خط قرمزی که برای علی رشیدی کشیده‌اند مربوط به ۳۳ سال پیش است

علی رشیدی، اقتصاددان و عضو شورای رهبری جبهه ملی ایران

محمد ضرغامی

علی رشیدی، اقتصاددان و عضو شورای رهبری جبهه ملی ایران، از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی به دو سال زندان و پنج سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شده است. علی رشیدی نهم آبان ماه سال ۱۳۹۰ خورشیدی بازداشت شد و تا اسفند ماه همان سال را در بازداشت به سر برد.
 


در باره صدور این حکم با داوود هرمیداس باوند، سخنگوی جبهه ملی ایران، گفت‌وگو کرده و از مبنای صدور این حکم پرسیده‌ایم:

 
داوود هرمیداس باوند در تهران: دکتر رشیدی یکی از کارشناسان استاد امور اقتصادی است و سال‌ها در مسائل بانکی و اتاق بازرگانی و نبض اقتصاد ایران آگاهی کامل دارد.
 
در ضمن شخصیتی است بسیار وطن‌پرست و تمام هم و غمش ناظر بر مسائل و منافع ایران است.
 
آن چیزی که باعث شده است ایشان را بازداشت کنند، اعلامیه‌ای بوده است با ارقام و اعداد و جداولی راجع به وضعیت اقتصادی ایران.
 
همان چیزی که در روزنامه‌ها به اشکال مختلف و بسیار زیاد منعکس می‌شود، منتها ایشان این اطلاعات را در یک چهارچوب منطقی‌تری جای داده است.
 
ضمن اینکه این اعلامیه از سوی یک نهاد یعنی جبهه ملی صادر شده است و نه از سوی شخص دکتر رشیدی. بنابر این اگر قرار است که مسئله‌ای یا اتهامی در این میان باشد، باید ناظر بر جبهه ملی باشد.
 
چه دلیلی وجود داشته است که مقام‌های امنیتی این اعلامیه را به دکتر رشیدی منتسب کرده‌اند؟
 
چون ایشان در مسائل اقتصادی و مالی صاحب نظر است و در این زمینه هم کتاب نوشته است و این کتاب هم راجع به مسائل ایران جنبه ارشادی دارد، طبیعی است که اساس این اعلامیه را ایشان تنظیم کرده‌اند.
 ولی این بیانیه مورد مشاوره قراره گرفته، بررسی و تایید شده است.
 
در اعلامیه مورد ذکر به چند نکته اشاره شده است که مربوط به شرایط ۳۳ سال پیش است. شرایطی که بخشی از تاریخ محسوب می‌شود و بنابر این، شخصیت‌های فعال در آن شرایطی که مورد ایراد و انتقاد قرار گرفته است، یکی‌شان فراری است و دیگری اعدام شده و تعدادی از آنها هم در زندانند.
 
بنابر این، این خط قرمز مربوط به یک رویداد تاریخی متعلق به ۳۳ سال پیش است.

Azadikhah - تكسل - هلند
در جلسه‌ای خصوصی که چند شب پیش در بیت رهبری صورت گرفته بود، مقام معظم رهبری به شدت از انتخابات آینده ابراز نگرانی کرده و فرمودند این فتنه با فتنه قبلی‌ قابل مقایسه نیست که با کهریزک و حصر قائله را ختم دهیم. علاوه بر سید محمد خاتمی ، آیت الله رفسنجانی ، چندین فرمانده سطح بالای سپاه نیز در این جلسه حضور داشتند مشکلات داخلی‌ سپاه و ۲ شقه شدنش نیز مورد بحث قرار گرفت. چهره‌ها بسیار نگران بود ولی‌ رهبر فرزانه گفت که این مشکل را هم به فرصت تبدیل خواهیم نمود .. در حالیکه تردید در چهره وی دیده میشد ... انقلاب بار‌ها تا به حال فرزندان خویش را بلعیده است.ولی‌.....آیا اینبار بر عکس خواهد شد؟
شنبه 11 آذر 1391 - 19:44
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +464شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +324شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +263محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +211دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +202رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند