ایران قصد دارد تاسیسات نطنز را مجهزتر کند

ایران در نطنز اورانیوم را تا سطح پنج درصد غنی می‌کند

گزارش‌ها حاکی است که جمهوری اسلامی قصد دارد مرکز غنی‌سازی نطنز را «مجهزتر» کرده و در این مرکز از تعدادی سانتریفیوژ «پیشرفته‌تری» استفاده کند.
 


خبرگزاری رویترز روز پنجشنبه، ۱۲ بهمن‌ماه، با اشاره به سندی که از آژانس بین المللی انرژی اتمی در اختیار دارد، گزارش کرد که ایران در نامه‌ای مورخ چهارم بهمن‌ماه، به آژانس خبر داده است که قصد دارد از تعدادی سانتریفیوژ جدید در مرکز غنی‌سازی نطنز استفاده کند. یک دیپلمات که نخواست نامش فاش شود ارسال این نامه از سوی ایران را تأیید کرده است.

 
به گفته رویترز استفاده از سانتریفیوژهای جدید در نطنز می‌تواند به معنای «سرعت گرفتن» فعالیت‌های غنی‌سازی جمهور اسلامی باشد. ایران در مرکز غنی‌سازی نطنز اورانیوم را تا سطح پنج درصد غنی می‌کند.
 
این تصمیم در حالی گرفته شده است که غرب که به فعالیت‌های هسته‌ای ایران مشکوک است، بارها از ایران خواسته است تا غنی سازی اورانیوم را متوقف کند. تهران اما در سال‌های اخیر همواره تأکید کرده است که حاضر نیست از غنی‌سازی اورانیوم دست بکشد.
 
به گفته رویترز، بر اساس سندی مربوط به مراودات داخلی آژانس که در اختیار رویترز قرار گرفته، آمده است: «دبیرکل آژانس نامه‌ای مورخ چهارم بهمن‌ماه از سازمان انرژی اتمی ایران دریافت کرده است که در آن به آژانس اطلاع داده شده است که تعدادی سانتریفیوژ مدل «IR2m» در واحد «A-22» مرکز غنی‌سازی نطنز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.»
 
ایران می‌گوید اورانیوم را با هدف تولید نرژی هسته‌ای غنی‌سازی می‌کند، با این‌حال غرب نگران است که فعالیت‌های هسته‌ای ایران بعد نظامی نیز داشته باشد. برای دستیابی به سلاح هسته‌ای اورانیوم باید تا ۹۰ درصد غنی شود.
 
کشورهای غربی در تلاشند تا در کنار اعمال فشار بر ایران، از طریق برگزاری مذاکرات هسته‌ای، به بحران اتمی جمهوری اسلامی پایان دهند.
 
در این زمینه در چند وقت اخیر سه دور مذاکره هسته‌ای میان ایران و ۵+۱ بدون دستیابی به نتیجه خاصی پایان یافته است و در حال حاضر نیز تماس‌ها میان ایران و ۵+۱ برای توافق بر سر زمان و مکان برگزاری دور جدید مذاکرات همچنان در جریان است.

رأی دهید
شاهنشاه روحت شاد - تهران - ایران
‎34 سال دستاورد انقلاب اسلامی :٨٠٠٠ پزشک بیکار ،٧ میلیون جوان بیکار،ازهر١٠ ازدواج ٦طلاق ،٦ میلیون معتاد ،٦٨% افسردگی ،رسیدن سن فحشا به ١٤ سالگی ،فروش سالانه ١٣ هزار کلیه ،٤٢% زیر خط فقر ,دلار 4000 تومانی و در اخر نخبه ها در زندان و دزدان ازاد و رها،ایرانی برای ایرانی بفرست ،دهه ى فجر مبارک ! !.
‌پنجشنبه 12 بهمن 1391 - 19:10
perser68 - فلوریدا - امریکا
چرا که نه!!! به حجم و قطرو عرض و طول و درازا و پهنا مدام اضافه میشه ولی‌ یه جایی‌ انگار عفونی و تمومی نداره!!!بچه‌های دبستانی که دیگه غرق نمیشن تو رودخونه!بچه‌های دبستانی که دیگه کباب نمیشن تو کلاسای درسشون!بچه‌های دبستانی دزدیده نمیشن دیگه تو محلشون!دیگه کسی‌ با قرص برنج شوهری نمیکشه!اوین شده هتل!خبرنگار‌ها همه در آرامش زندان!ستار بهشتی‌‌ها هم خاموش! حقوق کارگران چند برابر!جاده‌ها امن و امان!اعدام پابرجا!انگشتان قطع شده! خودکشی‌ کامل! برنج هندی از راه رسیده! کسی‌ گشنه نمیخوابه!دسته بیل چینی‌ هم که به جمع یاران خیلی‌ وقته اضافه شده! سوریه و لبنان و فلسطین به اندازه کافی‌ از کیسه خلیفه با د شدن و پروار!حسن نصرالله مفت خور هم انگار سیرمونی گرفته در حال لاس خشکه زدن! تنها مشکله خامنه‌ای منفور و جیره بگیرانش،آدم خورانش اسرائیله!!!چرا که نه‌،چرا که نه‌،چرا ک...،،،،،،،،
‌پنجشنبه 12 بهمن 1391 - 20:14
Jiddu_Krishnamurti - هامبورگ - آلمان
یکی از همین دهه زجرها سرانجام به دهه خون برای اینها ندبیل خواهد شد.
‌پنجشنبه 12 بهمن 1391 - 22:33
massoudoslo - اسلو - نروژ
جمهوری اسلامی از دق دلش و حرصش این جور خبر ها را منتشر میکند .
جمعه 13 بهمن 1391 - 00:16
exam292 - تهران - ایران
شاهنشاه روحت شاد - تهران - ایران/یه حرف مفت رو داری هی "Copy/Paste" میکنی!!! انشاالله هرچه زودتر به عشقت(شاهنشاه) ملحق میشی.
جمعه 13 بهمن 1391 - 08:28
exam292 - تهران - ایران
perser68 - فلوریدا - امریکا/Jiddu_Krishnamurti - هامبورگ - آلمان/ اربابای شما اقرار میکنن که در زمینه ی غنی سازی اورانیوم ، ایران کاملا خودکفا شده. ولی چشم شما وامثال شما در مقابل این نوع پیشرفتها همیشه کوره!!! پس الکی حرف مفت نزنید!!!
جمعه 13 بهمن 1391 - 08:33
شاهنشاه روحت شاد - تهران - ایران
exam292 - تهران - ایران / اینشالله همین روزها خودت و رهبرت به درک واصل میشید.مرگ بر تو مزدور که فقر را میبینی و خفه شدی.
جمعه 13 بهمن 1391 - 18:23
exam292 - تهران - ایران
شاهنشاه روحت شاد - تهران - ایران/ فقط واسه مثال میگم که روشن شی!! وقتی در غرب یه کم بنزین گرون میشه، بلافاصله فقیر شدن مردم رو میشه حس کرد! چون درصد سفرهای مردم کاهش پیدا میکنه!!! ولی در ایران، نرخ بنزین از 100 تومن به 400تومن رسید ولی ایام نوروز درصد سفرها افزایش هم داشت!!! این یعنی، تو و امثال تو مردم ایران رو نمی شناسید!!!
دوشنبه 16 بهمن 1391 - 10:29
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.