صالحی:۳۳۰۰ ایرانی در خارج از کشور زندانی هستند

علی‌اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران، روز دوشنبه، پنجم فروردین، خبر داد که هم‌اکنون «به طور متوسط» نزدیک به ۳۳۰۰ زندانی ایرانی در زندان‌های خارج از کشور هستند.
 


وی افزود که هر بار با آزاد شدن تعدادی از ایرانیان زندانی در خارج از کشور عده دیگری جایگزین آنها می‌شوند که این امر روند کار آزادسازی زندانیان را کند کرده‌است.

 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، وی با بیان اینکه «یکی از کارهای ما پیگیری امور مربوط به آزادی زندانیان ایرانی در خارج از کشور است» گفت که «سالیانه ۷۰۰ زندانی را آزاد می‌کنیم.»
 
علی‌اکبر صالحی در ادامه گفت: «البته با آزاد شدن تعدادی از ایرانیان زندانی در خارج از کشور متاسفانه عده دیگری جایگزین آنها می‌شوند و به همین دلیل روند آزادسازی قدری کند و به تاخیر می‌افتد اما ما به طور مرتب مشغول پیگیری امور مربوط به آنها هستیم.»
 
پیش از این در روز ۱۶ بهمن سال‌جاری محمدحسن آصفری، عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، تعداد ایرانیان زندانی در خارج از کشور را «پنج هزار نفر» اعلام کرده و گفته بود که «کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس کاری به وزارت امور خارجه در این زمینه ندارد و خود مستقلا این موضوع را پی‌گیری می‌کند.»
 
وی با ذکر اینکه «جرایم این ایرانیان زندانی موارد متعددی است که البته مواد مخدر در صدر آنها قرار دارد» خبر داد که تعداد زیادی از این ایرانیان در زندان‌های کشورهای آسیایی و آفریقایی بازداشت هستند.
 
حسن قشقاوی، معاون امور کنسولی، مجلس، و ایرانیان خارج از کشور در وزارت خارجه، روز ۲۸ خرداد سال گذشته اعلام کرد که این وزارتخانه از «تعداد اتباع ایرانی بازداشت شده در زندان‌های خارج از کشور» آمار دقیقی در دست ندارد.
 
وی یکی از دلایل فقدان آمار دقیق از ایرانیان زندانی در خارج کشور را عدم تمایل آنها به مراجعه به دفاتر نمایندگی جمهوری اسلامی در خارج از ایران دانست.
 
آقای قشقاوی گفت: «بیش از ۸۰ درصد» از ایرانیانی که در خارج از کشور زندانی می‌شوند «به‌ویژه در کشورهای جنوب شرقی آسیا» به اتهام حمل و قاچاق مواد مخدر دستگیر می‌شوند.
 
در چند سال اخیر تعداد ایرانیانی که به جرم حمل و واردات مواد مخدر به کشورهای دیگر و به‌ویژه مالزی و اندونزی دستگیر می‌شوند افزایش چشمگیری داشته، به طوری که یک مقام پلیس مالزی، تعداد ایرانیان دستگیر شده در سال ۲۰۱۰ در این کشور را ۱۳۸ نفر عنوان کرده بود.

رأی دهید
MartinT - هایدلبرگ - آلمان
بقیه هم داخل ایران زندانی هستن
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 15:28
perser68 - فلوریدا - امریکا
این جونور آدم خور اما یادش میره که ۷۰میلیون ایرانی‌ تو جهنمی به اسم ایران زندانی هستن!ننگ به آخوند،ننگ به جمهوری آدم کش فاشیستی اسلامی
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 15:52
Rezanl - امستردام - هلند
مدیریت جهانی‌ کار آسونی نیست.
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 15:57
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
حساب تروریست ها و قاپاقچی های ارسالی سپاه خوب دستت .
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 17:10
mohammad.avaz - تهران - ایران
چون آدم نیستن بعضی‌ ایرانیها مثال همین بسیجی‌ها که تا میخورن زیر پا رهبر ایستادن و میخورن چندتا مثل همین گوسالها هم توی خارج هستن
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 17:41
anti cleric - دوبلین - ایرلند
در حقیقت این مردک آمار ۳۸۰۰ نفر از تروریستا‌های جمهوری اسلامی که در زندان‌های خارج از ایران زندانی هستند را منتشر کرده، ولی‌ آمار ۷۰ میلیون زندانی در ایران را نادیدده گرفته! امید به روزی دارم که تمامی‌ افراد جمهوری اسلامی را در پشت میله‌های زندان ببینم......آمین
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 18:13
jack bauer - تبریز - ایران
perser68 - فلوریدا - امریکا -....فقط فحش دادن یاد گرفتین شماها.آخه .... به تو یاد ندادن ادب داشته باشی. حرفتو بزن مودبانه بزن. بعدش میبینی چقدر تاثیرش بیشتره.منم باهات هم عقیدم اما حرفمو با منطق میزنم.
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 18:23
dara20 - تهران - ايران
نیمی از آنان تروریست یا جاسوس رژیم هستند و نیمی دیگر سرداران مزدور سپاه پاسداران هستند که در حین قاچاق مواد مخدر دستگیر و زندانی شدند. حالا شما کلاه اسلامی و آن قلابی خودت را بالاتر بگذار و به وجود حکومت فتنهٔ و نکبت اسلامی بیشتر افتخار کن‌.
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 21:33
perser68 - فلوریدا - امریکا
jack bauer_تبریز_ایران. این کجاش بی‌ ادبیه!؟مگه غیر از اینه که اینا آدم‌ها رو زنده زنده قورت میدن!؟بطری‌های کهریزک یادت رفته!؟اعدام‌های بعد از تجاوز یادت رفته!؟با ماشین از روی تظاهر کننده‌ها یه سال۸۸یادت رفته!؟دست‌ها و سر بختیار رو از تنش جدا کردن یادت رفته!؟فرخ زاد رو اونجور ریز ریز کردن یادت رفته!؟بیشتر از صد نفر رو تو خارج اینا ترور کردن یادت رفته!؟‌ای کاش زنده زنده فقط قورت میدادن!؟ من فکر نمیکنم که با من هم‌عقیده باشی‌ و من رو به بی‌ ادبی‌ متهم کنی‌،عین واقعیته که نوشتم!و باز هم اینجا فرصتی دارم که به مزدور‌های جمهوری فاشیست اسلامی بگم که آدم کش و آدم خور هستن!هزاران نفر دارن اینجا و اونجا می‌نویسن و خیلی‌ هاش هم تکرار مکررات شد!۳۴ساله دارن می‌نویسن و تو هم اگه از این کثافت اسلامی ضربه می‌خوردی مطمئنم که منو به بی‌ ادبی‌ متهم نمی‌کردی!من چیز بهتری برای این جونوران فاسد ندارم که بنویسم!شما بنویس و مودبانه و لطفا کاریت با من نباشه!
دوشنبه 5 فروردين 1392 - 22:58
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.