ملاقات فعالان زنان با معاون رئیس سازمان زندان‌ها

جمعی از فعالان زنان روز دوشنبه، ۱۳ آذر، با معاون رئیس سازمان زندان‌ها دیدار کرده و درباره وضعیت نسرین ستوده با او به گفت‌وگو پرداختند.وی گفته که تنها همسر ستوده می‌تواند تقاضای انتقال او به بیمارستان را مطرح کند.
 

روز دوشنبه (۱۳ آذر / ۳ دسامبر) گروهی از فعالان زنان و موکلان نسرین ستوده، حقوقدان زندانی، به قوه قضائیه مراجعه و با معاون رئیس سازمان زندان‌ها ملاقات کردند.


 

به گزارش سایت "تغییر برای برابری"، این افراد از معاون رئیس سازمان زندان‌ها که از او به عنوان "آقای نوری" یاد می‌شود خواسته‌اند که با توجه به وخامت حال نسرین ستوده در اثر اعتصاب غذا، این حقوقدان زندانی را به بیمارستانی مجهز منتقل کنند.
 
معاون رئیس سازمان زندان‌ها اما تاکید کرده که تنها همسر خانم ستوده از نظر قانونی می‌تواند چنین تقاضایی را مطرح کند و نامه درخواستی این زنان را هم تحویل نگرفته است.
 
این مقام مسئول اظهار داشته که بهداری زندان اوین وضعیت جسمانی خانم ستوده را تحت نظر دارد و مراقبت‌های لازم را به عمل می‌آورد.
 

 
نسرین ستوده از روز ۲۵ مهرماه در اعتصاب غذا به سر می‌برد

 

روز یک‌شنبه ۱۲ آذر نیز این گروه از زنان نامه‌ای را که به امضای ده‌ها فعال حقوق زنان رسیده بود به دادستانی تهران بردند.
 
عالیه مطلب‌زاده، عکاس خبرنگار که از جمله کسانی است که دیروز به دادستانی رفته بود، در گفت و گو با دویچه‌وله گفت که "دادستان تهران حضور نداشته و آنان نامه را به معاون او آقای خدابخشی تحویل داده‌اند".
 
خانم مطلب‌زاده می‌گوید: «خواست ما توجه به وضعیت نسرین و ابراز نگرانی از ضعف جسمی او پس از نزدیک به ۵۰ روز اعتصاب غذا و نیز توجه به خواسته‌های او با تاکید بر انتقال او به بیمارستان و قرار گرفتن او تحت نظر پزشکان بود.»
 
وی تاکید می‌کند که رفع ممنوعیت خروج دختر ۱۲ ساله‌ نسرین که او به خاطرش دست به اعتصاب غذا زده، جزو اصلی‌ترین درخواست‌های آنان از دادستانی تهران بوده است.
 
این گروه از فعالان زنان و موکلان خانم ستوده قرار است سه‌شنبه ۱۴ آذر نیز با نمایندگان مجلس دیدار کنند.
 
این در حالی است که روز یک‌شنبه محمد حسن آصفری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، درباره نسرین ستوده گفت: «در صورتی که موضوعات مطرح شده در وبلاگ‌ها و سایت‌ها درباره نسرین ستوده صحت داشته باشد، کمیسیون امنیت ملی صددرصد وزیر دادگستری و رئیس سازمان زندان‌ها را به مجلس فرا خواهد خواند.»


نماینده اراک در مجلس همچنین تاکید کرد که اگر اعتصاب غذای نسرین ستوده در اعتراض به یک عمل خلاف قانون باشد، نمایندگان جلوی این عمل خلاف را خواهند گرفت. وی اما اظهار داشت اگر دلیل اعتصاب غذای او خواسته‌ای خصوصی باشد، نمایندگان به این "جنجال‌آفرینی‌‌ها" کاری نخواهند داشت.
 
۴۸ روز اعتصاب غذا
 
نسرین ستوده، وکیل دادگستری زندانی که در حال گذراندن حکم شش سال زندانش است، از ۲۵ مهرماه در اعتصاب غذا به سر می‌برد. رضا خندان، همسر او، پس از آخرین ملاقات با وی که در روز یک‌‌شنبه، ۱۲ آذر، انجام شده، در صفحه فیس بوک خود چنین نوشته است: «نسرین همچنان در اعتصاب غذاست. اکنون وضع جسمی‌اش به حدی رسیده که بعید می‌دانم تا ملاقات بعدی بتواند سرپا باشد. سرگیجه، اختلال بینایی، عدم تعادل در راه رفتن و فشار پایین علائم هشدار دهنده‌ی وخامت حال اوست، در کنار لاغری مفرط. با بعضی از همبندی‌هایش که صحبت کردم، خیلی نگرانش بودند و میگفتند دو روز است که بدنش مایعات را هم قبول نمی کند.»
 
رضا خندان نوشته که همسرش هیچگونه درخواستی مبنی بر شکستن اعتصابش را نمی‌پذیرد چرا که معتقد است اینکه در برابر خواسته‌ی بر حق او مبنی بر رفع ممنوعیت خروج دختر ۱۲ ساله‌اش مقاومت می‌کنند، نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی مفصلی برای آزار خانواده او ترتیب داده بوده‌اند و قصد داشته‌اند که بعد از ممنوعیت خروج، اقدامات بعدی را شروع کنند.
 
آقای خندان نوشته است: «نسرین نه امکانات رفاهی برای خودش می‌خواهد و نه خواسته‌ای غیر قانونی و غیر ممکن دارد. او نمی خواهد کودکش که حتی اجازه نداده‌اند یک بار به مدت ۳۰ ثانیه در طول ۱۹ ماه گذشته امکان تماس تلفنی با او را داشته باشد، تحت تعقیب قضایی و پرونده سازی قرار گیرد، آن هم به خاطر مادرش که یک زندانی سیاسی است و بدیهی است که بی گناه است.»
 
نسرین ستوده وکیل بسیاری از کودکان محکوم به اعدام و نیز زندانیان عقیدتی و سیاسی بوده که یکی از آنان آرش رحمانی‌پور در سال ۱۳۸۸ اعدام شد. وی در زمان ارتکاب جرم انتسابی تنها ۱۷ سال داشته است.
 
خانم ستوده از شهریور ۱۳۸۹ در زندان به سر می‌برد و محکوم به شش سال حبس،۱۰ سال ممنوعیت از وکالت و ۱۰ سال ممنوعیت خروج از کشور است.
 
تابستان گذشته دادستانی تهران طی دو حکم جداگانه که در آن دلیلی ذکر نشده بود، رضا خندان همسر خانم ستوده و مهراوه دختر ۱۲ ساله آنان را ممنوع‌الخروج کرد.

رأی دهید
paydar22 - لاهه - هلند
اینها هم کارشان بر عکس شده باید با زندانیان زن ملاقات داشته باشن نه معاون زندانها
‌سه شنبه 14 آذر 1391 - 10:45
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.