مجلس ایران کلیات بودجه سه ماه اول سال ۱۳۹۲ را تصویب کرد

مجلس روز سه‌شنبه جزئیات لایحه بودجه سه دوازدهم را بررسی خواهد کرد

با وجود مخالفت نمایندگان با سقف ۴۵ هزار میلیارد تومانی بودجه، مجلس ایران کلیات لایحه بودجه سه ماه اول سال ۱۳۹۲ را تصویب کرد.

۱۸۸ نماینده مجلس به بودجه سه ماه نخست سال آینده رأی موافق و ۲۳ نماینده رأی مخالف دادند. رأی ۱۶ نماینده مجلس هم ممتنع بود.

مجلس ایران باید به سرعت درباره جزئیات لایحه بودجه سه دوازدهم تصمیم بگیرد تا در روزهای پایانی سال و قبل از تعطیلات نوروز، بودجه مصوب برای تأیید نهایی به شورای نگهبان فرستاده شود.

دولت ایران که بودجه امسال را با تأخیر به مجلس ارائه کرده برای سه ماه اول سال آینده ۴۵ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته است، اما کمیسیون برنامه و بودجه مجلس مخالف این رقم است.

غلامرضا کاتب، سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ایران به خبرگزاری تسنیم گفته است که طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، میزان بودجه سه دوازدهم باید بر مبنای قانون بودجه سال جاری تنظیم شده باشد، اما "۴۵ هزار میلیارد تومان بیشتر از قانون بودجه سال ۱۳۹۱ است."

آقای کاتب گفته است "نمایندگان موافق افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان دولت در سه ماه اول سال ۱۳۹۲ هستند." افزایش حقوقی که دولت در بودجه سه دوازدهم مجلس در نظر گرفته است.

اما با وجود این، به گفته سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه، این کمیسیون بودجه‌ای کمتر از بودجه پیشنهادی دولت، یعنی رقمی بین ۳۶ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان برای بودجه سه دوازدهم پیشنهاد خواهد کرد.

علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران در جلسه امروز ۲۰ اسفندماه، تذکر نمایندگان را درباره "زیاد بودن میزان بودجه پیشنهادی" وارد دانست و از نمایندگان خواست هنگام بررسی جزئیات، این نکته را در نظر بگیرند.

لایجه بودجه سال ۱۳۹۲ نهم اسفندماه امسال با ۸۴ روز تأخیر به مجلس داده شد. این تأخیر به گفته رئیس مجلس، باعث کلیک تذکر رهبر ایران به دولت شد.

به دلیل آن‌که در مدت باقی مانده تا پایان سال ۱۳۹۱ امکان بررسی لایحه بودجه وجود نداشت، دولت لایحه بودجه سه دوازدهم را هم‌زمان به مجلس ارائه کرد تا در سه ماه نخست سال آینده دولت بدون بودجه نباشد.

محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری ایران بر خلاف رویه موجود برای ارائه بودجه کلیک به مجلس نرفت که این اقدام او را انتقاد شدید نمایندگان مواجه شد.

امروز هم به گزارش خبرنگار خبرآنلاین، هنگام بررسی کلیات بودجه سه دوازدهم غیبت آقای احمدی‌نژاد در مجلس باعث انتقاد بعضی از نمایندگان شد.

رأی دهید
سماورساز - تهران - ایران
دلیل غیبت عنتری ،رفته بود مامان چاوزو بغل کنه....کار واجبتر از این .
یکشنبه 20 اسفند 1391 - 11:30
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • به خانواده امیرمحمد کوهکن گفتند رنگ پیکرش را هم نمی‌گذاریم ببینید + ویدیو
  • مقام بریتانیایی: خروج گسترده طلا از ایران نشانگر آماده شدن حکومت برای پس از سقوط است
  • کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا: تسلط رژیم ایران بر قدرت در حال فروپاشی است
  • شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام به محض فراهم شدن شرایط برای رهبری نبرد نهایی وارد ایران شوم
  • فرمانده کل ارتش: اعتراضات چه ربطی به ترامپ و نتانیاهو دارد؟/ عراقچی: مسائل ایران به هیچ کشوری ارتباط ندارد
  • اسرائیل هیوم: ترامپ طرح ویتکاف را کنار گذاشت؛ مذاکره‌ای با تهران در کار نیست
  • نماینده پارلمان بریتانیا : هواپیماهای روسی در تهران هستند، آیا آیت‌الله‌ها آماده فرار شده‌اند؟
  • پریسا فرهادی مجری شبکه تلویزیونی صدای آمریکا
  • اعزام ناوگان هوایی نظامی آمریکا به بریتانیا و تکرار الگوی جنگ ۱۲روزه؛آیا حمله مجدد به ایران در راه است؟
  • سناتور گراهام: ترامپ، اوباما نیست، حکومت کشتار کند، او دستور کشتن خامنه‌ای را می دهد