگیرند


روابط دیپلماتیک میان ایران و مصر پس از انقلاب سال ۱۳۵۷ ایران قطع شده بود و پس از پیروزی انقلاب مصر دو طرف تلاش‌هایی برای بهبود روابط کرده‌‌اند.

محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور ایران، بهمن ماه گذشته به مصر کلیک سفر کرد.

در همین مقطع ایران به طور یک‌جانبه لزوم دریافت ویزا برای اتباع مصری را لغو کرد.

آقای زازو گفته با وجود این که مقدمات سفر گردشگران ایرانی به مصر آماده شده، اما نمی‌توان تاریخی دقیق در آینده نزدیک برای آغاز سفر گردشگران ایرانی به مصر تعیین کرد.

یکی از مقام‌های وزارت خارجه مصر گفته است که گردشگران ایرانی تنها اجازه بازدید از چند منطقه باستانی مشخص را دارند و سفر به بسیاری مناطق، از جمله قاهره پایتخت مصر، برایشان مجاز نخواهد بود.

همچنین گروه‌های ایرانی که به مصر سفر می‌کنند باید گروه‌هایی حداکثر صد نفره باشند.

صنعت گردشگری مصر پس از انقلاب و سرنگونی حسنی مبارک به شدت تضعیف شده و دولت این کشور برای تقویت این بخش تلاش می‌کند.

آقای زازو می‌گوید: "من می‌خواهم سهم مصر از بازار گردشگری جهانی را بالا ببرم. من یک تکنوکرات هستم، نمی‌توانم کشوری مثل ایران را نادیده بگیرم."

رأی دهید
KARKAS - اصفهان - ایران
اگر نشه رفت برا ادای احترام به مقبره شاهان پهلوی من مصر نمیرم .........................جاوید شاه
شنبه 10 فروردين 1392 - 00:30
be_pa.khaste - هارلم - هلند
گور بابا تو و آخوند‌های کسفات اشغال اصلا کی‌ میره مصر من پاس اینجارو دارم هم به خودم اجازه نمیدم بیام واسعم افت داره بگم رفتم مصر
شنبه 10 فروردين 1392 - 01:08
behrooz sokhoon - لندن - انگلستان
این رو بهش میگن پولت رو بده و بتمرگ...احتمالا تنها دوره تاریخی‌ که این ملت اینهمه تحقیر شده احتمالا قاجار بوده...البته ایرانیها هم نشان دادن که تحقیر بخشی جدایی ناپذیر از زندگی‌ ‌شان شده....
شنبه 10 فروردين 1392 - 02:49
martinT - هایدلبرگ - آلمان
گردشگران ایرانی‌ هیچ موقع مشکل در هیچ کجای دنیا درست نمیکنند،این فرستاده‌های رژیم اسلامی هستند که همه جا آشوب بپا می‌کنن برای صادر کردن عقاید سیاسی و مذهبی‌ مسخره شون.
شنبه 10 فروردين 1392 - 01:43
Freedomforiran - لندن - انگلستان
با این اجازه ملت نمکنشناس ایران قادر خواهند بود به ارامگاه پادشاه عزیزم شاهنشاه اریامهر بروند و از ایشان تفاضاى بخشش براى در دست داشتن در نابودى ایران عزیزم بکنند. روح شاهنشاه خوبم و سادات مهربان شاد و یادشان گرامى باد. 
شنبه 10 فروردين 1392 - 08:25
maziar hezarshamshir - بوخلت - آلمان
هموطنان دقت کنید، از سال شوم ۵۷ و انقلاب سرطانی در ایران، انگار که با رژیم آخوندی ، کسی‌ کاری نداره ، بلکه تمام حملات و تحریم‌ها و خفت و خواری‌ها ، فقط متوجه مردم بدبخت ایرانه. تحقیر و توهین در فرودگاه عربستان سودی ، دبی، مالزی و قطر ،توهین به ایرانی‌‌ها در کنسرت ابی در اربیل عراق و فرمایشات توهین آمیز این مصری در بالا !!! سالها طول خواهد کشید که اوضاع دوباره به حالت عادی قبل از سال ۵۷ در بیاد.
شنبه 10 فروردين 1392 - 08:47
Freedomforiran - لندن - انگلستان
با این اجازه ملت نمکنشناس ایران قادر خواهند بود به ارامگاه پادشاه عزیزم شاهنشاه اریامهر بروند و از ایشان تفاضاى بخشش براى در دست داشتن در نابودى ایران عزیزم بکنند. روح شاهنشاه خوبم و سادات مهربان شاد و یادشان گرامى باد. 
شنبه 10 فروردين 1392 - 08:23
masoud1900 - استکهلم - سوئد
به_پا.خسته - هارلم - هلند,ba اون پاسپورت پناهندگی شما تا سر کوچه هم نمی‌شه رفت،اینقدر عقده‌ای نباش
شنبه 10 فروردين 1392 - 11:22
nejaat2006 - لیدز - انگلستان
martinT - هایدلبرگ - آلمان) حق با شماست دوست عزیز.
شنبه 10 فروردين 1392 - 11:39
manuel1 - لاس وگاس - آمریکا
be_pa.khaste - هارلم - هلند بابا پاسپورت خارجی عکسشم واسه من بفرست ببینم پاسپورت چه رنگیه سفیده یا مشکیه ؟؟من پاسپورت ندیدم اونمl از نوه خارجیش حالا رنگش سفیده یا مشکی ؟؟؟لول
شنبه 10 فروردين 1392 - 16:50
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • افشای عکس‌ها و مدارک جدید از پیشینه خانواده ایلهان عمر؛ آنها با «قصاب هرگیسا» چه ارتباطی دارند؟
  • دیفنس نت‌ورک: آمریکا اطلاعات کمک‌های چین به برنامه موشکی جمهوری اسلامی را روزانه به اسرائیل می‌دهد
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • طراحی‌های این مهندسان مشکلات واقعی را بی سرو صدا حل می‌کنند